çıkar çıkmaz alacağım hakikaten gün sayıyorum hemen çıksın alacağım...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Bugün attığım maiLe cevap geLdi..
Merhaba,
İlginiz için teşekkür ederiz.
Bize verilen bilgiye göre Nİke marka formalar 20 si yada 25 gibi satışa sunulması planlanıyor. Aynı tarihte de sanal mağazamızda olacaktır.
Yeni ürünlerle ilgili tanıtım yapılması planlanmamış
Saygılarımızla
Özkan YAVUZ
Mağazalar MüdürüTrabzonspor Tic. Ür. Tic. A.Ş.Kemerkaya Mah. Halkevi Sok.No:14 TRABZON
Tel: 0 462 326 20 77
Gsm: 0 555 717 19 67 0 532 456 30 70
Faks: 0 462 326 67 97
wwww.trabzonspor.org.tr
ww.trabzonspor.com.tr~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
Yorum
-
İlk olarak ihkondur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar bu formalar trabzon dışında da satılacak değil mi.
Yorum
-
yau su nike kanima girdi, daha demin ayakkabi almaya gitdin carsiya, nike mi lacostemu nike mi lacoste mu nike aldim 120€..... insallah formalar güzel olur da para helal olur.... ayrica antrenman formalari mükemmelin üzerinde, daha iyi olamazdi, ondanda alicamEn büyük TS
Yorum
-
İlk olarak Ozan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSatılacak tabiki . Nike mağazalarında veya lisanslı futbol ürünleri satan mağazalardan ulaşabilirsiniz formalara .Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
Arkadaşlar Nike orjinal formanın yanında taraftar formalarıda satıyor..
Orjinal formaların 80-100 YTL arasında olmasını bekliyorum.
Taraftar formalarının fiyatı belli, 51 YTL..
Yorum
-
arkadaşlar bugün birinin üstünde yeni nike formalarından gördüm. hemen ts club a gidip sordum gelmedi daha dediler. cuma- cumartesi gelcekmiş. fiyatlarda 75- 85 ytl arası değişiyormuş. ya ben anlamadım o çocuk formayı nerden buldu ama itiraf edeyim çok güzeldi düz mavi hemen omzunu üstünde de nike amblemi var. ya birlikte boykot edip almasak da fiyatalrı düşürseler. ben bi kaç tane hediye almam lazım. 50ytl faln olsa normaldi ama 80 fazla değil mi?Unut gitsinHayat şimdi bi başka güzel
ANS 61 DNMSZ ;)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum