Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    taraftarın beklentilerini süzemiyor yönetim. geçen sezon nike ile anlaşmamız çok ani oldu yetiştiremedik standart ürünlerden seçmek zorunda kaldık dendi. ara dönem çubuklu gelecek dendi. seneye bize özel bi çubuklu olacak dendi. bunları ben değil yönetim dedi. bu yıl ise karşımıza geçen sezondan tanıdığımız bir model çıktı. neyse onu da kabul edelim. armalar reklam baskı teknikleri dahi yerinde saydı. formamın üzerinde solan , kopan bi trabzonspor arması var. tsclub markasıyla üretilen formalarımızda dahi dikiş armamız vardı. farklı formaların parçalarından kombinasyonlarla toplama forma takımları kurulması bunlar hepsi takımda bu işlerle uğraşan yöneticilerin yetersizliği bence

Bilmiyorum size tek tek cevap vererek sesimi kaç kişiye duyurabilirm fakat yazdığıklarınızı kendi bilgim dahilince yanıtlamaya çalışacağım.

Klübümüz Kappa ile anlaşıp formalarını yapmaya başladığında Kappa formalar göbekli insanlara olmuyor neden vücuda bu kadar yapışan forma yapıyorlar denmişti şimdi ise Kappa isteniyor.

Daha sonra tsclub kendi formasını üretti neden bir marka ile anlaşmadık bumuyuz biz dendi, şimdi tsclub formasına hayran olan en güzel formamızdı diyen bir çok kişi var.

Puma ile anlaştık pumanın formalarına yakaları ne kötü denildi, sonrasında kumaşı çok kötü dendi fakat şimdi yine puma formalarını beğenen kişilerin mesajlarını okuyoruz.

Şimdi Nike ile çalışıyoruz yine aynı tartışmalar dönüyor. Fakat bunlar doğal şeyler çünki insanların zevkleri farklı ve bu tartışma platformlarında illaki eleştiri olacaktır beğenmeyen biri çıkıp beğenenin fikirini değiştirecektir. veya attığı mesajlara cevap verilmediğini gören bir kişi sivrilmek için aykırı bir şey söyleyecektir. Bizleri etkileyip olumlu yorumumuzu etkileyecektir.

Fakat bilinmeyen bir şey var O'da şudur ki; Herşeyin mantıklı bir açıklaması var işin içinde olmayan kişiler bunları bilemiyor. Armaların yapıştırma olmasının çok geçerli sebepleri var ve öyle olmak zorunda, ki öyle bahsedilen gibi çıkma sökülme olayı yok istisnalar burada 2 3 kişi tarafından yazılıyor ve bu insanları etkiliyor. Forma makinede yıkanmaz.

Nike ile anlaşıyoruz belli Katalogları var ve bu katologdan ürün seçip taraftarlarımıza sunuyoruz. ve her ürünün de kendine özel bir fiyatı var. Ürün seçerken taraftarın alım gücü'de düşünülüyor. Ve gerçek anlamda özveriyle çalışan bir oluşum var bu insanlara burada kapasitesiz demek çok üzücü bir tabir.

Herkes iyi bir şeyler yapmak adına işler yapıyor. Fakat herşeyinde bir gerekçesi var.

Herkesi aynı anda memnun etmek hiç bir zaman hiç bir kurum için mümkun olmamıştır. Fakat her geçen gün bilinçlenen bir taraftar ve mağazacılık anlayışı var bunu gözardı etmemek gerekiyor.

Sizleri Saygı ile selamlıyorum görüşmek isterseniz aşağıdaki numaradan bana ulaşabilirsiniz...

054 1967 34 61
    En son Tsclub istanbul tarafından düzenlendi; 31.07.2009, 15:29.
    http://www.tsclubistanbul.net

Yorum

• Bakırköy'deki mağazada formaya isim yazılıyorm mu ?
      Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bakırköy'deki mağazada formaya isim yazılıyorm mu ?
        Valla bizim ordaki Netba 'da bile yazırılıyorsa Bakırköy'dekine mutlak yazdılıyordur .

Yorum

• İlk olarak almanyaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gerceken iyi niyetli oldugunuzu düsünüyorum, ama su an kendimle dalga gecilmis gibi hissediyorum. ne sadri sener tesislerinde, ne forumda ne de stadyumda yok denildi bize.

Hatta "XL cok büyük olur, L verelim" "Pirana t-shirtleri cok tuttu" "Bütün Trabzonda yok" gibi söylemler duyduk(yani duyulmus)

ve bu konu hemen hemen her SENE basimiza geliyor.

Cok acil daha profesyonel islemeli artik bu isler.

Pirana t shirtü zaten sadece siyah degilmi? Sitede baska göremiyorum
          Ürün Çıkar biter.
          Bir Hafta Stok Problemi yaşandı ise bir sonraki hafta düzelir tekrar arasaydınız var olduğunu görmüş olacaktınız.

Trabzonda kalmamış olan ürün istanbulda var olabiliyor Şubeyi arayarak da temin edebilirdiniz.

Ve bu konu ile ilgili alternatif bir çalışma yapıyoruz buradan sizlere ileteceğim yakın zamanda.

Ürünleri talep ediyorsanız yardımcı olabilirim. Ama yok küstüm almam daha diyorsanız barışınca yardımcı oluruz inş

Sizinle dalga geçen yok sadece o anki stok durumuna göre konuşulmuş.

pirananın yeşili,Siyahı, turuncu ve kırmızısı mevcut, Xl beden olarak son siyah mevcut.
          Sevgi ve Saygılarımla.

