Aslında üstteki Barça formasından alacaksın, kendi armamızı koparıp ( Eski kappa şortların armaları gayet büyük ) buna dikeceksin.
Çok yaratıcısın kazım ondan al buna bundan al şuna
Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
İki gündür fena halde hastayım, uğrayamadım başlığa.
Herta Berlin 2009 / 2010 formaları BMN farkı ile:
Tasarımda yalınlığın sadeliğin daha kalıcı olduğunu söyleyebilirim. Adidas'ın cafcaflı tasarımları geçmiş yıllarda yaptığı formalara bakılınca daha net görülebiliyor. Markaları tartışalı çok oldu öyle ya da böyle forma sponsorumuz Nike. Şu olsaydı bu olsaydı demenin bir faydası olur mu bilmiyorum.
Bakalım yeni armalarımız nasıl olacak?
En son a f s tarafından düzenlendi; 21.04.2009, 17:33.
ALİ FUAT bence bu naykcılar tatlı dilden anlamıyor.anladıkları dilden konuşmak lazım..
İletişim iki taraflı olan bir olay; acaba biz istediklerimizin ne olduğuna karar verdik mi ve ne isteyeceğimizi biliyor muyuz? Biz derken bu işten sorumlu kişileri kast ediyorum. 2 sene üzerine herkesin şikayetci olduğu armaları, ısrarlı şikayetlerimiz, isteklerimiz üzerine anck değiştiren bir sistemden söz ediyoruz.
Bir sponsorla sürekli çalışamanın verdiği dezavantajları yaşıyoruz. Ts Club hala bir marka olamadı.
Nike Türkiye'nin genel olarak Nike markasına yakışır şekilde hareket ettiğini de söylemeyiz. Hizmet sunduğu hedef kitlesini hiç mi araştırmaz insan? Tanıtım işine bütçe ayırmaz mı? Olaya hiç mi müdahil olmaz. Krizin olduğu ortamda müthiş bir potansiyel var fakat nasıl değerlendiriliyor görüyoruz. Nike satış sorumlusu sadece sipariş sayılarını almak için uğruyorsa kulübe sonucun böyle olması normal.
Nike'ın Londra tasarım ofisi bu süreci takip ediyor olsaydı karşımıza bambaşka sonuçlar çıkardı eminim. Kurumsal olmadan çözülmüyor bu işler.
Süleyman ulaşabilsem Naykcılara ne istiyorlar, hangi dilden anlıyorlar sormak isterim.
En son a f s tarafından düzenlendi; 21.04.2009, 17:47.
Şortlarımız da yeni sezon ile değişir diye bekliyorum. Armalar değişeceğine göre yeni siparişlerle yeni şortlar gelir diye bekliyorum.
Cengiz Çubukcu'nun dediği gibi basketbol takımımızın da formalarının belli bir tarzda olması gerekir. Futbol takımı için düşündüğümüz armalar, renk, kumaş model kalitesi onlar için de geçerli.
Iste bende size bunu anlatmaya calisiyorum
Hertha berlin dünyaca ünlü bir külüb degil ama formasi onlara özel
girin bakim nike katalogunda bu formayi bulurmusunuz?
Yok cünkü onlarin icin tasarlanmis
Yaka icindeki Logoya bi dikkat edin (Berlinin Sembolu )
Bütün bu detailer formayi daha güzel yapiyor
Bende bunu istiyorum
Yakamda " bize her yer Trabzon " yazsin
Tozluklarin arkasinda Sagda "karadeniz" solda "firtinasi " yazsin
zor olan seyler degil hatta cok kolay
Yorum