Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Keşke reklamımız olmasa. Daha doğrusu keşke reklama ihtiyaç duymasak.
    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Nerede be abi böyle ekonomisi kısıtlı bir şehir maalesef elimiz mecbur...
      " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Aslında üstteki Barça formasından alacaksın, kendi armamızı koparıp ( Eski kappa şortların armaları gayet büyük ) buna dikeceksin.
        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aslında üstteki Barça formasından alacaksın, kendi armamızı koparıp ( Eski kappa şortların armaları gayet büyük ) buna dikeceksin.

Çok yaratıcısın kazım ondan al buna bundan al şuna
          Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• aslında adidas çok yaratıcı stillerde kesim yapıyo nike daha fit düşünüyo ve sadelikten yana

Yorum

• Sadelik güzeldir...
              " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• İki gündür fena halde hastayım, uğrayamadım başlığa.

Herta Berlin 2009 / 2010 formaları BMN farkı ile:

Tasarımda yalınlığın sadeliğin daha kalıcı olduğunu söyleyebilirim. Adidas'ın cafcaflı tasarımları geçmiş yıllarda yaptığı formalara bakılınca daha net görülebiliyor. Markaları tartışalı çok oldu öyle ya da böyle forma sponsorumuz Nike. Şu olsaydı bu olsaydı demenin bir faydası olur mu bilmiyorum.
                Bakalım yeni armalarımız nasıl olacak?
                En son a f s tarafından düzenlendi; 21.04.2009, 17:33.
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• ALİ FUAT bence bu naykcılar tatlı dilden anlamıyor.anladıkları dilden konuşmak lazım..

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ALİ FUAT bence bu naykcılar tatlı dilden anlamıyor.anladıkları dilden konuşmak lazım..
                    İletişim iki taraflı olan bir olay; acaba biz istediklerimizin ne olduğuna karar verdik mi ve ne isteyeceğimizi biliyor muyuz? Biz derken bu işten sorumlu kişileri kast ediyorum. 2 sene üzerine herkesin şikayetci olduğu armaları, ısrarlı şikayetlerimiz, isteklerimiz üzerine anck değiştiren bir sistemden söz ediyoruz.

Bir sponsorla sürekli çalışamanın verdiği dezavantajları yaşıyoruz. Ts Club hala bir marka olamadı.

Nike Türkiye'nin genel olarak Nike markasına yakışır şekilde hareket ettiğini de söylemeyiz. Hizmet sunduğu hedef kitlesini hiç mi araştırmaz insan? Tanıtım işine bütçe ayırmaz mı? Olaya hiç mi müdahil olmaz. Krizin olduğu ortamda müthiş bir potansiyel var fakat nasıl değerlendiriliyor görüyoruz. Nike satış sorumlusu sadece sipariş sayılarını almak için uğruyorsa kulübe sonucun böyle olması normal.

Nike'ın Londra tasarım ofisi bu süreci takip ediyor olsaydı karşımıza bambaşka sonuçlar çıkardı eminim. Kurumsal olmadan çözülmüyor bu işler.

Süleyman ulaşabilsem Naykcılara ne istiyorlar, hangi dilden anlıyorlar sormak isterim.
                    En son a f s tarafından düzenlendi; 21.04.2009, 17:47.

Yorum

• Şortlarımız da yeni sezon ile değişir diye bekliyorum. Armalar değişeceğine göre yeni siparişlerle yeni şortlar gelir diye bekliyorum.

Cengiz Çubukcu'nun dediği gibi basketbol takımımızın da formalarının belli bir tarzda olması gerekir. Futbol takımı için düşündüğümüz armalar, renk, kumaş model kalitesi onlar için de geçerli.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          gözlerim kamaştı resmen bende bundan istiyorumm..=)
                          bunu istiyrım
                          Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• Oyuncuların giydiği kapriden kesinlikle almak istiyorum.
                            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• abıcım bıde su adama gıydırsenız bordo mavı renklerı de bıraz ufkumuz genıslesın
                              İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                              Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• Iste bende size bunu anlatmaya calisiyorum
                                Hertha berlin dünyaca ünlü bir külüb degil ama formasi onlara özel
                                girin bakim nike katalogunda bu formayi bulurmusunuz?
                                Yok cünkü onlarin icin tasarlanmis
                                Yaka icindeki Logoya bi dikkat edin (Berlinin Sembolu )
                                Bütün bu detailer formayi daha güzel yapiyor

Bende bunu istiyorum
                                Yakamda " bize her yer Trabzon " yazsin
                                Tozluklarin arkasinda Sagda "karadeniz" solda "firtinasi " yazsin
                                zor olan seyler degil hatta cok kolay

Uyanin artik...FORMANIZA SAHIP CIKIN

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X