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bakırköy'deki mağazada formaya isim yazılıyorm mu ?

Haznedar şubemizde 15 dakika içinde yazı yazdırıp formanıza sahip olabilirsiniz...

Ayrıca Önümüzdeki haftadan itibaren haznedar ve bakırköy mağazaları bakırköydeki bir mağazada birleşiyorlar.

Yorum

• Küstüm almiyorum

Acikcasi bu sene cubukluyu begenmedim, ve yine "Yok" lafini duyunca, onun yerine T-Shirt ve Polo alacagim, Kisin Istanbula gelecegim, Siz hangi subedesiniz? Geleyim direk sizin yaniniza, yine istedigim ürrünü bulamazsam kapisiriz ama

Ama lütfen su "Bu beden yok- su bedeni verelim, zaten ayni!" ve "Bu ürün yok- sunu verelim!" gibi söylemlerden uzak duralim.

hala o xxl forma maceram aklimda, allahtan tsclup yöneticisi(müdür dü galiba) yardimci olmustu 2007 de, posta yoluyla formalar degisti
              Trabzonspor
              FC Barcelona MSV Duisburg
              Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Yazlık ürünler için kışa söz veremem

Yorum

• İlk olarak Tsclub istanbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yazlık ürünler için kışa söz veremem
                  bizde kislik aliriz, bir kac sene önce netde bordo bir kazak görmüstüm, üstünde mavi renkde bir futbolcu vardi, onun ayarinda birsey alirim artik
                  Trabzonspor

Yorum

• @Tsclub istanbul

Abi arma konusunda yazdiklarini dikkatle okudum. Bu arada bize bilgi verdigin icinde cok sagol.

Herkes armada bir yanlislik var diyorsa, demek gercekten varki bu millet ayaga kalkiyor. Armamizdaki problem sadece 'yapistirma' olmasi olsa hadi neyse. Fakat kullanilan armamiz yikandikca soluyor ve gercektende gün gectikce kopmaya basliyor.

Hadi bunuda es gecelim, armamizdaki kullanilan renklere ne diyorsunuz? O renkler gercekten Trabzonsporumuzun renklerimi? Hayir degil. Bari renklerimiz dogru düzgün kullanilsaydi.

Hadi neyse, bunuda es gecelim, fakat armayi DEGISTIRMEK hangi mantiga sigar? 40 yillik arma malesef baska bir sekil almis. Bunu armamizi dogru düzgün bilen herkes fark etmistir. Bazi arkadaslar armamiz 'kilo almis' diye yorumlar bile yapti. Haklilarda zaten.
                    .

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi
                      Burada sürekli Tartışma var. birazcıkta olsa Gözlerimiz bayram etti yahu
                      onur ettiğini bul emi
                      YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        @Tsclub istanbul

Abi arma konusunda yazdiklarini dikkatle okudum. Bu arada bize bilgi verdigin icinde cok sagol.

Herkes armada bir yanlislik var diyorsa, demek gercekten varki bu millet ayaga kalkiyor. Armamizdaki problem sadece 'yapistirma' olmasi olsa hadi neyse. Fakat kullanilan armamiz yikandikca soluyor ve gercektende gün gectikce kopmaya basliyor.

Hadi bunuda es gecelim, armamizdaki kullanilan renklere ne diyorsunuz? O renkler gercekten Trabzonsporumuzun renklerimi? Hayir degil. Bari renklerimiz dogru düzgün kullanilsaydi.

Hadi neyse, bunuda es gecelim, fakat armayi DEGISTIRMEK hangi mantiga sigar? 40 yillik arma malesef baska bir sekil almis. Bunu armamizi dogru düzgün bilen herkes fark etmistir. Bazi arkadaslar armamiz 'kilo almis' diye yorumlar bile yapti. Haklilarda zaten.

Dediğim gibi yorumda Sınır yok herkesin zevki farklı kimisi armamızın rengi çok soluk der kimisi koyu olmuş renkler, kimisi arma küçük büyük olsa arma der kimisi büyük olmuş şişmanlamış, bu gün moda şişmanlamış yarın başka biri olacak..

bu söylemlerim birebir taraftarlarımızla olan 6 yıllık tecrübeden gelmektedir arkadaşlar amacım kimsenin kalbini kırmak değil sadece tek bir açıdan bakılmamasını rica etmek.

herkes daha iyi olalım istiyor hiç bir söyleminizede kayıtsız kalınmıyor..

Yorum

• Bordo Gövde Kollar Mavi Uzun Kollu Olanı Var mı ? TsClup İstanbulda
                          Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Forma konusunda Celtic'i her zaman tek geçerim..

İç saha forması

Deplasman Forması

Uluslararası Deplasman Forması
                            "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• bide ürünlerimiz oldugu gibi trabzonspor.com.tr ye yüklense daha iyi olacak

pirana shirtin turuncusu oldugunu bilmiyodum mesela, eksik var demekki sitede

edit:test yayiniymis, yani yapim asamasinda
                              En son izzet tarafından düzenlendi; 31.07.2009, 17:27.
                              Trabzonspor

Yorum

• ben parçalı forma aldım şahsen memnunum bazı şeyler hemen olmuyor bence istikrar şart 3-4 sene geçsin anlıyacaz değerini sadece sabır
                                Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X