Bu sezon Nike formalarımızın hakkını veremedi diye düşünüyorum. İnşallah seneye daha güzel tasarımlar yaparlar. Yoksa bıraksınlar bu işi bizim Ali Fuat abiyede forma nasıl tasarlanırmış görsünler.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBencede. Cok kaba duruyor. TTNET yazilsa sade ve gayet hos olur bence.
Yorum
-
İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekenara dogru aslinda ts isratini cikar al sana süper bi forma
harika bir forma bence bunun birde bordo mavi oldugunu düşünün TS yazan yerde beyaz veya gri (hamsi) rengi olsunTürk | 28-Tirebolu | Yeşil Giresun Belediyespor | Trabzonspor Sevdalısı | Just Want Justice | Is Match Fixing Legal in TURKEY
Yorum
-
İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence de harikalar.
Nike yeni bir tasarım denemezse Puma Nike'ın üzerine çıkabilir.Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !
Yorum
-
Arkadaslar ben sahsen Nike in öyle satafali bi formasini görmedim, adamlar kumas kalitesine ve futbolcunun performsini artirmak icin tasarimlar düsüniyor.
Yani manyak görünüslü hayran kalincak bi formasini be sahsen hatirlamiyorum.
Puma tasarim isini abartan bi sponsorolur Adidas ise tasarimda gercekden kalite isler cikariyor ama yinede kumas kaitesinde en iyisi Nike dir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum