Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nesi çok kötü bu formaların? Ben griyi oldukça iyi buldum. Çubuklu da eskisine oranla çok daha iyi gözüküyor.
    -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hele Gri formanın altına yazılanları görseniz ...
      1-2 tanesini okudum.Resmen içim karardı.

Yorum

• Gri forma güzel görünüyor, eminim canlı canlı görüp dokununca daha da güzel gelecek ancak ben bu formada bize ait özel bir şey bulamıyorum.

Bunların özel forma yapma anlayışı katalog formalarının renkleriyle oynayıp sunmaksa ortada bir yanlışlık var bence.

Yorum

• ben daha güzel formalar bekliyordum nike'den.
          Gerçi 2 seneden beri formaları beğenmediğim için
          bu sefer o kadar hayal kırıklığı yaşamadım

Yorum

• Bir arkadaşımızın yorumunu paylaşmak istiyorum.

ts ambleminin oldugu her forma güzeldir...begenene arkadaş trabzonlu takımını zevk için tutmaz o forma sadece bez de olsa alınır...

Yorum

• Ben gri formamıza ne sevindim ne de üzüldüm.Forma aslında güzel ama bize özel olmasını isterdim.
              Benim işimin parçalarından bir tanesi, sahanın ortasında çılgınca şeyler deneyip, seyircilerin ‘bu harika!’ demesini sağlamak.

Johan Cruyff

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hele Gri formanın altına yazılanları görseniz ...

@ Cemoli kardeş

Saydığın renkler , kırmızı Türk bayrağından geliyor , gri zaten 3. renk bordo-mavi bizim renkler ...

Başka renk var da biz mi görmedik ...

Tasarımı eleştirirsin anladık , renkler ...
                Gri üçüncü renk mi? Ben turuncu olduğunu biliyordum.

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bir arkadaşımızın yorumunu paylaşmak istiyorum.

ts ambleminin oldugu her forma güzeldir...begenene arkadaş trabzonlu takımını zevk için tutmaz o forma sadece bez de olsa alınır...

Böyle düşünen de çok.Önemli olan olaya birde bu açıdan bakabilmek.

Yorum

• Bu sayfayı takip eden arkadaşlar bu sene 3. rengimizin gri olacağını daha önce defalarca okumuştur ...
                    RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Küçücük fotoğrafdan bu kadar kati yorumlar nasıl yapılıyor anlamış deyilim.

Yorum

• Bu sene için öyle ama genel olarak turuncu olduğunu biliyordum.

Yorum

• nerde gördünüz yeni formaları. trabzonspor.com.tr de yeni formalar yok
                          Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• Özel dedikleri ne biliyormusunuz?
                            Aslinda Trabzon formasini Standart olarak katalogdan secioyr ve amblem sponsoru felan üstüne yapistiriyor.
                            Bu gri formadada, bizim icin özel bu karisik rengler yapilmis. Yani Gri/bordo/mavi
                            En son Halit Aydın tarafından düzenlendi; 26.06.2010, 16:01. Sebep: Başka platformlardan paylaşım yapmayınız.
                            BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• 5 gun sonra Allah nasip ederse Turkiye deyim,formalar guzelmis ,ozelmis,degilmis ben anlamam,o forma Trabzon formasi ise alinir,benim icin bu kadar basit.uzman taraftarlar gidip begendikleri takimin ozel formalarindan alabilirler.formalar gayetde guzel bu arada.ver 80 euro(160 ytl)sanada yapsin nike en kralini,bos konusmayalim lutfen.

Yorum

• Formayı beğenip beğenmemek tercih ve zevk meselesi, bunu düzgünce yazmak, ifade etmek çok mu zor? Her cümlede "yaa, yha" kullanmak moda olmuş. Hem "yha" nedir yahu? Okuması bile ne kadar zor.

Hele tanıtım yapılsın, formalar futbolcuların üzerinde görülsün bakalım. Küçücük ve belli ki alelacele çekilip internete düşmüş bir fotoğraftan ne kadar fikir edinebiliriz ki?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X