Süper kupa için -belki içinde Bursaspor'un da olduğu- daha anlamlı bir tişört tasarlıyorum. Beyaz bir atlete hiçbir yerine TS Club veya Trabzonspor yazmadan yanlış logolu ürün çıkmasına engel olabiliriz belki.
intere yapılan özel formayı gördük bakalım bizim özel formamız nasıl olacak...
Trabzonspor arması ve reklamları olmadan satın alabileceğimiz bir forma olmaz inşallah...
bide işin bence kötü olan kısmı gri formanın özel yapılacak olması büyük ihtimalle ligde hiç giymeyeceğimiz bir forma olacak...
Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
afs abıcım bıze su yaz sezonu ve forma tanıtımı ne zaman yapalıcagını bılgısını verebılırmısın tarıh olarak .....saygılar.....
Tribünden maçı beraber izliyoruz, soyunma odasından haber soruyorsunuz.
Şaka bir yana kesin tarihi bilmiyorum, bilsem de açıklamam doğru olmaz sanırım.
Geçen sezon yine aynı merak içindeydi insanlar ve süper ligdeki forma satışına ilk başlayan -yanılmıyorsam- Trabzonspor olmuştu. Bu yılda yaklaşık aynı tarihlerde çıkacaktır.
Yazlık ürünlerin duyurulması çok yakın.
Futbol takımı tatile girdi, yeni sezon hazırlık kampı ve transfer sezonunun açılmasıyla yeni sezon ürünlerini görmeye başlarız diye tahmin ediyorum.
Özellikle gurbetçilerin Trabzon'da olduğu zamanlar yeni sezon forması alamadan, yazlık çeşit bulamadan döndüğü devirler artık geride kaldı.
Yorum