Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Vay be. Ofspor bile bize ''özel'' olan formayı bizden önce giyindi.
    Yıllardır Avrupa'da esiyor Ofspor bırakta o kadar olsun sende o seviyeye gel sana da yaparlar

Bir de çıkmış açıklama yapıyor sarı renk;başarımızı, siyah ise ugradıgımız haksızlıkları temsil ediyormuş

Bari açıklama yapma de ki aha bunları begendik geçen sene griydi bu sene de sarıyı seçtik

Samimi olmak istiyorsanız insanları kandırmayın sayın yöneticiler
    En son bahadır2561 tarafından düzenlendi; 28.06.2011, 20:49.

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Enteresan...

Forma Ofspor'un yaşadığı haksızlıkları ve başarılarını temsil ediyor.

Gidin çocuk kandırın siz.

Yorum

• İlk olarak beanTURKA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        formalar bildiğin katalog ürünü kimse kimseyi kandırmasın ama fontlar güzel olucak gibi görünyor bu arada gs 1. sınıf forma giyecek
        yok o kadarda değil.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Forma almayan ben taraftarim demesin!
          Bu formalarıda bu renklere yakıştırıp alan ben taraftarım demesin

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bunu zaytunga yolla Murat...
            “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
            Malik bin Dinar

Yorum

• Sarı forma dışındakiler gayet güzel.Ne bekliyorsunuz anlamıyorum yok man.unt. forması yok çubuklu formada pek bi değişiklik yok Ben beğendim açıkçası V forma favorim direk alcam yarın
              facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Forma almayan ben taraftarim demesin!
                Ben parami sokakta toplamiyorum kimse kusura bakmasin...5 para etmez formalari neden alim??? Bunun mantigi nedir??? Hani hic görülmemis formalar gelecekti...
                Forma amayan taraftar degil mi?????

Ben formasiz 90 dakika tesahürat yapan taraftari formasini alip 90 dakika cekirdek yiyene tercih ederim
                1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yeni formalarimiz gecen senenin modelleri... Bide en komik olan gizli tutup sonra futbolcularin tanitmasi medyanin karsisinda
                  Bu forma ilk olarak 2009-2010 sezonunda çıkmıştı, yani bundan 3 sene önce bu forma başka takımlar tarafından da giyildi.

Yorum

• Tedarik Zinciri Yönetimi...

Bu Nike işini biliyor...
                    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                    Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Süpersin Murat
                      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• tanıtıma da öyle bi başladılar ki çıkan ilk iki forma beyaz ve sarı oldu kalpten gidiyordum o an...
                        İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                        -------------
                        Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Gs ın bizim ayarımızda bile forma giymesi onlar için fazlaca lüks olur. 4 sene önceyi hatırlayın neler diyoduk yok istikrar yok bilmem ne. Gs ilk senesinden bizle aynı ayarda forma giyecek. Bi de özel forma yaptırırlarsa 4 senedir konuştuğumuz herşey boş demektir. Hani nike başarıya endeksliydi, Hani avrupada olmak önemliydi? Gs ligi 9.bitirdi, avrupada yok. Bi de özel forma çıkarsa bizim tezlerin hepsi çürür. Ha ben bu arada formalardan memnunum sadece beyaz forma içinde yıllardır bordomavi süslemeler bekliyorum almak için ama inatla gelmiyor bembeyaz forma geliyor. Allahtan bu sene bi Victory forması var. Düşünmeden alacağım tek forma

Yorum

• Ofsporun gecen senelerdiki formalarina baktim, hep bizimkilerine benziyorlar. Belki bir anlasma var iki kulüp arasinda...

Yorum

• gercekten abartiniz..henrique daha yapili biri, ondan forma yakisdi ona...insanin yapisina bagli formanin yakismasi..mesela o altin formayi burak veya henrique giysedi, daha cok insanlar onu begenirdi...biz lazlar gercekten hicbirsey begenmiyoruz..
                              !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• Beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez ama şu bir gerçekki Nike ve forma olayı sınıfta kalmıştır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X