Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ya zaten herkese sponsor olmuyorki Nike, yani bazi takimlar kendileri aliyor Nikeden formayi onlarda iste Nikenin kendilerine göre yapdiklari formalar yani onlari sende alabilirsin bende alabilirim Nikenin Katalogundan, ama Sponsor olduyu Kulübler Barca,Man. Utd., Arsenal, Dortmund, Celtic gibi takimlara bak onlarin hepsinin kendilerine göre formasi var yani onlarin formasini normal bir Nike Katalogundan alamazsin, mesela bizim Parcali formada yok onuda bize özel yapdilar o renkle.
    arkadas dogru diyor
    özel olan formalari herhangi bir yerden siparis veremezsin
    ankaraspor eskisehir hata bizim formalari gidip nike shopundan alabilirsin
    reklamsiz logosuz

ama simdi cikan parcali alamasin cünkü bizim renkler
    standart kolleksiyondan degil

Yorum

Ya zaten herkese sponsor olmuyorki Nike, yani bazi takimlar kendileri aliyor Nikeden formayi onlarda iste Nikenin kendilerine göre yapdiklari formalar yani onlari sende alabilirsin bende alabilirim Nikenin Katalogundan, ama Sponsor olduyu Kulübler Barca,Man. Utd., Arsenal, Dortmund, Celtic gibi takimlara bak onlarin hepsinin kendilerine göre formasi var yani onlarin formasini normal bir Nike Katalogundan alamazsin, mesela bizim Parcali formada yok onuda bize özel yapdilar o renkle.
      Bu takımları anlarım tamam, bunlara özel üretiyor olabilir ama nike sadece bu takımlara mı sponsor yani? bunlardan başka bi de Trabzonspor'a! burda saydığın 5 takım var hadi olsun 15. bilmiyorum da yani gelip Trabzonspor'a bile sponsor olan bir nike, çok daha fazla sayıda takıma sponsordur diye düşünüyorum. ama sadece düşünüyorum yani, elimde resmi bir kayıt yok

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu takımları anlarım tamam, bunlara özel üretiyor olabilir ama nike sadece bu takımlara mı sponsor yani? bunlardan başka bi de Trabzonspor'a! burda saydığın 5 takım var hadi olsun 15. bilmiyorum da yani gelip Trabzonspor'a bile sponsor olan bir nike, çok daha fazla sayıda takıma sponsordur diye düşünüyorum. ama sadece düşünüyorum yani, elimde resmi bir kayıt yok
        ben sade onlari saydim varda var Boca Juniors, Valencia varda var milli takimlar daha sayimmi, sende biraz dikkat etsen görürsün kim sponsor olmus diye

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Peki Nike bize ne kadar ödüyor?
          net olarak bilmiyoruz fakat bu konuda kulübümüzün şimdiye kadar aldığı en yüksek ücreti ödemiş Nike
          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

ben sade onlari saydim varda var Boca Juniors, Valencia varda var milli takimlar daha sayimmi, sende biraz dikkat etsen görürsün kim sponsor olmus diye
            O zaman da böyle sadece renkleri değiştirip alın size özel diyolar yani

Benim de demek istediğim saydığın takımların hepsi belli büyüklükleri olan takımlar. Yeryüzünde futbolla ilgili herkes bu saydığın takımları bilir ama Trabzonspor'u bilmez. Trabzonspor gibi de bir sürü takım vardır. Bunların hepsine de farklı tasarım üretmek biraz zor olur. Yani sözün özü bize yapılan muamelenin aynısı tanımadığımız başka takımlara da yapılıyordur diye düşünüyorum. renkleri değiştir, al sana özel forma. bu işin altından ancak böyle çıkılır.

Yorum

• ya bu Nike sallıyoruzda şimdi ben bu tsclup ürünlerine bakıyorum pazardaki eşofmana basmış traştan logoyu yazmış 61 al sana ürün ya gidin allah aşkına bide nike e sallıyosunuz 1 senedir..ne sabırsızsınız bi bekleyin seneye durun bakalım laf anlamıyorsunuzki bir takıma malzeme yaparken 1 sene önceden başlıyoruz diyorlar..yok biizim taraftar hemen barcelona muamelesi görmek istiyor ama şunu bilin bi tane barcelona var bi tane milan acızık sabır yaaaa...

Yorum

Benim de demek istediğim saydığın takımların hepsi belli büyüklükleri olan takımlar. Yeryüzünde futbolla ilgili herkes bu saydığın takımları bilir ama Trabzonspor'u bilmez. Trabzonspor gibi de bir sürü takım vardır. Bunların hepsine de farklı tasarım üretmek biraz zor olur. Yani sözün özü bize yapılan muamelenin aynısı tanımadığımız başka takımlara da yapılıyordur diye düşünüyorum. renkleri değiştir, al sana özel forma. bu işin altından ancak böyle çıkılır.
                abi bak Nike bize bosuna sponsor olmadiki, Nike kendini bir takima sponsor yapiyor sonra böyle dandik formalar üretiyor onlara sence bu is mantiklimi Nike acisindan, Adamlar bize bas bas dedi seneyi bekleyin ozaman size formalar üretcez diye, tamam formalar berbat ama sade o renkler uyuyor bize diye onlari verdiler idarelik, simdide bu parcali formayi bunada renkleri degisdiler sence renkler iyi degilmi forma haric, abi biz senle seneye birdaha görüselim yeni sezon formalari görünce, ins. hersey iyi olur Trabzonspor icin

Yorum

abi bak Nike bize bosuna sponsor olmadiki, Nike kendini bir takima sponsor yapiyor sonra böyle dandik formalar üretiyor onlara sence bu is mantiklimi Nike acisindan, Adamlar bize bas bas dedi seneyi bekleyin ozaman size formalar üretcez diye, tamam formalar berbat ama sade o renkler uyuyor bize diye onlari verdiler idarelik, simdide bu parcali formayi bunada renkleri degisdiler sence renkler iyi degilmi forma haric, abi biz senle seneye birdaha görüselim yeni sezon formalari görünce, ins. hersey iyi olur Trabzonspor icin
                  Tamam merakla bekliyorum

Bu arada sezon başı formalar ilk çıktığında 2. yarıya şu barçanın kalın çizgili formasından yetiştireleceği söylenmişti. niye sonradan bu iki parçalıya dönüldü? bu başlığı pek takip etmedim, daha önceden açıklandıysa kusuruma bakma

Yorum

• .............................
                    En son Mehmet Fırat tarafından düzenlendi; 21.01.2009, 22:38.

Yorum

• İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Recep Abi, bazı yerlerde görüş ayrılığı olabilir. Ben de yakaları beğendim mesela. Ama herkes avea yazılarının çirkin olduğunda hemfikir galiba.
                      kardeşim avea olayından nefret ediyorum zaten. o kadar kötü gösteremez kardeşim bir formayı bir reklam. yakalar konusunda ise bu forma tişört değil. forma yakası daha farklı olmalı. tişört gibi değil. o yğzden benim hışuma gitmedi.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Uy mesajım nereye gitti?

gereksiz mesajlardı boşver, benimkileri de silmişler. bi daha herşeye cevap vermiycem ama insan tutamıyo kendini bazen

Yorum

• Bize has tasarım ve gerçek renklerimizle forma, bir ara yaşamıştık bir gün bir daha yaşarız inşallah...

Yorum

Tamam Trabzonsporu bilmezler ama Trabzonspor Türkiyedeki tek Nike Sponsorlu Takim. Eger Nike in Türkiye Bayii Türkiyedeki Tek Takimin Formasini özel yaptiramiyorsa Türkiye Subesini kapatsinlar

Yorum

• Ben çocuk forması aldım mecidiyeköy ts cluptan onu gıyıyorum herkes cok begenıyo avea yazmıyor cunku reklamsız bende memnunum o yuzden ufak tefekler alabılır

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bize has tasarım ve gerçek renklerimizle forma, bir ara yaşamıştık bir gün bir daha yaşarız inşallah...

Bu Formalar zaten varya mükemmeldi iki tane var bende birinin avea yazisi gitdi biri daha iyi ve birtane daha bulsam kesin alirim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X