Formaların haftaya satışa çıkacak olması sevindirici
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu defileye gitmek gerek de nasıl
Yorum
-
İlk olarak Ömer Kibar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemanken olarak olabilir mi(şaka şaka )
TRABZONSPOR
Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
Mesut Keleş (19)
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGöbek möbek yok. Bunlar Türk kasıiçeri girmenin bir yolunu bulursan haber et beraber sızarız içeri
TRABZONSPOR
Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
Mesut Keleş (19)
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Size ciddi diyorum bu kumaşlar o kadar kaliteli olmamasına karşın maaliyetleri de öyle satış rakamı kadar değil.Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
Yukarıdaki görüntüleri dünya kupasındaki Nike forması diye paylaştım yanlış anlaşılma olmasın.
Bizim beyaz formamızın rengi ve modeli böyle olacak:
En son a f s tarafından düzenlendi; 23.06.2010, 10:26.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yeni formaları görmüş gibi yorum yapmak yanıltıcı olur kanaatindeyim. Nike'ın yeni sezon ürünleri gayet güzel. Daha önce de ifade etmiştim, forma veya idman ürünleri modelleri bir yıllık tasarlanmıyor; her modelin bir çıkış tarihi ve piyasada kalma süresi var. Bu sadece Nike ile ilgili bir durum değil tüm markaların stratejisi bu yönde.
Elimizdekinin kıymetini bilmiyoruz çoğu zaman.
Ben hala Adidas markasının gündeme gelmesini anlamıyorum. Adidas'ın formalarını ve idman ürünlerini gördük işte. Ben Sivasla Kayseri ile, Beşiktaş veya Galatasaray ile aynı ürünün farklı renk versiyonunu giymek istemiyorum. Tasarımları da hoşuma gitmiyor.
Yeni sezon ürünlerini ve formalarını kendi renklerimizde gördüğünüzde düşünceleriniz çok farklı olacaktır.
Her sezon aynı filmi izler gibi hissediyorum kendimi.
İçiniz rahat olsun ve güzelliklere hazırlayın kendinizi.
İyi haftalar.
En son a f s tarafından düzenlendi; 23.06.2010, 10:34.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum