Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• formadan tek isteğim armaların yapıştırma olmaması....150 lira verip iki adet forma aldım, ikiside ikinci yıkamanın sonunda armaları düştü böyle birşey varmı yaa ben dişimden tırnağımdan artırıp forma alıcam...ama arması düştüğü için doğru düzgün giyemiycem...inanın başkanla biryerde karşılaşsam yüzüne söyliceğim ilk şey bu olur..doğru düzgün trabzonspora yakışır bir forma

Yorum

• Arması düşen formaları ayıplı mal diye dava etme durumu varmıdır acaba merak ettim.

Yorum

• Zenit'in yeni formaları çok iyiymiş

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Zenit'in müzesinde 2 yıl öncesinin UEFA ve Süper Kupası bulunuyor.

Bizim hangi avrupa kupası var müzemizde ?

Bazı takımların başarılarına göre ilk senelerindeki formaları farklı oluyor örnek Zenit'in ve Werder Bremen'in formaları.
          Nike karne hediyesi verir gibi mi forma dağıtıyor? Böyle bir mantık olmaz. Dünyaca ünlü takımların, futbolcuların ayağına gidip reklamlarında kullanmak istemesi, onlara özel şeyler sunması mantıklı. Ama bizim gibi büyük bir taraftar kitlesi olan, beklentileri ve satışları yüksek olan bir kesimi de yok saymaları saçmalığın dik alasıdır. Bizde Nike'ın müşterisiyiz. Bizimde forma satışlarımız gayet iyi. Dünyanın en önemli liglerinden birinde en önemli takımlardan biriyiz. Bizimde birşeyler görmeye hakkımız vardır heralde. Eğer biz müşteri olarak o ürünü istiyorsak, sunulanları gayet iyi satmışken, bize o ürünü vermelidir. Ancak şu var, biz istiyor muyuz orası belli değil. Yönetimimizden kaynaklanan bir durum söz konusu olabilir.

Sonuç olarak Ts Club satışları olabileceğinden daha az oluyor. Kulüp ve Nike daha az kar ediyor. Aldığı ürünler taraftarın beklentisini tam olarak karşılamıyor veya aradığını bulamadığı için almıyor. Kimseye bir faydası yok bu gidişin ama düzeltmek içinde kimse birşey yapmıyor. Trabzonspor'da bu işlerden sorumlu insanların, bu başlıkta bizlerin harcadığı vaktin 10/1'ini harcadığına inanmıyorum. İstenirse yapılmayacak şeyler değil bunlar.
          Göz kırpma ifadesinin kaldırılmasını talep ediyorum !

Yorum

• Formalar konusunda bizim yönetimin ağırlığı yok bence

Yorum

• ya biz önce bir kere daha şampiyon olalım seneye...uefada önemli yerlere gelelim ondan sonra nike hala yapmıyorsa bize özel forma o vakit konuşalım...

bazı takımların başarısı yok ama formaları güzel ve de kendilerine has diyenler olursa da onlara da cevabım şudur...ligin marka değeri...

bakın bu takım çok iyi yolda...çok çok daha iyi olacak...şampiyonluklar avrupada başarı gelecek...o zaman nike da kappa da adidas da puma da hepsi sıraya girecek biz size şöyle formalar yapıcaz diye...

Yorum

• dikkat etdim adamların yakalı formalarının yakası bizim gibi kötü değil bizimkiler ç.ok kötü İnşallah zamanla düzelir.
                Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!

Yorum

• Corinthians'ın yeni sezon formaları BMN farkı ile:

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Corinthians'ın yeni sezon formaları BMN farkı ile:

uff çok güzelmiş armaya bak be
                    Kapitalizmin zaafı sunduğu nimetlerin eşit paylaşılmamasıdır;Sosyalizmin nimeti ise sefaletin eşit paylaşılmasıdır

Yorum

• - Artık Zenit yada Corintihs kalitesinde formalar bekliyoruz...

- Şampiyon Olmuş bir takımız , İstanbula karşı Nike giyiyoruz birazcık özen istiyoruz , Kreasyon dğil...
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Çok sade olmuş formaları.

Yorum

• Adamların armaları bile ne kadar güzel duruyor.
                          Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Corinthians'ın yeni sezon formaları BMN farkı ile:

bizede böyle forma yapsinlar ayip yahu.sanki zenit bizden cok forma satiyor.bu tür forma yapilmayacaksa,ne gerek var nike,adidas yada pumaya,giyeriz lescon yada umbro olur biter.adamlara yapilan formaya bak ya.birde bizimkilere bak.hakikatten bayildim adamlarin formalarina insan bu formalardan almaz mi?müthis bir sey yapmislar.
                            iho istifa.

Yorum

• Liverpool'un sponsor değiştirmesi formalarındaki çekiciliği etkilemiş.carlsberg zamanında göze daha hoş geliyordu bence.

Yorum

• Şuanda Nike mağazasında Volkan Şen ve Sercan Yıldırım üzerlerine Nike'ları çekmiş röportaj veriyorlar. Ntvspor canlı yayın. Milli takımda bir kere oynadılar diye Nike bu oyuncular üzerinden reklam yapıyor. Yorum sizin.
                                Göz kırpma ifadesinin kaldırılmasını talep ediyorum !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X