Nesi çok kötü bu formaların? Ben griyi oldukça iyi buldum. Çubuklu da eskisine oranla çok daha iyi gözüküyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHele Gri formanın altına yazılanları görseniz ...
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHele Gri formanın altına yazılanları görseniz ...
@ Cemoli kardeş
Saydığın renkler , kırmızı Türk bayrağından geliyor , gri zaten 3. renk bordo-mavi bizim renkler ...
Başka renk var da biz mi görmedik ...
Tasarımı eleştirirsin anladık , renkler ...
Yorum
-
İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir arkadaşımızın yorumunu paylaşmak istiyorum.
ts ambleminin oldugu her forma güzeldir...begenene arkadaş trabzonlu takımını zevk için tutmaz o forma sadece bez de olsa alınır...
Yorum
-
Özel dedikleri ne biliyormusunuz?
Aslinda Trabzon formasini Standart olarak katalogdan secioyr ve amblem sponsoru felan üstüne yapistiriyor.
Bu gri formadada, bizim icin özel bu karisik rengler yapilmis. Yani Gri/bordo/maviEn son Halit Aydın tarafından düzenlendi; 26.06.2010, 16:01. Sebep: Başka platformlardan paylaşım yapmayınız.BORDO MAVI
BORDEAUX BLAU
CLARET BLUE
Yorum
-
5 gun sonra Allah nasip ederse Turkiye deyim,formalar guzelmis ,ozelmis,degilmis ben anlamam,o forma Trabzon formasi ise alinir,benim icin bu kadar basit.uzman taraftarlar gidip begendikleri takimin ozel formalarindan alabilirler.formalar gayetde guzel bu arada.ver 80 euro(160 ytl)sanada yapsin nike en kralini,bos konusmayalim lutfen.
Yorum
-
Formayı beğenip beğenmemek tercih ve zevk meselesi, bunu düzgünce yazmak, ifade etmek çok mu zor? Her cümlede "yaa, yha" kullanmak moda olmuş. Hem "yha" nedir yahu? Okuması bile ne kadar zor.
Hele tanıtım yapılsın, formalar futbolcuların üzerinde görülsün bakalım. Küçücük ve belli ki alelacele çekilip internete düşmüş bir fotoğraftan ne kadar fikir edinebiliriz ki?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum