Iste bende size bunu anlatmaya calisiyorum
Hertha berlin dünyaca ünlü bir külüb degil ama formasi onlara özel
girin bakim nike katalogunda bu formayi bulurmusunuz?
Yok cünkü onlarin icin tasarlanmis
Yaka icindeki Logoya bi dikkat edin (Berlinin Sembolu )
Bütün bu detailer formayi daha güzel yapiyor
Bende bunu istiyorum
Yakamda " bize her yer Trabzon " yazsin
Tozluklarin arkasinda Sagda "karadeniz" solda "firtinasi " yazsin
zor olan seyler degil hatta cok kolay
Uyanin artik...FORMANIZA SAHIP CIKIN
forma onlara özel mi bilmiyorum ama yanılmıyorsam 2003 yılından beri nike ile anlaşmalılar
özel ürünler iiçn başarı olmazsa olmaz değil
...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
bizim formanın üstünde ki olabildiğince itici avea reklamı olmasa üstümden çıkarmam bizim formayı,zaten bana mavi çok yakışıyor ....
acaba bizim için reklamsız forma üretemezlermi
geçende birinde gördüm üstünde febe forması vardı göğsünde reklam yoktu
forma trabzona yazısız geliyor avea yı bizimkiler basıyor(kalitesizliğinden belli oluyor) reklam basmasalar reklamsız sürseler piyasaya bence daha fazla rağbet olur
...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
sayın afs abi benim bi sorum olacak seneye kullanacağımız klasik forma (arsenalin giydiğinden) yakası yukarda olduğu gibi v mi yoksa bisiklet yakamı olcak??
sayın afs abi benim bi sorum olacak seneye kullanacağımız klasik forma (arsenalin giydiğinden) yakası yukarda olduğu gibi v mi yoksa bisiklet yakamı olcak??
Soruların cevabı 471. sayfada. ( Trabzonspor 2009 / 2010 sezonu Nike formaları. Bütün modeller teknik detaylar, örnekleri ile birlikte )
En son a f s tarafından düzenlendi; 22.04.2009, 11:49.
Armalarla ilgili çözüm önerisi haftalardır gündemde bu başlıkta. Ana sayfada konu ile ilgili anketimiz var. Gerekli yerlere mailleri gönderdik.
Gelecek sezon ile ilgili Türk Telekom ile hangi markanın kullanılacağı konusunda görüşmeler sürüyor sanırım. Şampiyon olmuş, avrupa kupalarında mücadele edecen olan bir takımın reklam değeri çok daha yüksek olacaktır.
Sponsor logolarının daha estetik doğru kullanılması, armalarımızın düzeltilmesi, genel olarak bir tarzımızın olması meselesi ile ilgili kaç mesaj yazdım kaç mail attım hatırlamıyorum artık.
Uefa ve futbol federasyonunun belirlediği kurallar içerisinde biraz özen gösterilirse estetik ve doğru işler çıkacağından eminim.
geçende birinde gördüm üstünde febe forması vardı göğsünde reklam yoktu
forma trabzona yazısız geliyor avea yı bizimkiler basıyor(kalitesizliğinden belli oluyor) reklam basmasalar reklamsız sürseler piyasaya bence daha fazla rağbet olur
Afs abi ye sormak lazım...
ben hatirlıyorum böyle bir şey vardı eskiden....taraftar forması diye...
şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Taraftar forması kavramını ilk Kappa kullandı. Sponsorlar formamızda yer aldığı için bize sponsorluk ücreti ödüyorlar. Sponsor logoları daha estetik ve zarif kullanılsa kimse rahatsız olmayacak fakat sponsor logosu armamızdan baskın olunca insan rahatsız oluyor. Taraftara yönelik ekonomik ve reklamsız formalar, tişörtler güzel olabilir bunu yalnızca birbirimize değil yetkililere de söylemeyiz.
Başarılarımız, marka değerimiz arttıkça ve bu olayları daha kurumsal ve profesyonel çözmeye başladıkça sorunlar daha kolay çözülecektir.
biz eskiden bu renk forma giyiyorduk neden degisti rekler yaa
bu rekler cok guzel barca nın giydi formanın aynısını giyelim
neymis aston villanın aynı reklerini tasıyormusuz ben barselonanın olmasını isterim eskiden oldu gibi
Yorum