İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
İlk olarak buroli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBana göre de sarı tabi ki.
!!! Ayın 10unda aynı şekilde bu mesajı yazmıştım ama silinmiş.Hangi kurala ve gerekçeye göre siliniyor bu mesajım ?Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
Şenol Güneş logolu veya TS logolu ürünleri fazlasıyla hak ediyoruz.
Yorum
-
İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadece sana olan bir durum değil.Forumda bir hata oldu ve sanırım 1 günlük bütün mesajlar silindi biraz dikkat etseydin anlardın bunu
Yorum
-
İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleARkadaşlar Beyaz Forma Aldım Galiba Çok Sıcak Yıkadım Türkiye Arması Çıktı Aynı Geçen Sezon Forması Gibi OlduGülmekten Yerlerdeyim Şuanda birazdan resimleride atacağı m
SAMSUN UNDERGROUND RAP
55
Yorum
-
İlk olarak buroli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla kim ne mesaj atmış onları takip edecek değilim,kendin de emin olmadığın konuda yorum yapma bence emin olana dek.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynı şey senin için de geçerli. Forumda olanlardan haberin yok belli ki. Mesajını yazmışsın işte. Farzet internet veya elektrikler kesildi nedir sorun?
Yorum
-
İlk olarak buroli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla kim ne mesaj atmış onları takip edecek değilim,kendin de emin olmadığın konuda yorum yapma bence emin olana dek.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
İlk olarak buroli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanırım 1 günlük bütün mesajlar silindi diyerek emin olduğunu söylüyorsun,güzel Türkçe kullanıyorsun.
Ayrıca uslubunu daha güzel seçseydin 2 mesaj önce teşekkür ederdim sadece
Yanlış üslup kullandıysak özür dileriz.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
İlk olarak Bilhan Özhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerenkdas benzer durum bende oldu arma cikti yanlis yikadigim icin.. TS Club merkezine mail atiyorsun onlar formani yollamani istiiceklerdir yeni Bayrak veya Arma basip sana geri yollayacaklardir..Eski kullanıcı adı emre611967
Yorum
-
Bugün 1 tane gri forma aldım kendime bursadan..
İyiki de yerinden gidip almış, internetten sipariş etmemişim. Şu Türk bayrağının tam ortada olduğu 1 tane forma bulabildim onu aldım. Bu kadar amatörlük görmedim. Bazıları neredeyse nike ambleminin yanındaydı. Sanki 5 yaşında çocuğa verip yapıştırmasını istemişsin. Hayretler içinde kaldım. Forma gerçekten şık duruyo ancak şu türk tleekom yazısı da keşke yapıştırma olmasaydı. Gs-fb formaları gibi keza eski TsClub formalarımızda olduğu gibi formanın kendisinde baskılı olsaydı.
Bu eleştiriler dışında gerçekten son yıllardaki en şık formalarımızdan bir tanesi.
Yorum
-
İşte formalar..
(GALERİ) Spor Toto Süper Lig'de hangi takım hangi formayı giyecek.. İşte kaleciler ve hakemler de dahil takım takım tüm forma setleri..
13 Ağustos 2010 , 11:46
En son UğuR tarafından düzenlendi; 13.08.2010, 13:57.bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum