Bakkal uhusu ile arması yapıştırılmış forma o Kulübün tarihine ve büyüklüğüne hakarettir...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
umutun üstündeki ne ya ucuz pazar t-shirt ü gibi nasıl bi tasarım bu ya allahım hangi marketing müdürü onaylıyo bu ürünleri kime onaylatıyorlar anlamıyorum ya yeter artık uzun zamandan beri bu konularda heo iyi niyetli olmaya çalıştım ama ben bu resimlerdeki hiç bir şeyi alıp giymem nasıl bi mantık bu ya yeter dalga geçiyorlar bizimle resmen artık yeter ... biz bu takımın her hangi bi t-shirt ü ile veya poları (daha yok ama ) ile stada gidemiyecekmiyiz ben 25 yaşındayım bu ürünü alıp giymem babam alıp giymez. YETER ARTIK BU TASARIMLARI YAPANLAR BU TAKIMLA DALGA GEÇİYOR ..... SİZİNLE BENİMLE BİZİMLE DALGA GEÇİYOR ....Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDünkü formalrın geçen seneden ne farkı vardı ki.Bir tek yakalar ve kollar değişmişti.
formanın yanları sırt kısmı görünüş olarak, kumaşı da kalite olarak felan çok daha iyiBizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
-
Bende ona takıldım ama Beşiktaş maçını izlemiştim onlarında isimleri alttaydı ya onlarla beraber bizde reklam alacağız yada ligdeki tüm takımların formalarında isimler numaranın altına yazılacak. Eğer alta yazacaksa reklam almamızda hiçbir sakınca görmüyorum.
Yorum
-
isimlerin numaranın altında yazılması tff nin kararı, reklam ister al ister alma.3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
formalarımızda bi detay gözüme çarptı tek kola süper lig arması gelecek diğer kola reklam alınabilecek diye biliyodum çift koldada reklamımız var acaba eldeki formaları kullanabilmek adınamı böylebişey yapıldı. yoksa benmi yanlış biliyorum.
bu arada beşiktaşın yeni forma ve fontunu eklediğim zaman arkadaşlarımızdan bazıları "bu sadece hazırlık maçı için böyle" demişlerdi . lakin gördükki yeni statü gereği sponsorun olsun olmasın , reklam alınabilecek kısım boş kalacak ve isimler alta yazılacakBizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
-
tff yeni sezon icin isimlerin numaralarin altina yazilma sarti koydu.
reklam almak isteyenler, reklamlari numaralarin üzerine yazmak zorunda.
reklam almazsanda numaranin üstü bos kalacak yada dün ankarasporda gördüm ankaraspor yazmislar.
bizde trabzonspor yazarsak nasil olur acaba?
Yorum
-
İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleformalarımızda bi detay gözüme çarptı tek kola süper lig arması gelecek diğer kola reklam alınabilecek diye biliyodum çift koldada reklamımız var acaba eldeki formaları kullanabilmek adınamı böylebişey yapıldı. yoksa benmi yanlış biliyorum.
bu arada beşiktaşın yeni forma ve fontunu eklediğim zaman arkadaşlarımızdan bazıları "bu sadece hazırlık maçı için böyle" demişlerdi . lakin gördükki yeni statü gereği sponsorun olsun olmasın , reklam alınabilecek kısım boş kalacak ve isimler alta yazılacak
emirhan benim soruma aynen yukarıda ki gibi cevap vermişdin. Beyaz formaların tek kolunda reklam var.( ki benim aldığım forma) ama diğer satılan tüm formaların kollarında çift taraflı ülker reklamı var.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum