Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Salı günü saat kaçtaydı yaa unuttum ? Benim uçak akşam 5'te (Fransa Saati İle) TV'den ya da BMN'den yetişebiliyor muyum ?

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ben şu 'v for victory' diye tanıtılan manchester formasını isterim. Tamamen bordo, v kısmı mavi. Bence çok iyi olur. Yakışır baştan aşağı bordo.
      aynı fikirdeyiz senle gardaşım bordo formayı çok seviyorum. bu sene düz renk bordomuz yok. bari senin dediğin gibi yapmış olsalar. keyfim yerine gelirdi.

Yorum

• gelsin tasarımlar

Yorum

• Burda biri paylaşmıştı taslağa, AFS miydi hatırlamıyorum, ama bu forma olabilir diye düşünüyorum.

Forma tasarımı olarak hiç fena değil, katalogun en güzeli hatta diyebilirim.

NOT : zurjcas link için teşekkürler.
          En son Atesh tarafından düzenlendi; 26.06.2011, 19:40.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ama bu forma olabilir diye düşünüyorum.

düşünüyorum deme, 3. kez yazıyorum çubuklu bu olacak.
            aslında caps da koyardım ama lasman öncesi doğru olmaz diye 2 gün daha saredin diyorum
            En son EROS87 tarafından düzenlendi; 26.06.2011, 19:44.

Yorum

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              düşünüyorum deme, 3 kez yazıyorum çubuklu bu olacak.
              aslında caps da koyardım ama lasman öncesi doğru olmaz diye 2 gün daha saredin diyorum
              Bu olacaksa iyi güzelmiş. Ama 2 tane forma olacakmış bordo mavili. Bu çubuklu ise diğeri ne olacak ? yok arkadaş, o kadar sabrettik 2 gün sabredemiyecem

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• aman diyim eros87 caps falan koyma böyle çok güzel gidiyor. Ben resmi çekimleri bekliyorum o kadar fotoğrafçı getirdiler eminim çok iyi şeyler çekmişlerdir ilk onları görürsek kesinlikle etkilenme katsayımız artacaktır. Bu da muhtemelen satışlara yansır kısa ve orta vadede satışlar artacaktır. Şimdi sızan fotoğraf olursa tepki vs gelecek eminim ki. (:

Yorum

• Konçlar bundan olmasa keşke

Yorum

umarım tozluklar bu şekilde olmaz hangi forma olursa olsun kombinasyonu bozuyor
                    İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                    -------------
                    Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• özel formalari oldugu takimlarin antreman ürünleri böyle...

hertha bsc berlin..gecen sene 2 ligde oynuyordu

Yorum

• Buda Aston Villa'nın antreman ürünü

Yorum

Kalitenin anlamını verdim yazdığımda, artık nasıl algılıyorsan bilmiyorum.

NOT : Yeterince de sızma olmuş sanırsam, 4 formanın ne renkte olacağını biliyoruz.
                          Yapıştırmanın Kalitesi felan O-L-A-M-A-Z.

Nasıl olur senin dediğin kalite biliyor musun ? Bütün dünyanın izlediği Liverpool maçında koskoca ingilterenin düzünde armalarının kopması ile olur bak kalite gördün mü ?
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• aston villanın da yedek renk olarak sarı kullandığını görüyoruz, en azından antreman ürünlerinde. Ton olarak formamız bu renkte olursa bence güzel olur. Alternatif renklere, formalara yapım gereği çok sıcak bakıyorum(birkaç sayfa önce yazmıştım şu zamana kadar aldığım formalardan sadece bir tanesi bordo mavi nikeın ilk sezon yaptığı aston villa modeli, diğer hepsi alternatif renkte) ve renk konusunda asla yok fenerin rengi olmuş galatasarayin olmuş gibi takıntılarım yok. Bence alternatif formaya böyle bakmamız gerek. Alternatif forma denilen şeyde renk vs çok dert edilmemeli asıl formalarımız zaten olacak beğenmeyen tercihini onlardan yana kullanacaktır, ben çok sert eleştiri yapmayı hem sevmem hem de yapanı da iyi karşılamam açıkçası
                            Bu sene önce eğer çıkacaksa v şeklinde olanı alırım sezon sonunda da alternatifini inşallah.
                            En son Bera B. tarafından düzenlendi; 26.06.2011, 20:37.

Yorum

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              düşünüyorum deme, 3. kez yazıyorum çubuklu bu olacak.
                              Ortalığı karıştırma ula
                              Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• son 3 senedir beklediğimiz gibi merakla bu salı gününü bekliyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X