Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Avrupada pek çok takım son maçına gelecek sezonun formasıyla çıkma gibi bir geleneğe sahip.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Formaları ilginç olmuş.
      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Tek o formamı var çizgili forması yok mu İnter'in?

Yorum

• Süper kupa için -belki içinde Bursaspor'un da olduğu- daha anlamlı bir tişört tasarlıyorum. Beyaz bir atlete hiçbir yerine TS Club veya Trabzonspor yazmadan yanlış logolu ürün çıkmasına engel olabiliriz belki.

Sesimiz geliyor mu?

Yorum

• Önümüzdeki sezonun Forma Lansmanını ne zaman yapacak bu telmaşa firma...!!

Acaba hazırlık veya çalışma yaptımı Formalarımız için...

Ben hiç sanmıyorum...

Elde kalan Bordo Mavi renk formaları yine bize çakmaya çalışır bunlar...

Hersene yaptıkları gibi...!
            Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• intere yapılan özel formayı gördük bakalım bizim özel formamız nasıl olacak...

Trabzonspor arması ve reklamları olmadan satın alabileceğimiz bir forma olmaz inşallah...

bide işin bence kötü olan kısmı gri formanın özel yapılacak olması büyük ihtimalle ligde hiç giymeyeceğimiz bir forma olacak...
              Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
              Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• göreceğiz nike özel forma nasıl yapılıyor .. afs abi şu formalar ne zaman çıkacak bari tarih ver ya

Yorum

• interin formalari müthis olmus yaw o ne
                  Güclüyüz, gururluyuz, cünkü biz; Trabzonspor´luyuz

Yorum

• afs abıcım bıze su yaz sezonu ve forma tanıtımı ne zaman yapalıcagını bılgısını verebılırmısın tarıh olarak .....saygılar.....

Yorum

• İlk olarak byhaluk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      afs abıcım bıze su yaz sezonu ve forma tanıtımı ne zaman yapalıcagını bılgısını verebılırmısın tarıh olarak .....saygılar.....
                      Tribünden maçı beraber izliyoruz, soyunma odasından haber soruyorsunuz.
                      Şaka bir yana kesin tarihi bilmiyorum, bilsem de açıklamam doğru olmaz sanırım.

Geçen sezon yine aynı merak içindeydi insanlar ve süper ligdeki forma satışına ilk başlayan -yanılmıyorsam- Trabzonspor olmuştu. Bu yılda yaklaşık aynı tarihlerde çıkacaktır.

Yazlık ürünlerin duyurulması çok yakın.
                      Futbol takımı tatile girdi, yeni sezon hazırlık kampı ve transfer sezonunun açılmasıyla yeni sezon ürünlerini görmeye başlarız diye tahmin ediyorum.

Özellikle gurbetçilerin Trabzon'da olduğu zamanlar yeni sezon forması alamadan, yazlık çeşit bulamadan döndüğü devirler artık geride kaldı.

Zaman akıp geçiyor zaten, biraz sabır.

Yorum

• İnterın forması süpermiş
                        [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
                        [/COLOR]

Yorum

• Ejderha motifi Inter formasına ayrı bir hava katmış..

Nike'ın alışık olduğumuz tarzından farklı olmuş

Yorum

• afs abi nike in interinki kadar olmasada içinde birazcık özel lik içeren bir forma yapacağına inanıyor msuun?

Yorum

• formanın renk ve biçimini geçtim ben.
                              allah için arma ve yazılar düzgün olsun bu sefer..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X