afs abi bu formalardan satılıyormu,kaç para haberin varmı ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArma yok. Zaten biz arma kullanmıyoruz. Türk bayrağını kullanıyoruz. Önceki tasarımlarda Türk bayrağı sol yanımızdaydı. Şimdi boylu boyunca eski formalarımız gibi göğsümüzde.
Arma kullanmıyorduk da senelerden beri kullandığımız bu şey neydi ?
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMetin Bey ben de sizin bana karşı olan tavrınızı anlamış değilim. Ortada abartılı bir durum olduğunu da sanmıyorum. Forum kurallarına aykırı bir durum görürseniz, durumu rapor edersiniz, forum yöneticileri kurallara göre gereğini yaparlar.
Yorum
-
birde nike bizede şampiyon olduğumuz yıllarda giydiğimiz formaların modern halini yapsa ne güzel olur...milli formamız eski formamızın modern hali olmuş...aynı uygulamayı bizdede görmek ümidiyle...Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesenol günes degil mi bu kaleci ?
Yorum
-
İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi benim sana karsi tavrim filan yok, sade anlamadim sey her hafta ayni formalari koyuyorsun ayni takimlarin onun anlami ne yani onu demek istiyorum, onlarda bizim gibi her hafta ayni formayi giyiyorlar degisen birsey yok.
bu kadar nike formasının buraya konulmasının gereği varmıdır ? nedir ?..çok merak ediyorum.
ha gelecek lafı biliyorum, nikeın yeni kreasyınları falan filan..admalr bize yapmıyolar yapmıyacaklarda, neden hala nike'ın bir nevi reklamı yapılıyor bu sayfalarda anlamıyorum..reklam diyorum, çünkü başka bir neden bulamıyorum, kusura bakmayın..
beni illede nike demeye, şatlar ne olursa olsun, devam edeceğim. ama bu işleri, çıkartacak düzeye getirmeyelim..
Yorum
-
İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleöyle demeyin sonra suçlıu oluyoruz. üstüne üslük laf kondurmaya da çalışılıyor. sanki 15 yaşında adamız.
bu kadar nike formasının buraya konulmasının gereği varmıdır ? nedir ?..çok merak ediyorum.
ha gelecek lafı biliyorum, nikeın yeni kreasyınları falan filan..admalr bize yapmıyolar yapmıyacaklarda, neden hala nike'ın bir nevi reklamı yapılıyor bu sayfalarda anlamıyorum..reklam diyorum, çünkü başka bir neden bulamıyorum, kusura bakmayın..
beni illede nike demeye, şatlar ne olursa olsun, devam edeceğim. ama bu işleri, çıkartacak düzeye getirmeyelim..
Nedir bu gerginlik anlayabilmiş değilim. Paylaştığım bilgiler, forma kültürümüzü artırmak ve dünyada neler oluyor görmemiz ve çözüme bir katkı sağlama çabası. Reklamı yapılacak bir şey varsa o da Trabzonspor olabilir.
Benimle aynı fikirde olma mecburiyetiniz yok, -kimsenin yok-. Paylaştıklarımı, fikirlerimi de beğenmiyor olabilirsiniz, ne demek istediğimi anlamıyor da olabilirsiniz. Sorun değil, fakat şu uslubunuz hiç hoş değil.
Paylaştığım her görüntünün bir hikayesi ve haber değeri var. Okumak sadece yazı ile olmuyor, görsel okumalar da yapmalıyız. Dünyada neler olup bitiyor haberimiz olmalı, olayları doğru okuyup kendi gerçeklerimizle yorumlamalıyız. Bu anlamda paylaştığım görüntüler sizi niye rahatsız ediyor çözemiyorum. Forum kurallarına aykırı bir mesajım olursa rapor edersiniz, forum yöneticileri gereğini yapar.
Bu işlerin sorumlusu veya yetkilisi değilim. Bana niye bu kadar takılmışsınız anlamıyorum.
Her BMN üyesi gibi demokratik hakkımı kullanarak bu başlıkta kendi düşüncelerimi paylaşıyorum o kadar.
Vay be, meğer insanları ne kadar rahatsız ediyormuşum da haberim yokmuş. Kusuruma bakmayın.
Formaları bayanlar ve çocuklar için de yapmışlar demek bunun görüntülerini yayınlamak rahatsızlık verici öyle mi?
En son a f s tarafından düzenlendi; 01.03.2010, 18:06.
Yorum
-
Estağfurullah, başlık benim babamın tapulu malı değil ki. Herkesin bu başlığa çok değerli katkıları oluyor haksızlık etmeyelim. Burada Trabzonsporumuzu, forma özelinde hayatı paylaşıyoruz.
Bu başlığı sürekli takip edenlerin avrupa maçlarını bir başka gözle takip ettiklerinden eminim. Hangi takım hangi marka giymiş, modeli nasıl, sırt numaraları hangi fontmuş, sponsorları nasıl kullanılmış gibi bir çok detaya bakıyorlar.
Forma ve ürünlerle ilgili pek çok yeniliği bu başlıkta paylaşmadık mı? Forma ve ürünlerle ilgili beklentilerimizi, zevklerimizi birbirimizi kırıp dökmeden paylaşıyoruz. Mevcut duruma sadece kızıp durmaktan öte bir çözüm arama çabası daha değerli değil mi?
Forma kültürü takımların futbol kültüründe ve o takımların marka değeri üzerinde önemli bir yer işgal ediyor. Bir takımın forması o takım ve taraftarı için çok özel şeyler ifade ediyor. Bir bayrak gibi aidiyet duygusu ve takımı ile duygusal bağ kurmasını sağlıyor.
Taraftar forma özelinde takımına verdiği önemi ve onun taşıdığı değerleri yüklüyor üzerine. Takımı için ekonomik katkının çok ötesinde duygusal bağ sağlıyor ve hem geçmişin üzerinde yüklediği değerleri, hem de gelecek adına ümitleri taşıyor üzerinde.
Hele Trabzonspor forması ve o özel renkleri ile bu taraftarın kalbinde bambaşka bir yere sahip. Başka takımın taraftarı formasını bu kadar sever mi bilmiyorum. Fakat bu taraftarın formasını başka türlü sevdiğini biliyorum.
Formanın hakkını vermek derken onun taşıdığı ruhla ilgilendiğimizin bilinmesini isterim.
Bu yüzden Trabzonspor taraftarı taraftar en güzeli, en iyisi olsun istiyor. Benim de yapmaya çalıştığım bu sevdanın dışa vurumu o kadar, ötesi değil.
Çözüm önerileri sunarken kendi gerçeklerimizi göz önününe alarak hareket etmeye çalışıyorum.
Bir şeyler söylemeye çalışırken ortak zevklerimizi, beklentilerimizi dile getirmeye çalıştım, katılan da olur katılmayan da. Mesajlarımın hepsi duruyor, kendimi net ifade etmeye çalıştım ve başka bir beklentim olmadı. Derdim marka değil, Trabzonspor.
Bizi burada birleştiren ortak sevdamızın bu renkler ve Trabzonspor olduğu gerçeğini hiç ıskalamadım, bazen kırıldığım oluyor, fakat küsmek ne haddime.
Bir gerçeği ortaya koymaya çalışırken, işaret eden parmağıma değil, işaret ettiğim yere bakın demiştim.
Zamanınızı aldım belki de sizi boş yere meşgul ettim, kusuruma bakmayın.
En son a f s tarafından düzenlendi; 01.03.2010, 19:11.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum