ula basimi agrittiniz bee! ben bir tane parcali forma alacam! uzun kollusu ciksin alirim hohoho!! bu arada, sizde alacaksiniz.. almayan fenerli olsun hehehehehehehe
Nike'ın ilk yılındaki renk performansı, Puma'dan da efsaneleşmiş Kappa'dan da üstün.
Kumaş kalitesini bilmiyorum ama hiçbir forma koyu bordo-koyu mavi çubuklu Kappa formasından rezil olamaz.
Avea bandı ise bir kulüp geleneği. 5 sene önce aldığım, herkesin en sevdiği forma olan 2. nesil çubuklu Kappa'da aynı banttan var. Onlarca kez maçta giydim, onlarca kez yıkadım hala kopmadı. Sadece bu forma parçalı olduğu için yakışmamış, bordo fonun üstünde sırıtmış ama bu Nike'ın problemi değil.
Nike diğer sporsorlar ile kıyaslandığında gereken umudu bana verdi. Kulüple yaşadığı ilk yılki flört döneminde bazı "tarih verme-yetiştirememe" sıkıntıları oldu ama bu sene pek problem teşkil etmiyor. Alınganlığımız, her şeye aşırı tepki vermemiz geçen seneden kalma, bu da sene sonunda tedavi olacak inşallah.
Nike Barcelona'ya bunu yapabiliyorsa bize de yapabilir merak etmeyin.
Olayı çok abartmıyor muyuz? Formanın kumaşı mı kalmadı, tasarımı mı, Nike'ın bizi ciddiye almaması mı. Bu mode Ankaraspor'un değil forma da onların değil, bu forma Trabzonspor forması.
Yakasını, kumaş kalitesini, başka takımların formalarını değerlendirmeden hele hele dokunmadan fotoğraftan beğenmeyenlere de şaşırıyorum. Parçalı formanın yaka modeli bu ve o kumaşta öyle görünür, bu dünyanın neresine giderseniz gidin aynı.
Sevgili Cengiz Çubukcu kahvaltıda gördüğümüz korsan Nike formasındaki ayaküstü yaptığımız incelemede ne kadar eksik ve yanlışlıklar gördüğümüzü ve bizim formamızdaki özellikleri, güzellikleri kendi üzerinde olduğu ve tekstil işiyle ilgili olduğu için bize bir yorumlasın isterim.
Sponsorumuz Adidas olsaydı ( ki bizi hiç istemiyor ) bu sefer de "bu ne yahu, bize Sivasspor'un Ofspor'un formalarından yapmışlar rezalet!" diyecektik eminim.
Bir marka ile sürekli çalışamadığımız için, tribünlerde farklı renk tonlarında farklı modellerde formalarla oturmak çok güzel olmuyor. Belli bir forma tarzımız oturmadı. Taraftarın beklediği 'özel' formalar yapılamıyor.
Ben özelim bana özel yapmak zorundasın demekle kimse size özel bir uygulama yapmıyor. Bu Nike ile ilgili de değil bütün markalar için geçerli. Bu düşünceye kızabilirsiniz fakat acı bir gerçek bu. Bunu aşmanın yolu varmı dır derseniz elbette. Önce marka değerimizi yükseltip gerçek değerinde pazarlayabilmeliyiz. Bunun için kurumsal olmak ve sponsorda istikrar şart.
Adamları merdivenaltı üreticisi de yaptık ya, bravo bize. Bize özel forma için istikrar şart. Önce şu bizden istedikleri zamanı verelim onlara, sonra biz kendimiz bu konularda kurumsallaşalım, avrupada bir başarımız olsun gerisi gelecek zaten.
Kimse avrupada başarısı olan, kurumsal çalışan, taraftarı böylesine coşkulu ve iştahlı bir camiaya kaliteli ürün satmamak için direnmez, merak etmeyin.
Şu yeni formaları Fener galibiyeti ile süsleyelim ne kadar güzel olduğunu göreceksiniz. Formanın arka kısmı da çok güzel olmuş bu arada.
En son a f s tarafından düzenlendi; 22.01.2009, 11:53.
Ali Fuat hocam sorun Nike da değil ki, sorun bu işin yönetiminde. Nike'la nasıl kontrat yaparsan işler öyle yürür. Demek ki kontratta sıkıntı var. Formalar bence de o kadar kötü değil, kötü olan işin yönetilme biçimi. Devre arası gelmiş ortada forma yok, resmi var kendisi yok kendisi olsa bile bir mağazada varsa başka mağazada yok aslında doğru düzgün mağaza da yok.
forma üzerinde yapılması gereken değişiklikler ..:
1-avea yazısı düzeltilerek bi cm daha aşağı inmesi..
2- ülker yazıları diğerleri gibi arka fontsuz konulması..
3- armalarda düzeldimi bana yeter.. Fazla birşey değil bunlar zaten.
bu sene bunlar yeterli
ben seneye çıkacak formaları beklerim..
Trabzon'dan kardeşim Vedat İstanbul'a gelirken yeğenlerine TS Club'dan hediyeler getirdi. Grafik tasarımcı olduğum için dikkatlice bakınca fark ettim; ne TS Club poşetinde ne de ambalajında Trabzonspor logosu doğru kullanılmamıştı. Birinde logo tamamen yanlıştı ( hediye kutusunda ), diğerinde S deki detay farklıydı, ortak yanları ise ikisinin de renginin yanlış olması. Trabzon'dan, merkezden gelmese acaba korsanı mı var diyeceğim, fakat değil.
Şaşırdım üzüldüm. Belki hiç farkında değiller, sipariş verip, ürettirdikleri yerlere 'yapın Trabzonspor için bir şeyler' demiş olabilirler, fakat insan kendi logosunun doğru olup olmadığını kontrol etmez mi?
Paketler evde en kısa zamanda fotoğraflarını çekip, yönetim ve sizinle paylaşacağım.
Yorum