Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadslar dun trabzona geldım bugun muzeye gıttım formaları sordum agustos ayının basında gelecek dedıler deddım ımkansız tanıtımı yapılacak denıyodu temmuz basında yok dıyo daha tam olarak bıtmedıkı dıyo tanıtımı olsun calısmalar devam edıyo dıyo bıze gelen bılgı bole dedı dedım bak bu vermıs oldugun bılgıyı forum sıtesınde paylacam dedım eskı formaları satmak ıcın deme bana dedım yok dedı bıze gelen bılgı bole dıyo delı oldum........

Yorum

• İlk olarak byhaluk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      arkadslar dun trabzona geldım bugun muzeye gıttım formaları sordum agustos ayının basında gelecek dedıler deddım ımkansız tanıtımı yapılacak denıyodu temmuz basında yok dıyo daha tam olarak bıtmedıkı dıyo tanıtımı olsun calısmalar devam edıyo dıyo bıze gelen bılgı bole dedı dedım bak bu vermıs oldugun bılgıyı forum sıtesınde paylacam dedım eskı formaları satmak ıcın deme bana dedım yok dedı bıze gelen bılgı bole dıyo delı oldum........
      öncelikle bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim ben de merakla bekliyorum formalar çiksa da alsak hatta formalar bir kenara yeni ürün olarak güzel tshirt vs ürünleri de iştahla bekliyorum adeta ama geç kaldilar sanirim. gurbetçilerin tatil periyodu ile umarim uyar da kulüp maksimum kar eder vatandaşlarimiz da özlemini çektikleri formalara, ürünlere kavuşur...
      Malo periculosam libertatem quam quietum servitium!!!

Yorum

• Ağustosta çıkacak formaları kime satacaklar merak ediyorum..

Yorum

• Kusura bakmayın uzun zamandır bu başlığı takip etmediğim için yeni gelişmelerden haberim yok. Yeni formalarımızın 15 Haziran'da tanıtılacağını duymuştum ama henüz tanıtılmadı. Zaten bu kadar hızlı iş yapabileceğini de düşünmüyordum kulübün. Sonra Temmuz ayının başında tanıtacağız dediler ama şimdi de Ağustos ayının başında diyorlar. Doğru düzgün bilgi verilmiyor maalesef. Ali Fuat abi Glowacki'nin imza töreninde yeni formalarımızın kullanılmaması doğru karar dedi. Bu da yeni formalarımızın hazır olduğu anlamına geliyor. Ama Haluk'un söylediğine göre daha yeni formalarımız hazır değilmiş.

Yorum

• Formaların çıkış tarihi ile ilgili olarak ağzı olan değil de "bilgisi" olan yazarsa sinir harbi yaşamayız.

Yorum

• Hala Türkiye Kupası modundayız ya. Şu moddan bi çıkamadık görende Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu sanar.
              Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

• Bu ürünler boşa gideceğine ne güzel taraftara dağıtıyorlar ne güzel işte nesini eleştiriyorsunuz anlamıyorumki.
                Mustafa Yumlu.

Yorum

• Yetkili bir Isim ciksin su su tarih desin bizde sinerji ve heyecan yaratalim... =) artik resmi bir tarih istiyoruz formalarimizin cikacagi... =)
                  “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• Noldu bu forma isi ?? nezaman görecegiz ??
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• en gec 4 hafta sonra cikmis olmasi lazim cünkü hazirlik maclari var 7. ayin ortalarinda

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şanlıurfa'da maçın yıldızı Engin Baytar'ın takımımızı öne geçiren golü atarken giydiği forma. Tabii ki tüm takımın imzasıyla. Senin olmasını istemez misin?

5 Mayıs'ta kupaya sıkı sıkı sarılmamızı sağlayan 3. golü atarken Colman'ın giydiği forma. Tabii ki tüm takımın imzasıyla. Senin olmasını istemez misin?

Şanlıurfa'da eşitliği getiren golü atarken Umut'un giydiği forma. Hem de tüm takımın imzasıyla. Senin olmasını istemez misin?

5 Mayıs'ta Şanlıurfa'da oynanan Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde Onur Recep Kıvrak'ın giydiği eldivenler, hem de imzalı. Senin olmasını istemez misin?

Şanlıurfa'daki Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde Alanzinho'nun giydiği kramponlar. Senin olmasını istemez misin?

5 Mayıs'ta Şanlıurfa'daki Ziraat Türkiye Kupası final maçı için üretilen 30 toptan Colman'ın golünde kaleye giren top. Senin olmasını istemez misin?

Detaylar için biraz beklememiz gerekiyor.
                        Kombine durgunluğunundan dolayı kaynak yaratmak için farklı çözümler
                        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Yahu bu lansman işi bu kadarmı zor....

Bir an önce yeni formalarımız vede ürün satışlarımızın başlaması gerekir...

Çünkü tüm Gurbetçiler okulların kapanması ile Trabzona gidecekler...

Bunu hala öğrenemedimi bizim aklı evvel amatör yöneticiler vede yetkili çalışanlar...!!
                          Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• nerde kappa gibisi yok.

Yorum

• Engin Baytar forması istemem 5 i eğik yapıştırmışlar!

Yorum

• İlk olarak tsukru61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Engin Baytar forması istemem 5 i eğik yapıştırmışlar!
                                Formayı verdilerde eğikliği düzlüğü kaldı.
                                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X