Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• asıl merak ettiğim bize özel tasarım forma yapılacağı hangi yetkilinin ağzından çıktı
    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
      ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yapıştırmanın Kalitesi felan O-L-A-M-A-Z.

Nasıl olur senin dediğin kalite biliyor musun ? Bütün dünyanın izlediği Liverpool maçında koskoca ingilterenin düzünde armalarının kopması ile olur bak kalite gördün mü ?
        İşte bak yarım okumuşsun dediğimi. Güya orda da yazdım yani kalite derken ne demek istediğimi.

Arma baskı olunca her detayı düzgün olur, mesela kuruluş tarihi kaliteli çıkar, dikiş olunca o kadar kaliteli olmaz. Armanın renkleri de tutturulur ve çok daha seri bir şekilde çalışır millet ve daha fazla para kazanır. O şekilde kaliteli dedim, yoksa tabii ki dikişli arma daha kalitelidir fiziki anlamda.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          asıl merak ettiğim bize özel tasarım forma yapılacağı hangi yetkilinin ağzından çıktı
          Bence abi özel dedikleri, özel bir renktir başka bişey değil. Geçen sene de özel dediler. Ya bunlar özel kelimesinin anlamını bilmiyorlar ya da kazık yiyorlar.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İşte bak yarım okumuşsun dediğimi. Güya orda da yazdım yani kalite derken ne demek istediğimi.

Arma baskı olunca her detayı düzgün olur, mesela kuruluş tarihi kaliteli çıkar, dikiş olunca o kadar kaliteli olmaz. Armanın renkleri de tutturulur ve çok daha seri bir şekilde çalışır millet ve daha fazla para kazanır. O şekilde kaliteli dedim, yoksa tabii ki dikişli arma daha kalitelidir fiziki anlamda.
            Forma dikilirken niye armayi direk dikmiyorlar anlamiyorum. En kaliteli o olur.
            En son ts61gogo tarafından düzenlendi; 26.06.2011, 20:53.

Yorum

• eğer bu 2 forma satışa sunulursa direk alıcam demektir..
              ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
              ~Twitter ~

Yorum

Vallahi o şekil olsun yeter Ts Clup formasında ki gibi dikişli olacak fazla detay istemez çünkü armanın olması hiç olmamasından iyidir.
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Bence abi özel dedikleri, özel bir renktir başka bişey değil. Geçen sene de özel dediler. Ya bunlar özel kelimesinin anlamını bilmiyorlar ya da kazık yiyorlar.
                  bizimkiler özel denilince zannediyorki nike tamamen dünyada hiç kullanılmayan bir tasarım çıkaracak. Böyle birşey olması için nike potansiyel arar, o potansiyel bizim taraftarda var mı malesef yok. millet korsan alıyor sürekli,

nike Juventus'a yaptığı forma şampiyonlar ligine finale kaldığında yapıldı, peki biz avrupada nerede varız, onu geçtim ligde 27 yıldır şampiyon olamıyoruz,

özel bir şeyler beklemek için özel olmak gerekir, bizim özel olduğumuzu sadece kendi taraftarımız düşünüyor,

Vahid Halilhodziç ne demişti, Trabzonspor taraftarı takımlarını dünyanın en iyi takımı zannediyor, işte bunun en büyük örneği bu başlık,
                  Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• ben ne yapacağım bilmiyorum

inşallah sadece 1 formayı beğenirim de sadece onu alırım

2 tane beğenirsem 200 lira bayılmam lazım o da çok zor

yukarıdaki çubuklu olursa ondan alırım sanırım,

ancak şu manchester yakasında V harfi gibi desenli formasından bize de çıkarırsalar ondan da alabilirim

beyaz ve aykırı renk olanından almayacağım.

toplamda 4 forma çıksa 2 si kafadan eleniyor.... diğer 2 si arasında seçim yapacağım çubuklu ve diğerii

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

eğer bu 2 forma satışa sunulursa direk alıcam demektir..

Çubuklu formamız yüzde yüz bu bana göre.

Yorum

• Ben bu yaz Trabzon'a gideceğim için ne olursa olsun bir tane forma alacağım.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Bende gs formalarini bekliyorum.. Kime katolog kime misal W.Bremen gibi ozel forma yapacaklar..
                          efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

Burda biri paylaşmıştı taslağa, AFS miydi hatırlamıyorum, ama bu forma olabilir diye düşünüyorum.

Forma tasarımı olarak hiç fena değil, katalogun en güzeli hatta diyebilirim.

NOT : zurjcas link için teşekkürler.
                            bu formaya bayıldım. Katologtan yapılacağı belli. en güzeli bu. inş budur.

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bizimkiler özel denilince zannediyorki nike tamamen dünyada hiç kullanılmayan bir tasarım çıkaracak. Böyle birşey olması için nike potansiyel arar, o potansiyel bizim taraftarda var mı malesef yok. millet korsan alıyor sürekli,

nike Juventus'a yaptığı forma şampiyonlar ligine finale kaldığında yapıldı, peki biz avrupada nerede varız, onu geçtim ligde 27 yıldır şampiyon olamıyoruz,

özel bir şeyler beklemek için özel olmak gerekir, bizim özel olduğumuzu sadece kendi taraftarımız düşünüyor,

Vahid Halilhodziç ne demişti, Trabzonspor taraftarı takımlarını dünyanın en iyi takımı zannediyor, işte bunun en büyük örneği bu başlık,
                              Bu sadece bize özgü birşey değil. Sen benden büyüksün demek futbolun doğasında yok asla da olamaz. Nike'tan özel forma istemek yerine, taraftarımıza biz büyük değilizi kabullendirmeye çalışmak daha mı doğru?
                              Bırakın istesinler söylesinler ne farkeder? Olmazsa öyle de olmaz böyle de olmaz. En azından insanlar isteklerini belirtmiş olur bunun Trabzonspor'a bir zararı var mı? Her zaman daha iyisini istemeliyiz.

İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              düşünüyorum deme, 3. kez yazıyorum çubuklu bu olacak.
                              aslında caps da koyardım ama lasman öncesi doğru olmaz diye 2 gün daha saredin diyorum
                              Çok kesin konuştunuz formaları gördünüz mü?
                              - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Dikişli arma isteyenlerin armasını dikeriz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X