İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Bilmiyorum size tek tek cevap vererek sesimi kaç kişiye duyurabilirm fakat yazdığıklarınızı kendi bilgim dahilince yanıtlamaya çalışacağım.
Klübümüz Kappa ile anlaşıp formalarını yapmaya başladığında Kappa formalar göbekli insanlara olmuyor neden vücuda bu kadar yapışan forma yapıyorlar denmişti şimdi ise Kappa isteniyor.
Daha sonra tsclub kendi formasını üretti neden bir marka ile anlaşmadık bumuyuz biz dendi, şimdi tsclub formasına hayran olan en güzel formamızdı diyen bir çok kişi var.
Puma ile anlaştık pumanın formalarına yakaları ne kötü denildi, sonrasında kumaşı çok kötü dendi fakat şimdi yine puma formalarını beğenen kişilerin mesajlarını okuyoruz.
Şimdi Nike ile çalışıyoruz yine aynı tartışmalar dönüyor. Fakat bunlar doğal şeyler çünki insanların zevkleri farklı ve bu tartışma platformlarında illaki eleştiri olacaktır beğenmeyen biri çıkıp beğenenin fikirini değiştirecektir. veya attığı mesajlara cevap verilmediğini gören bir kişi sivrilmek için aykırı bir şey söyleyecektir. Bizleri etkileyip olumlu yorumumuzu etkileyecektir.
Fakat bilinmeyen bir şey var O'da şudur ki; Herşeyin mantıklı bir açıklaması var işin içinde olmayan kişiler bunları bilemiyor. Armaların yapıştırma olmasının çok geçerli sebepleri var ve öyle olmak zorunda, ki öyle bahsedilen gibi çıkma sökülme olayı yok istisnalar burada 2 3 kişi tarafından yazılıyor ve bu insanları etkiliyor. Forma makinede yıkanmaz.
Nike ile anlaşıyoruz belli Katalogları var ve bu katologdan ürün seçip taraftarlarımıza sunuyoruz. ve her ürünün de kendine özel bir fiyatı var. Ürün seçerken taraftarın alım gücü'de düşünülüyor. Ve gerçek anlamda özveriyle çalışan bir oluşum var bu insanlara burada kapasitesiz demek çok üzücü bir tabir.
Herkes iyi bir şeyler yapmak adına işler yapıyor. Fakat herşeyinde bir gerekçesi var.
Herkesi aynı anda memnun etmek hiç bir zaman hiç bir kurum için mümkun olmamıştır. Fakat her geçen gün bilinçlenen bir taraftar ve mağazacılık anlayışı var bunu gözardı etmemek gerekiyor.
Sizleri Saygı ile selamlıyorum görüşmek isterseniz aşağıdaki numaradan bana ulaşabilirsiniz...
054 1967 34 61
Yorum