Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bundan sonra hepsini 300x300 yapacağım.

Kalın Çubuklu

teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Nike ın 2010-2012 kataloğundan bu çizgili forma, muhtemelen önümüzdeki sezon kullanacağımız formalardan biri olacak.

yine 2010-2012 kataloğundan, parçalı formada

2010-2012, düz forma

2009-2012 nin formalarından(bu sezon birçok takım kullandı bu formayı. örn:giresunspor)

En son EROS87 tarafından düzenlendi; 04.04.2010, 14:39.

Yorum

• Kaleci formaları daha orjinalmiş bence
        onları normal forma olarak tasarlasak (=

Yorum

• Beyaz forma şöyle bir şey olamaz mı ?

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Beyaz forma şöyle bir şey olamaz mı ?

BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Renkdaslar bunlar benim Hosuma giden Modeller... Ben Parcaliyi begenmedigim icin 4 Formamiz oldugu icin Parcaliyi cikarip gelecek Gri Formamizi koydum... =) Bu Modellere bize Has ve Özel olan Renklerde katilinca Mükemmel olacak... belki afs abi veya diger arkadaslar yapmak isterler... =)

“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

Katalogdan belki bu kullanılabilir,

Devamı gelecek..
                Emegine Saglik ama ben o kollardaki ince cizgileri birtürlü begenmiyorum... buna benzer formamiz vardi gecen sene... =)

Yorum

Beyaz forma şöyle bir şey olamaz mı ?

Beyaz Forma sade olmali bence... buda güzel olmus ellerine saglik ama bu beyaz yerine degilde düz yerine alinsa 2.ci cubulu olarak daha iyi olur... benim ekledigim beyaz model cok sade ve güzel duruyor bence... =)

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Renkdaslar bunlar benim Hosuma giden Modeller... Ben Parcaliyi begenmedigim icin 4 Formamiz oldugu icin Parcaliyi cikarip gelecek Gri Formamizi koydum... =) Bu Modellere bize Has ve Özel olan Renklerde katilinca Mükemmel olacak... belki afs abi veya diger arkadaslar yapmak isterler... =)

Düz Forma yerinede yatay olarak ikinci cubuklu olabilir... =)

Yorum

• İlk olarak kelesch tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kaleci formaları daha orjinalmiş bence
                      onları normal forma olarak tasarlasak (=
                      veyahut Antrenman Formalari... cok daha güzel duruyor... =) Heleki o 100 Numarali Formaya hayran oldum arkasi islemeli olan... =)

Yorum

• Ben Beşiktaş'ın formaları gibi özel formalar istiyorum.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben Beşiktaş'ın formaları gibi özel formalar istiyorum.
                          O zaman Nike'ı bırakmak lazım.

Cidden ben de bıktım Nike'ın bize her sene katalog ürünlerinden forma vermesine..

Beşiktaş'ın, Fenerbahçe'nin ve Galatasaray'ın formalarına bakıyorum, bir de bizim formalara...

Yorum

• Güzel Gören Güzel Düşünür

Yeni formaları görmüş gibi yorum yapmak yanıltıcı olur kanaatindeyim. Nike'ın yeni sezon ürünleri gayet güzel. Daha önce de ifade etmiştim, forma veya idman ürünleri modelleri bir yıllık tasarlanmıyor; her modelin bir çıkış tarihi ve piyasada kalma süresi var. Bu sadece Nike ile ilgili bir durum değil tüm markaların stratejisi bu yönde.

Elimizdekinin kıymetini bilmiyoruz çoğu zaman.

Ben hala Adidas markasının gündeme gelmesini anlamıyorum. Adidas'ın formalarını ve idman ürünlerini gördük işte. Ben Sivasla Kayseri ile, Beşiktaş veya Galatasaray ile aynı ürünün farklı renk versiyonunu giymek istemiyorum. Tasarımları da hoşuma gitmiyor.

Yeni sezon ürünlerini ve formalarını kendi renklerimizde gördüğünüzde düşünceleriniz çok farklı olacaktır.

Her sezon aynı filmi izler gibi hissediyorum kendimi.

İçiniz rahat olsun ve güzelliklere hazırlayın kendinizi.

İyi haftalar.

En son a f s tarafından düzenlendi; 05.04.2010, 11:23.
                            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ali Fuat abi sana bir şey sormak istiyorum,

Sponsorumuz Adidas olsaydı, Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray gibi klüplerin sponsporu da Nike olsaydı, yine Nike'ı savunmaya devam edecekm miydin ?

Yorum

• Varsayımları değil içinde bulunduğumuz gerçekleri konuşuyoruz.

Sponsorumuz Kappa, TS Club ve Puma olduğu dönemde de ben formalarımızın daha güzel ve kaliteli olması için çaba sarfediyor girişimlerde bulunuyordum.

Bu başlıktaki meselemiz marka savaşları değil Trabzonspor'a ait olan değerlerin kurumsal, estetik olması meselesi. Bütün bu konuşulanları yazılıp çizilenleri kendi gerçeklerimizle değerlendirme mecburiyetimiz var.

Kendi adıma bilgisayar, cep telefonu veya spor ürünlerinde beğendiğim beğenmediğim markalar olabilir burası bunun konuşulup tartışılacağı yer değil.

Formaya değer verirken onun temsil ettiği ruh ile ilgileniyorum ben. Marka kadar kulubün bu konulara olan yaklaşımlarını önemsiyorum.

Taraftarın kuru kuruya eleştiriyle değil bilgiyle yaklaşmasını istiyorum.

En son a f s tarafından düzenlendi; 05.04.2010, 19:50.
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X