Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bence de, bordo mavi formalar bayanları daha tatlı gösteriyor ayrıca TS Club'un daracık sıfır kollu sözde formalar hoşuma gitmiyor. Daha düzgün bişeyler çıkarsalar çok hoş olurdu.
    Evet aynen öyle,dar ve sıfır kol merakı var sanırım.Fakat bu yıl ki daha güzel olmuş.Bence eskilere göre büyük ilerleme.
    Ben normal formalarda alternatif bir bayan bedeni olmasını istiyorum ama mümkün değil galiba.Dar kesim olmuyorlar,çok kötü duruyorlar.Tabi herkes de değil.Ama S beden bile L gibi oluyor...

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bence de, bordo mavi formalar bayanları daha tatlı gösteriyor ayrıca TS Club'un daracık sıfır kollu sözde formalar hoşuma gitmiyor. Daha düzgün bişeyler çıkarsalar çok hoş olurdu.

Şaka bir yana ben henüz bizim renkler ve forma kadar kadınlara yakışan forma görmedim. Özellikle iki sezon önceki çubuklu formamız çok yakışıyordu. Arkadaşların aklında bulunsun.

Altın rengi formayı merak ediyorum. Lansmana kadar görmek istemiyorum formaları sürprizi kaçmasın diye ama ilk girdiğim konu da hep burası forumda. Resimleri mi engellesem ne yapsam karar veremedim.

Yorum

• Trabzonspor’un yeni sezonda ve Şampiyonlar ligi ön eleme maçlarında giyeceği formalar göz kamaştıracak.Trabzonspor’un sponsoru Nike firması Bordo mavili ekipe yeni sezonda Altın Sarısı renkli forma üretti. Nike firması altın sarısı formanın yanı sıra Bordo mavili ekibe İtalyan devi İnter’in giydiği formaların aynı modelinden bordo mavi renkli olarak üretecek. Nike’nin Trabzonspor için ürettiği çubuklu formaların ana rengi mavi kenarları ise gölgeli bordo olacak.
        Trabzonspor’un spor malzemesi sponsoru Nike ayrıca yeni sezon için altın sarısı, ve gölgeli bordo mavili formanın yanı sıra birde gri forma tasarladı.
        Yeni sezon formaları İstanbul ve Trabzon’da düzenlenecek olan plansmanla tanıtılacak.

İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mavi yakalı :

Bordo yakalı :

Beyaz yakalı :
        En son Rockwaryum tarafından düzenlendi; 19.06.2011, 23:46.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bence bayan forması bugüne kadar ki en iyisi.Ben hiç bayan forması almadım,hep normal forma aldım.Bu yıl ilk defa bayan forması alacağım. Sarı ve tonları da hiç sıcak baktığım renkler değil.Fakat merak içindeyim ,çok övüldü.
          senin zevkini bilmemde benim tanıdığım kızlar hiç beğenmedi. bende bugün gördüm formayı numara kısmı aslında hoş. ama arma hiç olmamış. ortada sanki. her neyse nike nike nike..

Yorum

• Canlı canlı görmedim.Burdaki resimlere göre yorum yaptım.Sağlıklı fikri elbette görünce veririm

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Canlı canlı görmedim.Burdaki resimlere göre yorum yaptım.Sağlıklı fikri elbette görünce veririm
              beğensende beğenmeseden alıp giy forma formadır sonucta( asla forma sadece forma değildir xD) yakışacaktır ( hiç sanmıom ) her neyse..(son kısımlar şakaydı )

Yorum

• gerilim yükseliyor formaların güzel olacağından hiç şüphem yok
                Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Uploaded with ImageShack.us

Yorum

• Güzel haberler cikmis burada

Yarin antrenman ürünlerini kesin görecegiz

Ben gri renk bekliyorum yarinki antrenman ürünlerini ..

Ali Fuat abi babalar günü bugün yarin neden yapiyorsun Isvicre saatiylen 45 dk. Daha var aciklaman icin

Yorum

• İnter tarzı forma olmayacak..

Yorum

• Çatladık artık haydi görelim şu formaları
                        OSCAR CARDOZO

Yorum

• İnşallah altın sarısı denilen renk böyle olur ki bana kalırsa böyle olacak
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İnter tarzı forma olmayacak..
                            nevzat aydınla tvitleştim. interin formasıyla alakası olmadığını söyledi

Yorum

• altin sarisi cok sakincali bir hal alabilir... barcelona gibi bizimde yasaklanmis renklerimizin olmasini isteyen ben (örnegin sari, siyah, kirmizi gibi...) altin formalari merak ediyorum....

bekleyip görelim...

Yorum

• insallah interin formasi olmaz
                                M.Unitedin gögsünde V seklinde serit olan formadan olsun bence

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X