Yeter artık hermaçta bu forma giyilirmi abarrtılar artık beyaz beyaz diye bizim Renklermizi bordo mavi sadece beyaz değil çubuklu formamızı giymiyorsak bile bordo mavi olan formamızı niye giymiyoruz artık yeter şu beyaz forma giyme işini bırakalım bize sempati duyan taraftarlar rengimize bordo mavi olan formamıza güzel futbolumuza sempatik duyuyolar hadi güzel futbol oynayamıyoruz bari şu beyaz formayı giymeyelim artık
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDüz beyaz forma istemiyorum, altına mavi şort falan giyin bari.Gerçi onu da giyemezsiniz çünkü renkler uyuşmuyor.
Daha önce olmuştu zira.
Yorum
-
İlk olarak iskenderunlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle(afsden alıntı=TFF talimatlarına göre her takımın sezon boyu giyeceği formalar içinde bir tane beyaz forma olmak zorunda.)
Neden abi öyle bir zorunluluk var
Daha önce yazmıştım beyaz formayı iki sezon üst üste hiçbir değişiklik yapmadan -ki hiç değilse mavi olan yerleri bordo olmasını önermiştim- giymeseydik veya ona bordo mavi renkleri bir şekilde adapte edebilseydik bu kadar tepki çekmezdi. Beyaz forma giydiğimiz maçlardaki sonuçlar da etkili tabii bu psikolojide.
Mesele dönüp dolaşıp kurumsal formalarımızın olması gerekliliğine geliyor. Beyaz forma olacaksa da Trabzonspor tarzında olmalı.
Yanılıyor muyum?
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnu TFF'ye sormak lazım. Şaka bir yana sahada mücadele eden iki takımın formalarının birbirine karışmaması için beyaz forma kurtarıcı oluyor çoğu zaman. Bizim rengimiz özel fakat bizim dışımızda aynı renkleri taşıyan takımlar çok.
Daha önce yazmıştım beyaz formayı iki sezon üst üste hiçbir değişiklik yapmadan -ki hiç değilse mavi olan yerleri bordo olmasını önermiştim- giymeseydik veya ona bordo mavi renkleri bir şekilde adapte edebilseydik bu kadar tepki çekmezdi. Beyaz forma giydiğimiz maçlardaki sonuçlar da etkili tabii bu psikolojide.
Mesele dönüp dolaşıp kurumsal formalarımızın olması gerekliliğine geliyor. Beyaz forma olacaksa da Trabzonspor tarzında olmalı.
Yanılıyor muyum?
yani madem beyaz forma çıkmak zorunda hem gri hem beyaz olacağına bir tane o tondan bir formamız olsun ama afs abinin yukarıda belirttiği gibi bize has olsun
bu konuda bir çalışma yapılamaz mı afs abi?şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
Yeni sezon formalarımızın siparişleri verildiğini söyledim defalarca.
Yorum
-
Kulübümüzün resmi ürünlerinin satış noktası TS Club Bayileri toplantısı gerçekleştirildi.
Ticari Ürünler Ticaret A.Ş. Genel Koordinatörümüz Yusuf Aktuğ Görener’in başkanlığını yaptığı toplantıya ülke genelindeki bayi temsilcileri katılarak geride bırakılan sürecin bir değerlendirmesi yapıldı ve yeni döneme yönelik planlar üzerinde duruldu.
Toplantının amacının TS Club bayilerinin kalitesini arttırmak olduğunu belirten Görener, ayrıca yeni sezon ürün kreasyonunun temsilcilerin beğenisine sunulduğunu vurguladı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum