Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Formaların haftaya satışa çıkacak olması sevindirici
    Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
    As Roma
    Francesco Totti "10"
    Twitter:cemtotti61

Yorum

• Şu defileye gitmek gerek de nasıl

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şu defileye gitmek gerek de nasıl
        manken olarak olabilir mi

Yorum

• İlk olarak Ömer Kibar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          manken olarak olabilir mi
          o göbekle olmaz (şaka şaka )
          TRABZONSPOR
          Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
          Mesut Keleş (19)

Yorum

• Göbek möbek yok. Bunlar Türk kası

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Göbek möbek yok. Bunlar Türk kası
              olsun sen kaslarınla güzelsin içeri girmenin bir yolunu bulursan haber et beraber sızarız içeri
              TRABZONSPOR
              Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
              Mesut Keleş (19)

Yorum

• Sınavdan sonra bir inerim belki tesislere bakarız ne var ne yok haber ederiz

Yorum

• parçalı düzyaka olur inş

Yorum

• Formaları çok merak ediyorum. Bakalım nasıl olacak

Yorum

• Sanirim formalar iyi olacak bende 2-3 forma alacam heralde

Cubuklu kesin gerisine bakariz
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• cubuklu formanin rengi bizim dogru rengimiz degil, cok koyu yoksa bana mi öyle geliyo? ayni 2003-04 gibi

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Fiyatlarına baktım da rezillik. Benim abim tekstilci inanın bu kumaşın gelişi 10tl bile değildir. Dikim vs. Baskı toplasan 15tl olur. Ama maalesef az satalım para geçsin elimize amaçları var. Ula insan düşünür. 20-25tl olsun herkes alsın sürümden kazanalım.

Size ciddi diyorum bu kumaşlar o kadar kaliteli olmamasına karşın maaliyetleri de öyle satış rakamı kadar değil.
                          Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Yine umarım beyaz zemin koyarlar trabzoncell'in altına. Şaşırmam doğrusu Ülker reklamına bile koyabilirler.
                            Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Yukarıdaki görüntüleri dünya kupasındaki Nike forması diye paylaştım yanlış anlaşılma olmasın.
                              Bizim beyaz formamızın rengi ve modeli böyle olacak:
                              En son a f s tarafından düzenlendi; 23.06.2010, 10:26.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yeni formaları görmüş gibi yorum yapmak yanıltıcı olur kanaatindeyim. Nike'ın yeni sezon ürünleri gayet güzel. Daha önce de ifade etmiştim, forma veya idman ürünleri modelleri bir yıllık tasarlanmıyor; her modelin bir çıkış tarihi ve piyasada kalma süresi var. Bu sadece Nike ile ilgili bir durum değil tüm markaların stratejisi bu yönde.

Elimizdekinin kıymetini bilmiyoruz çoğu zaman.

Ben hala Adidas markasının gündeme gelmesini anlamıyorum. Adidas'ın formalarını ve idman ürünlerini gördük işte. Ben Sivasla Kayseri ile, Beşiktaş veya Galatasaray ile aynı ürünün farklı renk versiyonunu giymek istemiyorum. Tasarımları da hoşuma gitmiyor.

Yeni sezon ürünlerini ve formalarını kendi renklerimizde gördüğünüzde düşünceleriniz çok farklı olacaktır.

Her sezon aynı filmi izler gibi hissediyorum kendimi.

İçiniz rahat olsun ve güzelliklere hazırlayın kendinizi.

İyi haftalar.

Eski mesajlardan biri. Tarih 3 Mart 2010.
                                En son a f s tarafından düzenlendi; 23.06.2010, 10:34.
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X