Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nike sızdırmaz zaten de, sızarsa kulüpten sızar...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• ..............................Yukardaki arkadaş formasını kendisi oluşturmuş, Nikenin bu şekilde bir forması yok..heveslenmeyin.
      En son ilyas BAHADIR tarafından düzenlendi; 26.06.2011, 15:12.
      1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
      Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Gibi Gibi örnekler artırılabilir, ama arkadaşın, hayal gücü ve tasarımını sevdim..tavsiyem, burda haber bekleyen insanları
        heveslendirmemesidir..ayıp diye bişey var
        1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
        Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Baskı daha kaliteli öyle mi Atesh ? Bunu mu iddaa ediyorsun yani ?
          Kalitenin anlamını verdim yazdığımda, artık nasıl algılıyorsan bilmiyorum.

NOT : Yeterince de sızma olmuş sanırsam, 4 formanın ne renkte olacağını biliyoruz.
          En son Atesh tarafından düzenlendi; 26.06.2011, 16:47.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Hem beyaz hem de altın rengi forma hazırlamanın mantığı nedir ben çözemedim açıkçası.

Yorum

• Paylaşılan bilgilerle birlikte beklentiler yükseltildi.

Salı günü

geçmiş sezonlarla bu sezonki formalar arasında siyahla beyaz kadar fark
              bize özel
              hepsinin içinde bordo mavi renk

olan formalarımızı bekliyoruz. Az kaldı
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• Beyaz forma yoktu hani
                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kalitenin anlamını verdim yazdığımda, artık nasıl algılıyorsan bilmiyorum.

NOT : Yeterince de sızma olmuş sanırsam, 4 formanın ne renkte olacağını biliyoruz.
                  Sızma konusunda şunu söyleyebilirim. Şuan formaların anahatları biliniyor olması gerekti ilk kez bu kadar sıkı tutuldu diyebilirim

Yorum

• İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ..............................Yukardaki arkadaş formasını kendisi oluşturmuş, Nikenin bu şekilde bir forması yok..heveslenmeyin.
                    kimse de öyle düşünmemişti zaten genç dostum.
                    Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• Beyaz forma yapılacaksa kesinlike bordo ve mavi bir arada kullanılmalıdır.

Yorum

• Beyaz lacivert çıkmasında...
                        - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Gibi Gibi örnekler artırılabilir, ama arkadaşın, hayal gücü ve tasarımını sevdim..tavsiyem, burda haber bekleyen insanları
                          heveslendirmemesidir..ayıp diye bişey var
                          Bunu kim yapıp arkasına adımı yazmışsa teşekkür ederim bana avatar kazandırdığı için
                          - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Salı günü gelse de formaları görsek. Baya merak ettim

Yorum

• ben şu 'v for victory' diye tanıtılan manchester formasını isterim. Tamamen bordo, v kısmı mavi. Bence çok iyi olur. Yakışır baştan aşağı bordo.

Yorum

• 1 tane de ben tasarlayayım çıkan sonucu paylaşırım
                                ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                                ~Twitter ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X