Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak tzercin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor tüzüğünün 4. maddesinde belirtildiği gibi renkleri Koyu Bordo ve Açık Mavidir renkdaş. Yani yanlış bilmeni istemem.
Kalecinin giydigi acik mavi degil midir?
Yorum
-
İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Trabzon-Tanjant
Yorum
-
İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Trabzon-Tanjant
Çünkü bu formaları seçen, sunan NIKE değil yönetimdir.
Altın rengi formanın tasarımının geçen seneden kalmış olması dışında her şey çok güzel gidiyorTarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
Kusura bakmayın.Burada her ne kadar kaynağı farklı yerden almış olsanızda insanları doldurdunuz ve büyük bir beklenti içine soktunuz.
Hem kaynağı birinci ağızdan alıp ve o kaynapa inanıp buraya çok güzel şeyler olacak az kaldı çok az gibi şeyler yazıldı,formaların tasarımı tamamen bize özel olacak dendi bunu diyeninde kaynağına inanılarak söylendi.
Şimdi ise çubuklu formanın sarı formanın bu olacağını tahmin ediyordum zaten deniyor.Bu ne yaman çelişki.
Eleştiriyi hakettiniz ve eleştirileceksiniz.
Yorum
-
İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArma ve Reklam basılmadan alamaz mıyız bu ürünleri?
Eski kullanıcı adı emre611967
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla bunları söylediğinde şuan ki yeni formalarıda tarif etmişti bana . şöyle şöyle olacak diye.
dediğim gibi arma konusu ne derece doğru olacak başkası adına net bişe diyemem. ama kendi adıma ben bekleyeceğim bi süre.Entropi İyidir.
Yorum
-
Bu seneki formalar (çubuklu ve victory sayesinde) 4 senenin en iyi notunu aldı benden. Altını çiziyorum"4 senenin en yüksek notu" yani Nike'ın bize yaptıklarının en iyisi demek istiyorum... Gönlümdeki forma bir PSG, Aston Villa forması gibi özel formadır. Ne isteyeceğime de hiç kimse karışamaz.
O yüzden "pekiyi" notu veremiycem formalara. Ancak, katalogda gördüğüm(aklımda kaldığı kadarıyla) en güzel 2 modeli seçmişiz. Çubuklu ve Victory... Benim zevkime göre katalogdaki formalar genelde kötü veya basit tasarımlar oluyor. Bu iki model katalogdan olmasına rağmen güzel modellerdi.
Aslında victory Trabzonspor'un forma kültüründe hiç yok diye istemiyordum ama bugün farkettimki renklerimizle iyi gidiyor.
Beyaz formadan sıkıldık biraz. 4 sene oldu galiba. En azından bu sefer lacivert değil burası sevindirici.
Gold formaya gelince... İlk önce gold-siyah diye bir haber okuyunca hoşuma gitmişti, İngiliz takımları gibi yedek formamız değişik 2 rengin kombinasyonundan oluşucaktı diye düşünmüştüm. Ama modeli hoşuma gitmedi. Ben gold formanın özel olacağını umuyordum(Nevzat Bey "bu sene çok farklı olacak" diyerek bu izlenimi oluşturdu bende).
Tanıtım bizim yaptığımız en iyi tanıtımdı. Tanıtımı hazırlayanlara teşekkür ediyorum. Ntvspor'a da ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum(Ligtv canlı vermişse ona da). Burcu Esmersoy çok sempatikti keza bizim Onur'da öyle... Yalnız araya takım elbiseli bir arkadaş girdi. Sanki abisi göndermiş git misafirlerle ilgilen demiş gibi bir hali vardı. İşe limon sıktı resmen.
Ayrıca dikkatimi çeken 2 şey var;
Burak'ın olduğu resimde numaralar değişik gözüküyor. Daha iyi görmek lazım ama sanırım numaraları güzelleştirmişler. Tanıtımda da fontlar gözükmeliydi. Bu bir eksiklik olarak kaldı.
Victory modelinde logomuzun çerçevesi yok gibi geldi. Sanki böylesi daha iyi olmuş.
Özetle... Tanıtım işini iyi becerdik. Fotoğraflar çok güzel 10 numara... Özellikle resmi sitedeki Burak'lı fotoğraf... NTVSpor'un yayını da güzeldi. Formaların iki tanesi güzel ama bunun yanında özel de olmalıydı.- Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum