Nike sızdırmaz zaten de, sızarsa kulüpten sızar...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
..............................Yukardaki arkadaş formasını kendisi oluşturmuş, Nikenin bu şekilde bir forması yok..heveslenmeyin.En son ilyas BAHADIR tarafından düzenlendi; 26.06.2011, 15:12.1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
-
Gibi Gibi örnekler artırılabilir, ama arkadaşın, hayal gücü ve tasarımını sevdim..tavsiyem, burda haber bekleyen insanları
heveslendirmemesidir..ayıp diye bişey var1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
-
İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaskı daha kaliteli öyle mi Atesh ? Bunu mu iddaa ediyorsun yani ?
NOT : Yeterince de sızma olmuş sanırsam, 4 formanın ne renkte olacağını biliyoruz.En son Atesh tarafından düzenlendi; 26.06.2011, 16:47.•—•—•—•—•—•—•
Samsunspor & Trabzonspor
Yorum
-
Paylaşılan bilgilerle birlikte beklentiler yükseltildi.
Salı günü
geçmiş sezonlarla bu sezonki formalar arasında siyahla beyaz kadar fark
bize özel
hepsinin içinde bordo mavi renk
olan formalarımızı bekliyoruz. Az kaldıHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKalitenin anlamını verdim yazdığımda, artık nasıl algılıyorsan bilmiyorum.
NOT : Yeterince de sızma olmuş sanırsam, 4 formanın ne renkte olacağını biliyoruz.
Yorum
-
İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle..............................Yukardaki arkadaş formasını kendisi oluşturmuş, Nikenin bu şekilde bir forması yok..heveslenmeyin.Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."
Yorum
-
İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Gibi Gibi örnekler artırılabilir, ama arkadaşın, hayal gücü ve tasarımını sevdim..tavsiyem, burda haber bekleyen insanları
heveslendirmemesidir..ayıp diye bişey var- Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum