Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Internazionale Milano FC - 2011/2012

SM Caen - 2011/2012
    interin formasi igrenc .. umarim bize aynisini tasarlamazlar..
    #BorussiaDortmund
    #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Gecen yil M.united..

Bu sene biz herhalde ozaman..
      Yeni sezon bile degil..

Yorum

• İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sicak yeni formaya gellllll

Tek kelimeyle harika inş böyle olur..
        FIRTINA

Yorum

• İlk olarak elftotal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          trabzon sporunda böyle forması olacak
          Orasını Allah bilir ama inşallah olmaz.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Inter'İn forması mahalle takımlarının kendi aralarında para toplayarak yaptırdıkları formaları anımsatıyor.

Açıkçası yeni sezon Trabzonspor formalarından pek umudum yok.

İnşallah yanılırız...

“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
            Malik bin Dinar

Yorum

• nike sadelik adı altında sürekli aynı çizgileri kullanıyor
              yani sonuçta forma ne yapılabilir deyip geçmemek lazım

her takımın bir tane asıl forması olur,genelde ya yan çubukludur ya da asıl çubuklu olur bu formalar.
              bundan sonra kaç forma çıkıyorsa onlar artık firmanın özgürlüğüne ve yaratıcılığına bırakılır

yani kaç ortalama 4 tane forma olarak söylesek 4 tane formayı özgür bir şekilde tasarlayabilrisin
              hepsini güzel tasarlarsan hepsini satarsın

nike burada o kadar yetersiz ki
              hep aynı çizgiler var

sürekli aynı çizgiler

sadece ibr iki takıma değişik bir şeyler yapıyorlar
              sonra iki üç arkadaş gelip burada paylaşıyorlar bakın diğer takımlara nasıl forma hazırlanıyor diye
              şimdi bize bir forma geliyor zaten formanın biri belli çubuklu
              onu güzel yapacaksın,zorundasın

şimdi parçalı diye bir forma çıkmış,iki tane kumaşı kesip yapıştırmışsın
              tasarım yok bir şey yok
              yaka yapmışsın naylon poşet gibi sallanıyor
              çocuk mu kandırıyorsun
              ondan sorna gelip buraya otentik kumaş filan
              ...

sonra bir forma daha geliyor bordo forma
              nedir bodo forma
              dikkat ederseniz bordo formaların hiçbirinde yok şuradan ince bir mavi çizgi atalım,model yapalım yok
              adam bildiğin kalıba kumaşı kesmiş,yine kumaş kalitesi sıfır
              modelleme sıfır
              kes yapıştır kes yapıştır
              nike tan 3 sene boyunca gördüğümüz hizmet bu

bir de bir ara özel forma diye gri bir forma çıktı
              o forma 2 sene önce nike ın giresunspora hazırladığı model olduğunu bir arkadaş yazmasa bizimde haberimiz yok
              yiyeceğiz numarayı

birde beyaz forma olayı var

nike ın bize beyaz forma çıkardığı sene burada bir sürü yazı yazıldı,
              yok efendim tff zorunlu tutuyormuş beyaz formayı filan
              sonra kimse de çıkıp demedi ki kardeşim iyide fenerin niye beyaz forma sı yok,madem zorunluda o sezon niye fenerin beyaz forması yoktu,o sezon gaatasarayında beyaz forması yoktu

bizede gelmiş yutturuyorlar
              neymiş beyaz forma zorunluymuş

hadi len ordan,nike çıkıp erkekçe söylesene modelim yok,size modellemede yapamıyorum

bana sadece şu cevabı verin,nike ın bize kes yapıştırdan başka yaptığı ne var?
              şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Armalar dikişli mi olacak bu konuda bir tek bile duyum yok mu ?
                Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
                #20 COLMAN

Yorum

• Umarım uzun kollu formalar için kışı beklemek zorunda kalmayız..

Yorum

• Armalar hala yapıştırma olacağını düşünüyorum. Çünkü ÇOK DAHA UCUZ ve ÇOK DAHA KALİTELİ. Kaliteli derken şöyle kaliteli, baskıdan geçtiği için renkleri istediğin gibi kullanırsın ve kesimide istediğin gibi hazırlarsın. Dokumadan çok daha kolay bir iş ayrıca.

Unutmadan şunu da belirtmeliyim ki TFF kulüpler için 3. rengi birkaç sene önce zorunlu kıldı. Bu 3. renk zorunluluğu belki de mevzuat gereği olduğundan pek çok kulüp bu işe pek önem vermeyip kendi renkleri içerisinde beyaz yoksa beyazı, beyaz varsa siyah olmamak kaydıyla siyahı seçtiler ve bu şekilde benzeri seçenekler uygulandı.
                    Diye okumuştum. Çok doğru, 3. renk KULÜBÜN RENKLERİNİN DIŞINDA olmalı ki, eğer iki takım karşılaşırsa en azından ayrı bir renk olsun.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Baskı daha kaliteli öyle mi Atesh ? Bunu mu iddaa ediyorsun yani ?
                      Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
                      #20 COLMAN

Yorum

• M.S.SOFU

Yazdıklarının A'dan Z'ye hepsine katılmamak elde değil. Nayk geldi geleli her sene bizi hayal kırıklığına uğratmaktan başka birşey yapmıyor. Bizden önce dünyaca ünlü çok başarılı bir firma olarak bilirdik ama meğer içi boş bir kabaktan farkı yok. Açıkcası bu insanda artık markaya karşı bir nefret uyandırıyor.
                        BORDOMAVİ.NET-KUŞADASI

Yorum

• 2 gün kaldi...
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak TURKUAZ-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            M.S.SOFU

Yazdıklarının A'dan Z'ye hepsine katılmamak elde değil. Nayk geldi geleli her sene bizi hayal kırıklığına uğratmaktan başka birşey yapmıyor. Bizden önce dünyaca ünlü çok başarılı bir firma olarak bilirdik ama meğer içi boş bir kabaktan farkı yok. Açıkcası bu insanda artık markaya karşı bir nefret uyandırıyor.
                            usta kumaşı falan gayet iyi. Renkleride süper yapıyorlar. 2 senedir çıkan çubuklu formayıda beğendim. diğerlerinin tasarımı pek iyi değil ama bizde ahım şahım başarılı bir klüb değiliz yeterince ilgi göstermiyorlar. Ama ben nike giymekten baya memnunum. olmadı adidas 3 çizgili forma giymek isterdm
                            En son sefayasin tarafından düzenlendi; 26.06.2011, 17:58.

Yorum

• Nike ile 3 sezon geride bıraktık ve her sene artan bir kalite görüyorum.

Herkeste olduğu gibi benim de problemim arma ve bu sorunu da klüp ve Nike bir şekilde çözmesi gerekiyor.

Bize özel formalar üretmesini ilk seneden itibaren istemek biraz da tezcanlılığımızdan kaynaklanıyor.

Geçen sene gri forma ile bize özel ufak çaplı da olsa özel forma üretildi ve bu sene bunun üzerine koymaları gerekiyor.

Genel olarak Nike ile çalışmamızdan memnunum..

Yorum

• Hiçbir sızma olmaması çok ilginç ve güzel bir durum...
                                # BMN #

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X