İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUcundan sızdırsak mı nabsak
Şaka bi yana belki insanlar heyecanla tanıtımı bekliyodur. Benim açımdan problem olmaz sızdırılması, özel mesaj ile yollayabilirsin belki isteyenlere (ben)
Yorum
-
İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleformaların tanıtıma çıkacağı tarih bellimi peki arkadaşlar
Yorum
-
Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUcundan sızdırsak mı nabsak
Sızdır be renktaş
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUcundan sızdırsak mı nabsakBiz dar sokaklarında
Dinmeyen yağmurunda
Yorum
-
Bu arada afs abi yazmış orjinal ürün harici korsan Onur tasarımı filan almayın demiş. TS Club ın düzgün birşey tasarladıklarını görebilseydik bizde kendi tişörtümüzü bastırmaya gerek görmezdik ve kulübe para kazandırmak için TS Club dan alışveriş yapardık. He bide şu fiyatları biraz indirmeleri lazım. Polo tişörtler 80 tl neyin kafasını yaşıyorlar anlamıyorum. He bu arada kendi tasarımım olan Yeter ki Onur' suz Olmasın Aşk tişörtünden herhangi bir kar' ım yoktur.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum