Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çarşamba kupayı alıp göğsümüze ayyıldızı takınca yeni formalarımız daha da şık görünekecek.

Kazanılan kupa ile İstanbul'da oynanacak olan Denizlispor maçı öncesi yazlık ürünlerin satışı için bulunmaz bir fırsat.

Beyaz formamızın kenarları böyle nefes alan kumaştan.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Liverpool 2010-2011 formasından bir görünüm.

~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ankaragücü maçındaki formalarda yeni armalarımız vardı.

neden yenilerden 2 ayri arma kullaniyoruz? buragin sortundaki tam isabet ama yukarisina dikkat edin diyorum! berbat, bu bizim amblem degil

Yorum

• İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          neden yenilerden 2 ayri arma kullaniyoruz? buragin sortundaki tam isabet ama yukarisina dikkat edin diyorum! berbat, bu bizim amblem degil
          Hem formadaki hemde şorttaki amblem aynı bakış açışı, formanın yamukluğu gibi şartlar optik illüzyona sebep oluyor
          t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hem formadaki hemde şorttaki amblem aynı bakış açışı, formanın yamukluğu gibi şartlar optik illüzyona sebep oluyor

arkadaş doğru söylüyor.
            şort ve formadaki armalar farklı.

şorttaki arma doğru olanı, formadaki (ts) daha aykırı duruyor
            çok küçük bir nüans gibi gözüksede rahatlıkla bu yanlış fark edilebiliyor.
            En son EROS87 tarafından düzenlendi; 03.05.2010, 17:04.

Yorum

• Forma ve şortlardaki armalarda büyüklük küçüklük dışında fark yok. Fotoğraflar yanıltıcı olabilir.

Yine mi başladık formayı dokunup görmeden fotoğraf üzerinden tahlil yapmaya?

Yorum

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

arkadaş doğru söylüyor.
                şort ve formadaki armalar farklı.

şorttaki arma doğru olanı, formadaki (ts) daha aykırı duruyor
                çok küçük bir nüans gibi gözüksede rahatlıkla bu yanlış fark edilebiliyor.
                İddia ediyorum ki iki armada birbirinin aynısı. Formayı yakından incelemeden atıp tutmak ve bu atışa ayak uydurmak mantıksızca hareket etmekten başka birşey değil.

1. ve 2. Resimlerde Kafa topuna çıkan oyuncularımızın göğüslerindeki armayı inceleyin ve en alttaki resimde farklı "sandığınız" armayı inceleyin. Göreceksinizki bir birinin aynıları. Ortada sadece armanın ışığı alıp yansıtmasıyla ve formanın gerginliği ile kıvrılmasıyla oluşan optik yanılsamalar söz konusu.

İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Forma ve şortlardaki armalarda büyüklük küçüklük dışında fark yok. Fotoğraflar yanıltıcı olabilir.

Yine mi başladık formayı dokunup görmeden fotoğraf üzerinden tahlil yapmaya?
                +196761
                En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 03.05.2010, 17:26.
                t @Selim_Turan

Yorum

• arkadaşlar abartacak birşey yok.
                  armanın içindeki (ts) nin yamuk durduğunu söyledik sadece.
                  ayrıca bunun yamuk olduğunu anlamak için formayı tutmaya gerek var mı allah aşkına, sonuçta göz var nizam var.

inşallah o şorttaki amblem formalarada uygulanır da sorunumuz hallolur.

Yorum

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    arkadaşlar abartacak birşey yok.
                    armanın içindeki (ts) nin yamuk durduğunu söyledik sadece.
                    ayrıca bunun yamuk olduğunu anlamak için formayı tutmaya gerek var mı allah aşkına, sonuçta göz var nizam var.

inşallah o şorttaki amblem formalara da uygulanır da sorunumuz hallolur.
                    Söylemek istediğini tam ifade edemediğin için, yanlış anlaşılmalara yol açtın. İletişim kazaları olabilir, hepimizin amacı Trabzonsporumuzun iyiliği.

Kastettiğin Trabzonspor armasının şekil olarak ( malzeme değil ) uygulama yanlışlıkları ise o konu hakkında kulüple görüştüm. Logonun yanlış kullanılmaması armanın içinde küçük veya büyük olması gibi sorunlar bundan sonra olmaması için gayret gösterilecek. Armaları yakından görmeden karar vermek yanıltıcı olabilir.

Birçok lisanslı ürününde kendi logosunu yanlış kullanan bir kulüp yapısında, bu tür hatalar o kadar çok tekrar ediliyor ki, yanlışların sanki doğru gibi algılanmasından korkmuyor değilim.

Üretici firmaların kendince Trabzonspor logosu uygulaması, bugüne kadar kulübün bunu denetleme veya fark etme gibi derdi olmaması ortaya garip durumlar çıkabiliyor. Uyarılarımızla bu konular şimdi daha titizlikle takip ediliyor. TS Club için kurumsal kimlik rehberi hazırlanıyor ve üretici firmalar kurumsal kimlik rehberindeki kuralların dışında logomuzu kullanamayacaklar. Şekillerin dışında renkler de disipline edilecek ve mesela lacivert şapkanın üzerine sarı yıldız basarak sarı lacivert ürün çıkarmak gibi saçma ürünlerimiz olmayacak.

Umarım şimdi anlaşmışızdır.
                    En son a f s tarafından düzenlendi; 03.05.2010, 17:42.

Yorum

• anlaştık tabi, ne demek
                      teşekürler

Yorum

• Nike futbol / Türkiye resmi facebook grubunda Trabzonspor için özel bir klip hazırladı :

Trabzonspor, kupayı kazanarak geleceği yazmaya hazırlanıyor.

Son hazırlıklar sürerken Trabzon'daydık.

Her pasta, her şutta, her kurtarışta bu inanca şahit olduk.

Ne dersin?

Trabzonspor geleceği yazacak mı?
                        Video kısmı, videoların ve programların keyfini birlikte çıkarabileceğiniz yerdir. En yeni Reels videolarını izle, orijinal programları keşfet ve en sevdiğin içerik üreticilerin neler yaptığını...
                        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Sonunda çubuklu formamım amblemi dayanamayarak düştü.Bunları yapanlara yazılar olsun diyorum.Gözüm gibi baktım formaya yine olmadı ama.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sonunda çubuklu formamım amblemi dayanamayarak düştü.Bunları yapanlara yazılar olsun diyorum.Gözüm gibi baktım formaya yine olmadı ama.
                            bende kendim yıkıyorum elimde

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bende kendim yıkıyorum elimde
                              Ben de hep öyşe yapıyordum ama alam makineye atmış işt benden habersiz.Vallahi içim içimi yedi.

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu olsun; tek olsun... 3-4 formaya bile gerek yok...

tutamam kendimi alırım ben bunu. kappa da yapmışdı bize bole bi forma. ince çubuklu formamız her sene mutlaka olmalı. kalsik hale getirilmeli. sadece üzerinde ufak tefek yenilikler yapılarak. üretici firma kim olursa olsun.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X