Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nike Tiempo Legend Elite IV FG Cleats

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• 4 sene zarfında Nike ile ilerleme kaydedip kaydetmediğimizi formaların sol altında şu logoyu görebilirsek anlayabileceğiz...

t @Selim_Turan

Yorum

• Goltun sarısı tüylerimi tiken tiken ediyor ama a f s hocam içinde Bordo Mavi de var diyor,ton çok güzel olmuş diyor onun üçun sabırla bekliyorum.Her ihtimale karşı topu tüfengi hazırladım daha sonra saldıracağım
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Formadaki detaylar cok önemli..

Yorum

• Yeni sezona yeni formalar
            20 Haziran 2011 Pazartesi / 10 : 47
            Trabzonspor’un yeni sezonda ve Şampiyonlar ligi ön eleme maçlarında giyeceği formalar göz kamaştıracak.
            Trabzonspor’un sponsoru Nike firması Bordo mavili ekibe yeni sezonda Altın Sarısı renkli forma üretti. Nike firması altın sarısı formanın yanı sıra Bordo mavili ekibe İtalyan devi İnter’in giydiği formaların aynı modelinden bordo mavi renkli olarak üretecek. Nike’nin Trabzonspor için ürettiği çubuklu formaların ana rengi mavi kenarları ise gölgeli bordo olacak.
            Yeni sezon formaları İstanbul ve Trabzon’da düzenlenecek olan plansmanla tanıtılacak

KARADENİZ GAZETESİ
            Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)

Yorum

• 2 ay önce bir adet

Aldım.

Gayet memnunum , Nike halısaha düşünenler için.
              "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Man United kits and shirts at the official Manchester United store. Man United clothing, apparel and Manchester United merchandise. Find 2023 Man Utd kits, jerseys, shirts, classic Manchester United tops, and more Man United merchandise at United Direct

Hep Barcelona ürünleri paylasiliyor, yalniz ManU daha basarili bu isde Barca'dan

Üstteki sitede bir tur atin. Her ürünü alasiniz geliyor

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  http://store.manutd.com/stores/manutd/default.aspx

Hep Barcelona ürünleri paylasiliyor, yalniz ManU daha basarili bu isde Barca'dan

Üstteki sitede bir tur atin. Her ürünü alasiniz geliyor
                  Aynen kardeşim ya forza ManU
                  t @Selim_Turan

Yorum

• Çok merak ediyorum şu altın sarısı formalarımızı.

Yorum

• Bende çok merak ediyorum formalarımızı.Umarım kumaş şu celtic in forma kumaşı gibi olur.

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        4 sene zarfında Nike ile ilerleme kaydedip kaydetmediğimizi formaların sol altında şu logoyu görebilirsek anlayabileceğiz...

iŞTE BENDE BUNU DİYORUM HEP, NE ZAMANKİ FORMALARIMIZDA "AUTHENTİC" ETİKETİ YAPIŞTIRILIRSA O ZAMAN "NİKE TRABZONSPOR A FORMA YAPTI" DİYEBİLİRİZ.

Yorum

• altın sarı formamız bu olmasın

Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• bence hayal kurmayalım yine geçen seneki gibi berbat olacağına eminim nike bizim için önceki sezonun modellerini yapıyor.eğer bu sayfada ki gibi formalar üretseler ben 1'er tane alırım ama işte sorun da bu yapmıyorlar.neden acaba?
                            Fırtına esecek

Yorum

• Juventusun formasi gibi altin olursa müthis ötesi olur. Ama galiba yukarda barcelona nin kullandigi altin renk ve bordo mavi serit olucak armanin hizasinda. Ki ben pek güzel bulmuyorum barcelonin altin renk tonunu. Hafta sonu görecegiz, insallah hepimizin begenecegi kaliteli formalar yapmislardir.
                              En son Semih Kırsüleymanoğlu tarafından düzenlendi; 20.06.2011, 15:39.

Yorum

• barca forması gold rengi değil katalan bayrağındaki sarı
                                nasıl bakarsan öyle görürsün
                                neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                                ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X