Nike Tiempo Legend Elite IV FG Cleats

Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
Goltun sarısı tüylerimi tiken tiken ediyor ama a f s hocam içinde Bordo Mavi de var diyor,ton çok güzel olmuş diyor onun üçun sabırla bekliyorum.Her ihtimale karşı topu tüfengi hazırladım daha sonra saldıracağımŞike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Yeni sezona yeni formalar
20 Haziran 2011 Pazartesi / 10 : 47
Trabzonspor’un yeni sezonda ve Şampiyonlar ligi ön eleme maçlarında giyeceği formalar göz kamaştıracak.
Trabzonspor’un sponsoru Nike firması Bordo mavili ekibe yeni sezonda Altın Sarısı renkli forma üretti. Nike firması altın sarısı formanın yanı sıra Bordo mavili ekibe İtalyan devi İnter’in giydiği formaların aynı modelinden bordo mavi renkli olarak üretecek. Nike’nin Trabzonspor için ürettiği çubuklu formaların ana rengi mavi kenarları ise gölgeli bordo olacak.
Yeni sezon formaları İstanbul ve Trabzon’da düzenlenecek olan plansmanla tanıtılacak
KARADENİZ GAZETESİYeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)
Yorum
-
Man United kits and shirts at the official Manchester United store. Man United clothing, apparel and Manchester United merchandise. Find 2023 Man Utd kits, jerseys, shirts, classic Manchester United tops, and more Man United merchandise at United Direct
Hep Barcelona ürünleri paylasiliyor, yalniz ManU daha basarili bu isde Barca'dan
Üstteki sitede bir tur atin. Her ürünü alasiniz geliyor
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://store.manutd.com/stores/manutd/default.aspx
Hep Barcelona ürünleri paylasiliyor, yalniz ManU daha basarili bu isde Barca'dan
Üstteki sitede bir tur atin. Her ürünü alasiniz geliyor
Yorum
-
İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4 sene zarfında Nike ile ilerleme kaydedip kaydetmediğimizi formaların sol altında şu logoyu görebilirsek anlayabileceğiz...
Yorum
-
Juventusun formasi gibi altin olursa müthis ötesi olur. Ama galiba yukarda barcelona nin kullandigi altin renk ve bordo mavi serit olucak armanin hizasinda. Ki ben pek güzel bulmuyorum barcelonin altin renk tonunu. Hafta sonu görecegiz, insallah hepimizin begenecegi kaliteli formalar yapmislardir.En son Semih Kırsüleymanoğlu tarafından düzenlendi; 20.06.2011, 15:39.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum