Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ee bir sezonda herşey 4 4 lük olsa şaşrdık zaten...
    Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak Emo91 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yahu millet, bazi arkadaslari kiniyorum vallah.....
      formalar diyelimki cok süper degil.... ne olmus, biz bunu takima katki olsun diye yapmiyormuyuz, sanki herkez formayi giyip gece gündüz onlan gezecek, saten evin bir kösesinde hatira olarak kalmicakmi???
      yoksa yane bende formalara asik olmadim ama elden ne gelir? cubuklu sart bize, belki daha gelir, bekliyelim görelim yönetim ne dicek bu konuya....

ama lütfen herkez formasini alsin, ayrica fiyat kesinlikle 60€ olucakdir, yane hemen hemen 110 ytl gibi birsey...

istanbuldaki maca gidelim ve orda forma ve baska ürünler alalim.....
      O zaman bol para veren Lescon'lan anlassaydik. Nasil olsa formalar guzel cirkin fark etmez.

Biz formalarimiz guzel ve kaliteli olsun diye Nike'lan anlastik...

Yorum

• bu kadar yaratıcı taraftara bu basit formalar layık görülmemeliydi bence
        #Dik oyna

Yorum

• Aston Villa sekli olan forma ve beyaz olani güzel. Maviside fena degil. Turuncu formasi o isikta ve Serkanin üstünde garip gözüküyor. Ama eminim elimize alinca daha güzel gözükecek. O yakali bordo olani gereksiz bence. Ama bastan bekledigimiz formalara cok benziyorlar. Tek eksik cubuklu yoksa fazla bir fark yok.
          "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

• Yönetim kötü iş yapınca neden eleştirmeyelim ki?Sen eleştirmezsen yine aynı hatalar olacak ama yaptığın eleştiri de yapıcı olacak tabi.Bazı arkadaşlar da saplantı olmuş parti tutar gibi yönetim tutmayın. İlk önce Trabzonspor gerisi yalan
            Rock is life...

Yorum

• renkler tam orjinal renkler.sadece cubuklu formalar haric.ne fazla koyu olmus bordolar gecen yilki gibi,nede kapali mavi olmus.yani normal koyu bordo ve acik mavi.yani tonunu tutturmuslar.tamam bordo renklerimiz koyu ama,gecen yilki degil,2 yil onceki formalarin bordo renkleri cok asiri koyuydu.ben o mavi formayi 2 bucuk ay once hollandada buldum.sadece amblemler eksik.hatta cocukler icindi,buyukler icin yoktu.ama en buyuk numarayi buldum giyiyorum.demekki trabzonsporumuzda o tsorttan kopyalamis.yani anliyacaginiz.ben ts den once giyindim o formayi.ama degisik degisik forma resimleri oluyor.bunlarin hangileri dogru anlayamadim.

Yorum

• Eveleyip gevelemenin bir manası yok.. Herşeyi istediğimiz gibi yapan yönetim karizmatik formalar yaptırma konusunda sınıfta kalmıştır.. Formalar çok kötü!
                Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• beğendiğim forma da var beğenmediğimde! Beğendiğimi gider alırım ve klübüme olabildiğince destek olmaya çalışırım. Ama o fotoğraflar ne yaa! cep telefonuyla çekip koysaydılar daha kaliteli olurdu. Bide pembe fon falan. Detaylara dikkat edilmesi lazım sitelerimiz daha iyi çalışmalı daha prof. olmalı dedik. İş iyice battı. Barça formasını da böle fotoğraflandırsalar dandik durur!!!
                  İ-NA-NI-YO-RUZ!

Yorum

• Ya abiler Formalara laf yok serkanda iyi durmadi ama demin degisik resim gördüm yani Süpperdi yani süper abiii
                    TrabzonsporLu Gurbetci 61

Yorum

• Formalar beklediğim kadar çarpıcı değil ama almaya değer..
                      Şahsen bir tane edinmeyi düşünüyorum.
                      Lansman ise her Serkan'nın üzerindeki halleri ile kıyaslamaz isek yine kötü.
                      Anlaşılan o ki bizim kulüp yönetimi pek çok şeyi biliyor ama fotoğraf çekmeyi, çekmeyi geçtim, güzel fotoğraf çeken birini bulmayı henüz öğrenemedi..
                      Olsun..
                      Zamanla bu da aşılır..
                      Güzel güzel gidiyoruz..
                      Sırf formayı beğenmedik diye (kısmen) feveran eylemeye gerek yok..
                      Düzelir elbet..

Bu arada birden Puma'ya rahmet okuyanlar çıktı ya..
                      Helal olsun bizlere..
                      Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Ya arkadaslar zaten nike in kendi koleksiyonunu kullanacagini zaten soylenmisti ama biz afs abimizin yaptiklarini gorunce bunlari pek sevemedik gibi sahsen beyaz ve kollari mavi govsu duz olan hos gozukuyor benim icin serkanin uzerinde olmasi tamamen yanlis daha fotojenik biri olabilirdi aceleyle yapildigi kesin ama klube hep destek tam destek benim alacagim song'un giydigi olacak ve diger hosuma giden ne kadar malzeme varsa.bu arada Allah afs abimizede sabir versin hergun takip ediyorum sayfayi ayni seyi 100 kere tekrar ettigini gordum kolay degil millete cevap yetistirmek ne diyeyim kolay gelsin Paristen herkese has geceler.SAFAK 1 BUCUK GUN BEKLE BENI TRABZON KAVUSUYRUK
                        HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          neymis Türk bayraginin takilis sartlari?

1 Sampiyon olan takım

2 Turkiye kupasını alan takım (fortis kupası)

Yorum

• Formalari Begenmeyen olabilir bu normal .. Begenmeyince elestirebilirsiniz buda normal ama o yaptiginiz alayca resimler yakismiyor .. Resmen trabzonspor formasiyla dalga geciyorsunuz .. Elestiri yapicaksaniz yapici olun ama öyle resimlerle sadece ayip etmis oluyorsunuz bence .

Yorum

• [quote=chelles61;1512681]Ya arkadaslar zaten nike in kendi koleksiyonunu kullanacagini zaten soylenmisti ama biz afs abimizin yaptiklarini gorunce bunlari pek sevemedik gibi sahsen beyaz ve kollari mavi govsu duz olan hos gozukuyor benim icin serkanin uzerinde olmasi tamamen yanlis daha fotojenik biri olabilirdi aceleyle yapildigi kesin ama klube hep destek tam destek benim alacagim song'un giydigi olacak ve diger hosuma giden ne kadar malzeme varsa.bu arada Allah afs abimizede sabir versin hergun takip ediyorum sayfayi ayni seyi 100 kere tekrar ettigini gordum kolay degil millete cevap yetistirmek ne diyeyim kolay gelsin Paristen herkese has geceler.SAFAK 1 BUCUK GUN BEKLE BENI TRABZON KAVUSUYRUK[/quote

..........................................................
                              En son HAYRETTİN tarafından düzenlendi; 25.07.2008, 04:12.

Yorum

• İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Formalari Begenmeyen olabilir bu normal .. Begenmeyince elestirebilirsiniz buda normal ama o yaptiginiz alayca resimler yakismiyor .. Resmen trabzonspor formasiyla dalga geciyorsunuz .. Elestiri yapicaksaniz yapici olun ama öyle resimlerle sadece ayip etmis oluyorsunuz bence .
                                kendi formamizla dalga geciyoruz yazik gercekten yuh bizim taraftarligimiza
                                En son E. Cumur61 tarafından düzenlendi; 25.07.2008, 04:25.
                                HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X