Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu sezon Nike formalarımızın hakkını veremedi diye düşünüyorum. İnşallah seneye daha güzel tasarımlar yaparlar. Yoksa bıraksınlar bu işi bizim Ali Fuat abiyede forma nasıl tasarlanırmış görsünler.
    BORDOMAVİ.NET-KUŞADASI

Yorum

• Bu başlık niye birden cansızlaştı?? Fikri olan??

Yorum

• Sanırım herkes lige konsantre olmuş durumda.
        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Cünki konusulacak ne kadar sey varsa konustugumuzu düsünüyorum. Artik ayni seyleri söylemeye gerek yok. Yeni gelismeler oldu mu zaten afs abi iletiyor burdan ki yeni gelismelerde az oldugundan burasi böyle cansiz kaliyor

Yorum

• afs abi
            bence brasil shortlar kullanmasi lazim
            simdiki Park shortlar cok dandik

Brasil shortlar

Yorum

• İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bencede. Cok kaba duruyor. TTNET yazilsa sade ve gayet hos olur bence.
              bencede TTNET olsun wifi hic uymuyor

Yorum

• bence wifi cok hos duruyor ayri bir güzellik katiyor

Yorum

• bu Chelsea yeni formalar. Sagdaki cok güzel.

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kenara dogru aslinda ts isratini cikar al sana süper bi forma

harika bir forma bence bunun birde bordo mavi oldugunu düşünün TS yazan yerde beyaz veya gri (hamsi) rengi olsun
                    Türk | 28-Tirebolu | Yeşil Giresun Belediyespor | Trabzonspor Sevdalısı | Just Want Justice | Is Match Fixing Legal in TURKEY

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bence de harikalar.

Nike yeni bir tasarım denemezse Puma Nike'ın üzerine çıkabilir.
                      Birazcık tasarım yapan her marka Nike'ın üzerine çıkar.
                      Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• Ali Fuat abi Ersun Hoca'ya tarasım yapacaktın?
                        Birde bizim maç şortlarımız çok kötü birde şu İnter ve M. United şortlarına bakın Allah aşkına bir yetkili yok mu?
                        6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• Arkadaslar ben sahsen Nike in öyle satafali bi formasini görmedim, adamlar kumas kalitesine ve futbolcunun performsini artirmak icin tasarimlar düsüniyor.
                          Yani manyak görünüslü hayran kalincak bi formasini be sahsen hatirlamiyorum.
                          Puma tasarim isini abartan bi sponsorolur Adidas ise tasarimda gercekden kalite isler cikariyor ama yinede kumas kaitesinde en iyisi Nike dir.

Yorum

• Bu model güzelmiş.
                            Herkese Merhaba

Yorum

• Reklamımız ne olur bilmiyorum ama diğer takımlar ile aynı olmasın. Onlar TTNet olursa biz avea'da devam edelim. Ya da tam tersi. Yeter ki aynı olmasın.

Bu arada Ersun Hoca'ya, göğsünde EY yazan eşofman yapılsa çok güzel olur.

Yorum

• hamburg teknik direktöründe de öyle. MJ esofmanin üzerinde var

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X