nevzat aydın nin twitteri ne ki
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
altin sarisi forma sade altin renginde veya beyaz detayli olmali bence
bordo detayli olsa gs formasindan bir farki olmaz
mavi detayli olursa fb formasindan bir farki olmaz
hem bordo hem mavi detaylar ise yakisacagini sanmiyorum altin rengineEn son Osman Pervaneli tarafından düzenlendi; 20.06.2011, 01:17.
Yorum
-
İlk olarak Osman Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealtin sarisi forma sade altin renginde veya beyaz detayli olmali bence
bordo detayli olsa gs formasindan bir farki olmaz
mavi detayli olursa fb formasindan bir farki olmaz
hem bordo hem mavi detaylar ise yakisacagini sanmiyorum altin rengine- Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !
Yorum
-
Ali Fuat Abi yazı ve numara fontları hakkında bilgin var mı?
Yorum
-
İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenevzat aydın nin twitteri ne ki
Yorum
-
İlk olarak metinsagir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNevzat Aydın: Çubuklu forma ve Inter benzetmesi tamamen yanlış.
Yorum
-
Modeline Rengine gercekten onem veriyorum ama benim icin en onemli olan kumasinin kalitesidir bugune kadar hic bir formamizin kalitesini yurt disindaki takimlara yaptiklari kumas kalitesinde yapmadilar sanirim bir beyaz forma haricinde umarim bu seferki bu sezonki formalarin kumas kaliteleri gecen senekine gore cok daha iyi olur tek beklentim budur ...# 61 Onur Recep Kivrak
" Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "
Şenol Güneş
Yorum
-
Model konusunda aceleci olduğunuzu söylemiştim. Başka bir kaynaktan formalarla ilgili haber gelen haberler bazılarına şaşırtıcı vea daha inandırıcı gelebilir fakat Trabzonspor formaları ile ilgil haberler konusunda en güvenilir kaynağın BMN olduğunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim.
Gold-altın rengi çok hoş bir tonda hazırlanmış,( korkmanıza gerek yok ) formanın içerisinde bordo mavi renklerde kullanılmış.
Takımımız bugün yeni sezonu açıyor. İlk idmana yeni idman ürünleri ile çıkacaklar doğal olarak. Forma tanıtımı için hafta sonunu bekleyeceğiz sanırım.
Forma tanımında ve ürünlerin fotoğraflarının çekiminde Nike bizzat işin içerisinde olacak.
Nike bu sezon forma konusunda Trabzonspor'a her türlü desteği vermiş görünüyor. Formaların kumaş kaliteleri, modelleri hepimizi fazlasıyla memnun edecek görünüyor. Her şeye rağmen beğenmeyenler yine çıkabilir. Formalar çıkınca neler yazılıp çizilecek az çok tahmin edebiliyorsunuz.
Trabzonspor'un reklamını yapanlarla kendi reklamını yaptığını zannedenlerin farkı çok açık ortada. Usul ve uslub çok önemli. Her zaman önce Trabzonspor.
En son a f s tarafından düzenlendi; 20.06.2011, 12:52.
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum