Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şenol Hocaya ayrı çalışıyor nike Bize ayrı.
    Senol hocanin ustundeki tshirt tenisin buyuk yildizi Roger Federer'in bu yil Roland Garros tenis turnuvasinda giydigi tshirt. Zaten yakadaki dugmeli bolumun sonunda Roger Federer'in logosu olan RF'yi de gorebilirsiniz. Nike RF damgali urune Trabzonspor damgasi basarak Senol hocaya giydirmis ve bence hos olmayan bir davranista bulunmus. Nike bize ozel hicbir urun tasarlamiyor halen ne yazik ki...

Yorum

• İlk olarak buroli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bana göre de sarı tabi ki.

!!! Ayın 10unda aynı şekilde bu mesajı yazmıştım ama silinmiş.Hangi kurala ve gerekçeye göre siliniyor bu mesajım ?
      Sadece sana olan bir durum değil.Forumda bir hata oldu ve sanırım 1 günlük bütün mesajlar silindi biraz dikkat etseydin anlardın bunu
      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Şenol Güneş logolu veya TS logolu ürünleri fazlasıyla hak ediyoruz.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sadece sana olan bir durum değil.Forumda bir hata oldu ve sanırım 1 günlük bütün mesajlar silindi biraz dikkat etseydin anlardın bunu
          Valla kim ne mesaj atmış onları takip edecek değilim,kendin de emin olmadığın konuda yorum yapma bence emin olana dek.

Yorum

• İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ARkadaşlar Beyaz Forma Aldım Galiba Çok Sıcak Yıkadım Türkiye Arması Çıktı Aynı Geçen Sezon Forması Gibi Oldu Gülmekten Yerlerdeyim Şuanda birazdan resimleride atacağı m
            renkdas benzer durum bende oldu arma cikti yanlis yikadigim icin.. TS Club merkezine mail atiyorsun onlar formani yollamani istiiceklerdir yeni Bayrak veya Arma basip sana geri yollayacaklardir..
            SAMSUN UNDERGROUND RAP
            55

Yorum

Valla kim ne mesaj atmış onları takip edecek değilim,kendin de emin olmadığın konuda yorum yapma bence emin olana dek.
              Aynı şey senin için de geçerli. Forumda olanlardan haberin yok belli ki. Mesajını yazmışsın işte. Farzet internet veya elektrikler kesildi nedir sorun?
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• 10 numara bence

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aynı şey senin için de geçerli. Forumda olanlardan haberin yok belli ki. Mesajını yazmışsın işte. Farzet internet veya elektrikler kesildi nedir sorun?
                  Valla sizin gibi 7/24 forum takip edecek kadar vaktim yok,sadece attığım mesaj silinmiş sebebini öğrenmek istedim.

Yorum

Senin soruna cevap verecek kadar eminim

Yorum

• Sanırım 1 günlük bütün mesajlar silindi diyerek emin olduğunu söylüyorsun,güzel Türkçe kullanıyorsun.
                      Ayrıca uslubunu daha güzel seçseydin 2 mesaj önce teşekkür ederdim sadece

Yorum

Sanırım 1 günlük bütün mesajlar silindi diyerek emin olduğunu söylüyorsun,güzel Türkçe kullanıyorsun.
                        Ayrıca uslubunu daha güzel seçseydin 2 mesaj önce teşekkür ederdim sadece
                        İkili tartışma yapmayı sevmem ama senin sorduğun soruda mesajlarım neden siliniyor dedin.Bende sadece sana özel değil herkesin mesajları gitti dedim.Ama kaç günlük mesaj silindiğini bilmiyorum dedim zaten bu senin sorduğun soruyla alakası yok

Yanlış üslup kullandıysak özür dileriz.

Yorum

• Ben de yanlış anladıysam özür diler,cevabın için teşekkür ederim

Yorum

• İlk olarak Bilhan Özhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            renkdas benzer durum bende oldu arma cikti yanlis yikadigim icin.. TS Club merkezine mail atiyorsun onlar formani yollamani istiiceklerdir yeni Bayrak veya Arma basip sana geri yollayacaklardir..
                            Sevgili renkdasım bende biraz sıcakta yıkadım klübe mail attım cevap bekliyorum ama hediye aldıım için fatura vs..yok elimde
                            Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Bugün 1 tane gri forma aldım kendime bursadan..
                              İyiki de yerinden gidip almış, internetten sipariş etmemişim. Şu Türk bayrağının tam ortada olduğu 1 tane forma bulabildim onu aldım. Bu kadar amatörlük görmedim. Bazıları neredeyse nike ambleminin yanındaydı. Sanki 5 yaşında çocuğa verip yapıştırmasını istemişsin. Hayretler içinde kaldım. Forma gerçekten şık duruyo ancak şu türk tleekom yazısı da keşke yapıştırma olmasaydı. Gs-fb formaları gibi keza eski TsClub formalarımızda olduğu gibi formanın kendisinde baskılı olsaydı.
                              Bu eleştiriler dışında gerçekten son yıllardaki en şık formalarımızdan bir tanesi.

Yorum

• İşte formalar..
                                (GALERİ) Spor Toto Süper Lig'de hangi takım hangi formayı giyecek.. İşte kaleciler ve hakemler de dahil takım takım tüm forma setleri..

13 Ağustos 2010 , 11:46

Türkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı
                                En son UğuR tarafından düzenlendi; 13.08.2010, 13:57.
                                bordomavi.net
                                Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X