Bu hafta sonu saat 17'de yeni formalarımız ve ürünlerimizle ilgili çok özel bir defile düzenlenmesi planlanıyor.
Hep kızılan Nike ta olaya ajans desteği vermiş. İstanbul'dan defile için mankenler de gelecek, futbolcularımız da olacak defilede.
Yeni gri formamızda dahil 5 formamız da hazır şu anda. Defileden sonra pazartesinden itibaren satışa sunulması planlanıyor.
Defilede camiamızı onure edecek hoş sürprizler hazırlanıyor.
Yeni formalarımızın kumaş kaliteleri artırıldı ve geçen senenin çok üzerinde. Özellikle 7 çubuklu formamız 7. şampiyonluk yolunda herkesin beğenisini kazanacak.
Forma numaraları ile ilgili sürpriz ve yeniliklere de hazırlıklı olun.
Mesela onlarda 5 formaylamı sezona başlıyorlar...?
Bence de fazla. En fazla 3 forma ile sezon tamamlanabilir. Federasyonun tüm takımlar için mecbur tuttuğu beyaz forma, iç saha dış saha, forma olarak yeterli. Bu başlık ilk açıldığından beri ve daha önceki forma başlıklarında Trabzonspor'un kurumsal formaları olması gerektiğini savundum hep.
Renklerinden dolayı algıda seçicilik yaptığımız Aston Villa tarzı forma modeli başka renkleri ile başka takımlar tarafından kullanılan klasik bir model mesela.
Trabzonspor taraftarı formasında mutlaka bordo ile mavi renklerini bir arada görmek istiyor. Kubul edelim ki renklerimiz zor renkler ve bu renkler her modele gitmiyor. Bizim renklerimizi güzel gösterecek modeller seçmeliyiz. Çubuklu formamız klasik formamız olduğu gibi, Aston Villa tarzı gövdesi bordo kolları mavi forma ile bu formanın negatifi gibi mavi gövdeli bordo kolları olan forma klasik formalarımız olabilir.
Niye bu kadar model var bilmiyorum. Sezon içinde iç saha, dış saha, yaz, kış, avrupa, lig kupası derken hepsi giyiliyor bir şekilde. Belki taraftarın genel zevkine ve bütçesine uygun alternatif üretme düşüncesi olabilir forma sayısının fazlalığı.
Daha az sayıda forma daha düşük maliyet demek aslında. Belli formalar olursa ve gereken özen gösterilirse satışlar daha da artar, herkes bir şekilde forma almak ister kanaatindeyim. Hangi formayı alsam kararsızlığı ve tribündeki gorma curcunası bitmiş olur.
Avrupada özendiğimiz marka takımlar gibi olmasını istiyorsak, onlar gibi olaya kurumsal yaklaşmamız gerekiyor.
Forma kültürü konusunda epey yol aldık, fakat daha yapılacak çok şey var.
Türkiye kupasıyla formamıza Türk bayrağımızı ekledik, sırada onu yeni başarılarla süslemek var.
Abi benim bir sorum olacak gecen seneki cubuklu forma ile bu seneki cubuklu formanin arasindaki fark ne olacak??
cucubuklari dahami ince olacak renkleri nasil olacak ??
Çubuk sayısı 7 tane olacak, kumaş kalitesi çok daha iyi olacak, yakalar rahat kesim olacak, renkler orijinal renklerimizden olacak, sırt numaraları ve isimlerin yazıldığı karakter yeni olacak. Örnekleri sürekli paylaşılıyor zaten formanın.
Türk bayrağını kesinlikle unutmamaları lazım.
Profesyonel bir sunumla bu formalar bu seneki forma satış rakamlarımızın çok üzerine çıkar, bundan eminim.
Ben özellikle bu seneki çubuklu formamızın çok iyi olacağını düşünüyorum.
Son olarak pazartesi gelse de forma alsak
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
2010-2011 Yeni Sezon Formalarımız Cumartesi Günü Tanıtılıyor
Takımımızın 2010-2011 sezonunda oynayacağı Süper Lig,Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi maçlarında giyeceği formalar Cumartesi günü defile ile tanıtılacaktır.
Yeni formalarımızı görene kadar beklentilerimizi bir görelim bakalım beklentilerimiz karşılanacak mı ?
Yorum