Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAltın sarısı dedikleri renk Juve'nin ki gibi olur büyük olasılık. Bordo maviyi nasıl kullanacaklar acaba? Bu sezonki Barça'nın forması gibi olabilir mi?
Bu sene kullanılacak fontu da merak ediyorum
Yorum
-
bugun aksma kı ıdmanı sabırsızlıkl abeklıyorum baska turlu ıdman formalarından haberdar olamıcagız....
afs abı bugunu bekleyın demsıtın dun acaba ıdman car orda goreceksınız o yuzden mı yoksa baska tuyolarım var o bakımdan mı...
yazıyı duzgun yazamadım ıstersenız tekrar yazım ....afs abı dun demsıtın kı p.tesıyı bekleyın bıraz sabır ..bugun ıdman var o yuzden mı dedın merakınız dınecek dıye yoksa sızın yenı tuyolarınız mı var formalar hakkında o konu hakkında bızze bılgı mı vercekdınız hangısı acaba...En son TURHAN tarafından düzenlendi; 20.06.2011, 17:12.
Yorum
-
İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 ay önce bir adet
Aldım.
Gayet memnunum , Nike halısaha düşünenler için.•—•—•—•—•—•—•
Samsunspor & Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar idman saat kac da
Yorum
-
-
İlk olarak merdeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike'ın yeni antrenman formaları.
Bu arada Manchester'in neden sponsor'u yok ?•—•—•—•—•—•—•
Samsunspor & Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanırım herkes antrenmandan bir görüntü bekliyor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum