Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu tatsızlık bitsin lütfen abiler.

Yorum

• Kendi adıma Barcelona formasını neden beğenmediğimi söyleyeyim.
      İlk olarak, ince çubuklu forma bu renklere gerçekten gitmiyor- gerek bordo mavi, gerekse kırmızı mavi.
      İkinci olarak da, renklerin Barcelona rengi ile pek alakası olduğunu düşünmüyorum. Resmen pembe gibi görünüyor.
      Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Ali Fuat kardesim valla melek gibi adamsin,keske su dunyada herkes senin gibi olsa hic bir sorunumuz olmazdi.inan Turkiyeye gelirsem yada Istanbul,a seninle tanismak bir cayini icmek isterdim.kusura bakmayin baslikla ilgisi yok.

Yorum

• İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ali Fuat kardesim valla melek gibi adamsin,keske su dunyada herkes senin gibi olsa hic bir sorunumuz olmazdi.inan Turkiyeye gelirsem yada Istanbul,a seninle tanismak bir cayini icmek isterdim.kusura bakmayin baslikla ilgisi yok.
          masallah!

keyiflere bak

Yorum

• Formalar bir hafta sonra çıkıyor mu yani..Hiç inanasım gelmiyor..

Yorum

• İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              masallah!

keyiflere bak
              masallah mi insallah mi?gurbetde olsan anlardin beni.trabzona gelincede senin cayini iceriz kardesim olmazmi yani?

Yorum

• İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yennnniiiiiiiiiiii
                lan ünal senmisin ?? abin comment il t'as reconnu quand même

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Nike icinden bunllar zaten ''enayi'' ne versek aliyor düsünüp eski dizayn'lardan forma cikarmaz insallah gelecek sezon...

nike bişey vermiyorki formaları klüp standart kreasyondan seçiyor. özel bi tasarım bu yüzden yok. ama olmayacak da değildir muhakkak. lakin klübün ihtiyaçlarını ve potansiyellerini görmüş olmaları gerekirdi. bu sezonu görmezden gelebiliriz de , gelecek sezona da standart kreasyondan formalarımızın çıkacak olması beni üzdü açıkçası. neyse ara dönemde gelecek olan gümüş formayla beraber her zamanki gibi olacak ama " inşallah gelecek sezon bişeyler değişir" diyelim
                  Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• afs bey tartıştık derken yanlış kelimemi kullandım bilmiyorum ama kastettiğim sadece fikirlerin ortaya konmasıydı...ben formalar kötü falan dedim siz de iyi olacak dediniz ve sonunda da orta yolu bulmuştuk...yanlış anlaşılması beni üzer...siz de dahil kimsenin canını sıkmak istemem...doğru anlaşılmamak en büyük korkumdur zaten!!
                    Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                    my name is onur....
                    Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• Adamlar işlerini biliyor , tanıtım dediğin böyle olur

Yorum

• Bizi burada birleştiren ortak sevdamız Trabzonspor etrafında konuşuyoruz.
                        Kimseyi kırmak üzmek için yazmıyorum yazılarımı. İyi niyet ve samimiyet olduktan sonra arada iletişim kazalarının olması normal. Kırılmaktan da vazgeztiğimi yazmıştım son mesajımda.

Konumuza dönelim, yine ne var başlıkta diye uğrayanların meraklarını giderilim biraz. Fark ettiniz mi bilmiyorum fakat son dönemde güzel futbol oynayan takımlar Nike'ı tercih etmeye başladı. Başarı tabii ki tek etken değil fakat olayı yorumlamaları ve kurumsal yapıları dikkatle incelenip örnek alınmalı.

Aynı marka, farklı yaklaşımlar, farklı sonuçlar.

2008 / 2009 İspanya Şampiyonu:

2008 / 2009 Almanya Şampiyonu:

2008 / 2009 İtalya Şampiyonu:

2008 / 2009 İngiltere Şampiyonu:

2008 / 2009 Şampiyonlar Ligi Şampiyonu:

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Fotoğraflar ışık bizi yanıltabilir demiştim, Barcelona yeni sezon formalarını satmaya başlamıştı. Taraftar hemen almaya başlamış, görüntü Roma'daki finalden:

Televizyonda gerçek renkleri ile görünecektir gözümüze, yoksa Barça'nın renk değiştirdiği falan yok.

Yorum

• Bizim Şort sorunumuz var çok kalitesiz şortlar giyoruz..
                            6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• Klasik formamız nasıl olmaz anlamadım.

Gri formanın grisinin tonu nasıl olacak acaba?

Açık tonlarda ve içinde bordomavi renkleri olursa iyi olur sanırım.

Yorum

• ÇUBUKLU forma bu işte

gri formayı da merak etmeye gerek yok a f s hocam
                                sizin yukarda gösterdiğiniz gri nin aynısı olacaktır
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X