formadan tek isteğim armaların yapıştırma olmaması....150 lira verip iki adet forma aldım, ikiside ikinci yıkamanın sonunda armaları düştü böyle birşey varmı yaa ben dişimden tırnağımdan artırıp forma alıcam...ama arması düştüğü için doğru düzgün giyemiycem...inanın başkanla biryerde karşılaşsam yüzüne söyliceğim ilk şey bu olur..doğru düzgün trabzonspora yakışır bir forma
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZenit'in müzesinde 2 yıl öncesinin UEFA ve Süper Kupası bulunuyor.
Bizim hangi avrupa kupası var müzemizde ?
Bazı takımların başarılarına göre ilk senelerindeki formaları farklı oluyor örnek Zenit'in ve Werder Bremen'in formaları.
Sonuç olarak Ts Club satışları olabileceğinden daha az oluyor. Kulüp ve Nike daha az kar ediyor. Aldığı ürünler taraftarın beklentisini tam olarak karşılamıyor veya aradığını bulamadığı için almıyor. Kimseye bir faydası yok bu gidişin ama düzeltmek içinde kimse birşey yapmıyor. Trabzonspor'da bu işlerden sorumlu insanların, bu başlıkta bizlerin harcadığı vaktin 10/1'ini harcadığına inanmıyorum. İstenirse yapılmayacak şeyler değil bunlar.Göz kırpma ifadesinin kaldırılmasını talep ediyorum !
Yorum
-
ya biz önce bir kere daha şampiyon olalım seneye...uefada önemli yerlere gelelim ondan sonra nike hala yapmıyorsa bize özel forma o vakit konuşalım...
bazı takımların başarısı yok ama formaları güzel ve de kendilerine has diyenler olursa da onlara da cevabım şudur...ligin marka değeri...
bakın bu takım çok iyi yolda...çok çok daha iyi olacak...şampiyonluklar avrupada başarı gelecek...o zaman nike da kappa da adidas da puma da hepsi sıraya girecek biz size şöyle formalar yapıcaz diye...
Yorum
-
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCorinthians'ın yeni sezon formaları BMN farkı ile:
Kapitalizmin zaafı sunduğu nimetlerin eşit paylaşılmamasıdır;Sosyalizmin nimeti ise sefaletin eşit paylaşılmasıdır
Yorum
-
- Artık Zenit yada Corintihs kalitesinde formalar bekliyoruz...
- Şampiyon Olmuş bir takımız , İstanbula karşı Nike giyiyoruz birazcık özen istiyoruz , Kreasyon dğil...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCorinthians'ın yeni sezon formaları BMN farkı ile:
iho istifa.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum