İlk olarak Mr.No tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForum Boyner'de %50 indirimli satılıyor şu ara, 54 Lira. Ve forma yani, bizimkiyle alakası yok.
O bilgi içinde teşekkürler bakayım alırım belki.En son Sefa tarafından düzenlendi; 01.08.2009, 15:05.
Yorum
-
Nike mağazalarında satılabiliyor mu formalaraımız, nike ürünlerimiz?
Bi ara yasak diye duymuştum, karıştırdı kafamı.
Geçen gün de nike mağazasında yabancı takım formaları varken bizimkine rastlamadım da.Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
Trabzonspor 'eski' kaptanı
Yorum
-
İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok şuan ki değil Nike'ın Celtic'e yaptığı ilk formayı merak ettim.
O bilgi içinde teşekkürler bakayım alırım belki.
Yorum
-
İlk olarak Tsclub istanbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDediğim gibi yorumda Sınır yok herkesin zevki farklı kimisi armamızın rengi çok soluk der kimisi koyu olmuş renkler, kimisi arma küçük büyük olsa arma der kimisi büyük olmuş şişmanlamış, bu gün moda şişmanlamış yarın başka biri olacak..
bu söylemlerim birebir taraftarlarımızla olan 6 yıllık tecrübeden gelmektedir arkadaşlar amacım kimsenin kalbini kırmak değil sadece tek bir açıdan bakılmamasını rica etmek.
herkes daha iyi olalım istiyor hiç bir söyleminizede kayıtsız kalınmıyor..
Armalarımız yanlış basılıyor. Renklerimiz kullanılmıyor. Düzeltin lütfen diyoruz. Aldığımız cevap "bu gün moda şişmanlamış yarın başka biri olacak.."
Bu sadece arma konusu. Devede kulak. Muzdarip olduğumuz o kadar çok konu var ki. Geçmiş sayfaları üşenmezde okursanız bizim daha kurumsallaşma/profesyonelleşme hususunda ne kadar gerilerde olduğumuzu binlerce örneğiyle okuyabilir, görebilirsiniz.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Az önce Tayfun'un üstündekinin aynısını aldım, yanlız tişörtlerin vücut ölçümleriyle bel ölçümleri birbirinden uyumsuz üst tarafı dar alt tarafı bol, zorla buldum kendime göre olanını...
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Şimdi bu formalara baktığımızda çok ahım şahım değil ve elimle tutsam eminim o kadar kalitelide değildir.
Bu demektir ki istikrar. Nike'ın bize yapacağı özel formaları sabırsızlıkla bekleyelim eminim çok muhteşem ve ligde tek olacak
Yorum
-
İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖncelikle teşekkürler.
Şimdi bu formalara baktığımızda çok ahım şahım değil ve elimle tutsam eminim o kadar kalitelide değildir.
Bu demektir ki istikrar. Nike'ın bize yapacağı özel formaları sabırsızlıkla bekleyelim eminim çok muhteşem ve ligde tek olacak
Bizim şu anki formalardan çok daha modern görünüyorlar bence.
Yorum
-
Bugün fenerbahçeninde beşiktaşında sponsorları adidas ancak fener 4-5 yıldır adidasda kaldı beşiktaş ise bu yıl geçti.2 takımında yeni sezon formalarına baktığımızda beşiktaşın formalarının görüntüsünün ( kumaşını bilemem) pazardaki adi formalardan hiç ama hiç bir farkı yok hemde beşiktaşın bu sezonun 2 alanda şampiyonu olmasına rağmen.Ama fenerin formaları gerçekten muhteşem ötesi buna geçen seneki formalarıda dahil.Buda demek oluyorki sponsorda istikrar = muhteşem formalarMavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün fenerbahçeninde beşiktaşında sponsorları adidas ancak fener 4-5 yıldır adidasda kaldı beşiktaş ise bu yıl geçti.2 takımında yeni sezon formalarına baktığımızda beşiktaşın formalarının görüntüsünün ( kumaşını bilemem) pazardaki adi formalardan hiç ama hiç bir farkı yok hemde beşiktaşın bu sezonun 2 alanda şampiyonu olmasına rağmen.Ama fenerin formaları gerçekten muhteşem ötesi buna geçen seneki formalarıda dahil.Buda demek oluyorki sponsorda istikrar = muhteşem formalar"Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum