İlk olarak Atesh tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesicak yeni formaya gellllll
FIRTINA
Yorum
-
İlk olarak elftotal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrabzon sporunda böyle forması olacak•—•—•—•—•—•—•
Samsunspor & Trabzonspor
Yorum
-
Inter'İn forması mahalle takımlarının kendi aralarında para toplayarak yaptırdıkları formaları anımsatıyor.
Açıkçası yeni sezon Trabzonspor formalarından pek umudum yok.
İnşallah yanılırız...
“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
nike sadelik adı altında sürekli aynı çizgileri kullanıyor
yani sonuçta forma ne yapılabilir deyip geçmemek lazım
her takımın bir tane asıl forması olur,genelde ya yan çubukludur ya da asıl çubuklu olur bu formalar.
bundan sonra kaç forma çıkıyorsa onlar artık firmanın özgürlüğüne ve yaratıcılığına bırakılır
yani kaç ortalama 4 tane forma olarak söylesek 4 tane formayı özgür bir şekilde tasarlayabilrisin
hepsini güzel tasarlarsan hepsini satarsın
nike burada o kadar yetersiz ki
hep aynı çizgiler var
sürekli aynı çizgiler
sadece ibr iki takıma değişik bir şeyler yapıyorlar
sonra iki üç arkadaş gelip burada paylaşıyorlar bakın diğer takımlara nasıl forma hazırlanıyor diye
şimdi bize bir forma geliyor zaten formanın biri belli çubuklu
onu güzel yapacaksın,zorundasın
şimdi parçalı diye bir forma çıkmış,iki tane kumaşı kesip yapıştırmışsın
tasarım yok bir şey yok
yaka yapmışsın naylon poşet gibi sallanıyor
çocuk mu kandırıyorsun
ondan sorna gelip buraya otentik kumaş filan
...
sonra bir forma daha geliyor bordo forma
nedir bodo forma
dikkat ederseniz bordo formaların hiçbirinde yok şuradan ince bir mavi çizgi atalım,model yapalım yok
adam bildiğin kalıba kumaşı kesmiş,yine kumaş kalitesi sıfır
modelleme sıfır
kes yapıştır kes yapıştır
nike tan 3 sene boyunca gördüğümüz hizmet bu
bir de bir ara özel forma diye gri bir forma çıktı
o forma 2 sene önce nike ın giresunspora hazırladığı model olduğunu bir arkadaş yazmasa bizimde haberimiz yok
yiyeceğiz numarayı
birde beyaz forma olayı var
nike ın bize beyaz forma çıkardığı sene burada bir sürü yazı yazıldı,
yok efendim tff zorunlu tutuyormuş beyaz formayı filan
sonra kimse de çıkıp demedi ki kardeşim iyide fenerin niye beyaz forma sı yok,madem zorunluda o sezon niye fenerin beyaz forması yoktu,o sezon gaatasarayında beyaz forması yoktu
bizede gelmiş yutturuyorlar
neymiş beyaz forma zorunluymuş
hadi len ordan,nike çıkıp erkekçe söylesene modelim yok,size modellemede yapamıyorum
bana sadece şu cevabı verin,nike ın bize kes yapıştırdan başka yaptığı ne var?şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
Armalar hala yapıştırma olacağını düşünüyorum. Çünkü ÇOK DAHA UCUZ ve ÇOK DAHA KALİTELİ. Kaliteli derken şöyle kaliteli, baskıdan geçtiği için renkleri istediğin gibi kullanırsın ve kesimide istediğin gibi hazırlarsın. Dokumadan çok daha kolay bir iş ayrıca.
Unutmadan şunu da belirtmeliyim ki TFF kulüpler için 3. rengi birkaç sene önce zorunlu kıldı. Bu 3. renk zorunluluğu belki de mevzuat gereği olduğundan pek çok kulüp bu işe pek önem vermeyip kendi renkleri içerisinde beyaz yoksa beyazı, beyaz varsa siyah olmamak kaydıyla siyahı seçtiler ve bu şekilde benzeri seçenekler uygulandı.•—•—•—•—•—•—•
Samsunspor & Trabzonspor
Yorum
-
M.S.SOFU
Yazdıklarının A'dan Z'ye hepsine katılmamak elde değil. Nayk geldi geleli her sene bizi hayal kırıklığına uğratmaktan başka birşey yapmıyor. Bizden önce dünyaca ünlü çok başarılı bir firma olarak bilirdik ama meğer içi boş bir kabaktan farkı yok. Açıkcası bu insanda artık markaya karşı bir nefret uyandırıyor.BORDOMAVİ.NET-KUŞADASI
Yorum
-
İlk olarak TURKUAZ-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleM.S.SOFU
Yazdıklarının A'dan Z'ye hepsine katılmamak elde değil. Nayk geldi geleli her sene bizi hayal kırıklığına uğratmaktan başka birşey yapmıyor. Bizden önce dünyaca ünlü çok başarılı bir firma olarak bilirdik ama meğer içi boş bir kabaktan farkı yok. Açıkcası bu insanda artık markaya karşı bir nefret uyandırıyor.En son sefayasin tarafından düzenlendi; 26.06.2011, 17:58.
Yorum
-
Nike ile 3 sezon geride bıraktık ve her sene artan bir kalite görüyorum.
Herkeste olduğu gibi benim de problemim arma ve bu sorunu da klüp ve Nike bir şekilde çözmesi gerekiyor.
Bize özel formalar üretmesini ilk seneden itibaren istemek biraz da tezcanlılığımızdan kaynaklanıyor.
Geçen sene gri forma ile bize özel ufak çaplı da olsa özel forma üretildi ve bu sene bunun üzerine koymaları gerekiyor.
Genel olarak Nike ile çalışmamızdan memnunum..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum