Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Takımımızın başarılı oyuncusu Gustavo Colman’ın sözleşmesi 3 yıl daha uzatıldı. Buna göre Colman’ın 2013 yılında bitecek olan sözleşmesi 2016 yılında sona erecek.
Özel tasarım isteyenler Çubuklu formaya baksın, başka bir takımda görmedim ben böyle forma
Bizi Barcelona zannedip 4 farklı tasarım bekleyenler var. Her sene şampiyonlar ligindeyiz zaten
victory forma:manunun geçen seneki forması
çubuklu forma: portonun geçen seneki forması
beyaz forma:istanbul büyükşehir b geçen seneki forması
gold forma: ofsporun geçen seneki forması... teşekkürler nike
En son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 28.06.2011, 14:54.
İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Beğenenlere, evet bu sefer olmuş diyenlere saygı gösteriyorum. Ama ben pek beğenmedim. Gerçi büyük bir beklenti içerisinde değildim. Ama çok kötü de diyemem. Fakat beğenmedim. Daha iyisini de beklemiyordum.
*
Maç günleri satılan sahte formaların albenisi sezonluk formalarımızdan daha fazla.. Bunu sahte ürünleri övmek için demiyorum.
Ama mecburen alacağız tabii ki, kulübümüze destek olalım.
Victory iyi duruyor. Daha doğrusu geçmiş formalara nazaran iyi duruyor.
Hayırlı olsun.
Şampiyonlar liginde mücadele edeceğimiz ve sezon sonunda şampiyon olacağımız formalarımız bunlar olur umarım.
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum