Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mr.No tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sade ve güzel tasarim. Renklerimiz de uyumlu.

Colorado Rapids 2009/2010

Gerçekten de çok güzel formalar.

Yorum

• O formayi sade gösteren, sponsorun olmamayisi bence. Gögüs sponsoru olsa formanin bütün güzelligi ucar...
      .

Yorum

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Forum Boyner'de %50 indirimli satılıyor şu ara, 54 Lira. Ve forma yani, bizimkiyle alakası yok.
        Yok şuan ki değil Nike'ın Celtic'e yaptığı ilk formayı merak ettim.

O bilgi içinde teşekkürler bakayım alırım belki.
        En son Sefa tarafından düzenlendi; 01.08.2009, 15:05.

Yorum

• Nike mağazalarında satılabiliyor mu formalaraımız, nike ürünlerimiz?

Bi ara yasak diye duymuştum, karıştırdı kafamı.

Geçen gün de nike mağazasında yabancı takım formaları varken bizimkine rastlamadım da.
          Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
          Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• Yorum

• İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yok şuan ki değil Nike'ın Celtic'e yaptığı ilk formayı merak ettim.

O bilgi içinde teşekkürler bakayım alırım belki.

Yorum

• İlk olarak Tsclub istanbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dediğim gibi yorumda Sınır yok herkesin zevki farklı kimisi armamızın rengi çok soluk der kimisi koyu olmuş renkler, kimisi arma küçük büyük olsa arma der kimisi büyük olmuş şişmanlamış, bu gün moda şişmanlamış yarın başka biri olacak..

bu söylemlerim birebir taraftarlarımızla olan 6 yıllık tecrübeden gelmektedir arkadaşlar amacım kimsenin kalbini kırmak değil sadece tek bir açıdan bakılmamasını rica etmek.

herkes daha iyi olalım istiyor hiç bir söyleminizede kayıtsız kalınmıyor..
                Herkesin ortak düşüncesi armalarımızın çok kötü basıldığı, şeklinin bozulduğu. Bu konuda kulübümüze de baskı kurduk. özellikle a f s. Armamızı yanlış basıyorlar. T harfinin bacaklarından tutup uzatmışlar. Sizin yaklamışımınız Ts Club'ı ne kadar bağlar bilemiyorum. Ama şu arma konusundaki yaklaşımınız bizlerin her zaman şikayetçi olduğu yaklaşım tarzı olduğunu söyleyebilirim.

Armalarımız yanlış basılıyor. Renklerimiz kullanılmıyor. Düzeltin lütfen diyoruz. Aldığımız cevap "bu gün moda şişmanlamış yarın başka biri olacak.."

Bu sadece arma konusu. Devede kulak. Muzdarip olduğumuz o kadar çok konu var ki. Geçmiş sayfaları üşenmezde okursanız bizim daha kurumsallaşma/profesyonelleşme hususunda ne kadar gerilerde olduğumuzu binlerce örneğiyle okuyabilir, görebilirsiniz.
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• Az önce Tayfun'un üstündekinin aynısını aldım, yanlız tişörtlerin vücut ölçümleriyle bel ölçümleri birbirinden uyumsuz üst tarafı dar alt tarafı bol, zorla buldum kendime göre olanını...
                  Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Az önce Tayfun'un üstündekinin aynısını aldım, yanlız tişörtlerin vücut ölçümleriyle bel ölçümleri birbirinden uyumsuz üst tarafı dar alt tarafı bol, zorla buldum kendime göre olanını...
                    göbeklilere özel üretilmis tisörtmis yani
                    https://twitter.com/Alika87

Yorum

• ts clubun yaptikgi cocuk t shirtninden
                      farki yok önlerine kelbek filan öle biseyler yapsin
                      [T][S]

Yorum

• Bu akşam çubuklu formaları giyeriz inşallah , hazırlık maçlarında sürekli turuncu formaları giydik .

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Öncelikle teşekkürler.

Şimdi bu formalara baktığımızda çok ahım şahım değil ve elimle tutsam eminim o kadar kalitelide değildir.

Bu demektir ki istikrar. Nike'ın bize yapacağı özel formaları sabırsızlıkla bekleyelim eminim çok muhteşem ve ligde tek olacak

Yorum

• İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Öncelikle teşekkürler.

Şimdi bu formalara baktığımızda çok ahım şahım değil ve elimle tutsam eminim o kadar kalitelide değildir.

Bu demektir ki istikrar. Nike'ın bize yapacağı özel formaları sabırsızlıkla bekleyelim eminim çok muhteşem ve ligde tek olacak
                            2004-2005 Sezonunun formaları bunlar.

Bizim şu anki formalardan çok daha modern görünüyorlar bence.

Yorum

• Bugün fenerbahçeninde beşiktaşında sponsorları adidas ancak fener 4-5 yıldır adidasda kaldı beşiktaş ise bu yıl geçti.2 takımında yeni sezon formalarına baktığımızda beşiktaşın formalarının görüntüsünün ( kumaşını bilemem) pazardaki adi formalardan hiç ama hiç bir farkı yok hemde beşiktaşın bu sezonun 2 alanda şampiyonu olmasına rağmen.Ama fenerin formaları gerçekten muhteşem ötesi buna geçen seneki formalarıda dahil.Buda demek oluyorki sponsorda istikrar = muhteşem formalar
                              Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bugün fenerbahçeninde beşiktaşında sponsorları adidas ancak fener 4-5 yıldır adidasda kaldı beşiktaş ise bu yıl geçti.2 takımında yeni sezon formalarına baktığımızda beşiktaşın formalarının görüntüsünün ( kumaşını bilemem) pazardaki adi formalardan hiç ama hiç bir farkı yok hemde beşiktaşın bu sezonun 2 alanda şampiyonu olmasına rağmen.Ama fenerin formaları gerçekten muhteşem ötesi buna geçen seneki formalarıda dahil.Buda demek oluyorki sponsorda istikrar = muhteşem formalar
                                Bence tamamen arz talep meselesi
                                "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X