Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• SIZDE INANIYORSUNUZ YANII!!!!!
    Nike kendi Reklamini düsünürken heryerde Nike logosunun olmasini isterken, bide bile bile logo yapistirmaz hayatta üstüne, ve nike anblemi dikisli olur herzaman, dikisli seyin üstüne de hic bisey yapistiramazlar cünkü tutmaz!!!
    Artik birakin bunu. Hem ikincisi Photoshoplu oldunu burdan anlayin, kollarda logo ne ariyor...

Yorum

• İlk olarak YalcinBulutTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      SIZDE INANIYORSUNUZ YANII!!!!!
      Nike kendi Reklamini düsünürken heryerde Nike logosunun olmasini isterken, bide bile bile logo yapistirmaz hayatta üstüne, ve nike anblemi dikisli olur herzaman, dikisli seyin üstüne de hic bisey yapistiramazlar cünkü tutmaz!!!
      Artik birakin bunu. Hem ikincisi Photoshoplu oldunu burdan anlayin, kollarda logo ne ariyor...
      Nike'in antreman malzemelerindeki logosu hep yapistirmadir! Dikisli degil yani
      .

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Nike'in antreman malzemelerindeki logosu hep yapistirmadir! Dikisli degil yani
        nike logosu hep dikislidir cünkü hazir mal onlar....

Yorum

• İlk olarak Trkz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu güzel işte.
          sana katılmamak mümkün değil
          Saygılarımla,
          Adem Hotaman.

Yorum

• İlk olarak Benny. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            öyle hata olmaz büyük ihtimal photoshoptur...
            Bence de..
            ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
            "Küçük bir kentin büyük savaşı"
            kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !

Yorum

• Peki photoshop diyorsunuz da sizin deyiminizle kim yaptı bu photoshop'u ? Ben kanıtlarıyla photoshop değil diyorum photoshop diyenler neye dayanarak photoshop?

Yorum

• Yeni formalar 20 Temmuzda çıkıcakmış. Umarım bir aksilik yaşanmaz.

Yorum

• İlk olarak ÖzGür Ayar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yeni formalar 20 Temmuzda çıkıcakmış. Umarım bir aksilik yaşanmaz.

ben 15 okusmusdum bi yerde
                  TrabzonsporLu Gurbetci 61

Yorum

• Arkadaşlar forma kesinlikle harika Biraz önce üstümde olduğu için bunu söyleyebiliyorum.
                    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Bende öyle okumuştum ama bugün 20'sinde çıkıcağını öğrendim. Doğru olduğuna inanıyorum ama tabi bekleyip göreceğiz.

İlk olarak lazchicko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ben 15 okusmusdum bi yerde

Yorum

• Mesajlarınızı silmek için can atmıyorum arkadaşlar ama şu başlıkta polemik yapmayın.

Konu açık ve belli.

Nike'a karşı bir antipatisi olan varsa fikrini söyler çekilir.Herkes onun gibi düşünmek zorunda değil.Herkesde ona cevap yetiştirmek zorunda değil.

Yorum

• İlk olarak Kazım_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaşlar forma kesinlikle harika Biraz önce üstümde olduğu için bunu söyleyebiliyorum.
                          Yahu Kazım , anlat da ürünlerin kumaşının ve diğer detaylarının ne kadar kaliteli olduğunu anlasın bazı kişiler Gittik yakından gördük arkadaş ! Ve forumda bilgisizde atıp tutmakla olmuyor bu işler . Forumu karıştırmaya kimsenin hakkı yok .

Takımımızın amblemlerini Nike yapıştırmıyor bu 1 !
                          Nike'nin kendi amblemleri her zaman dikişli bu 2 !
                          Kumaş kalitesinin 2. sınıf felan olduğu da yok bu 3 !

İsteyenler internetten araştırabilir kumaş kalitesini " NikeFIT " yazarak ve özelliklerine bakarak . Antrenman formalarını yakından gördüm ve son derece kaliteli bir kumaşa sahipler ve sırtı boydan boya fileli . Tabiki fotoğraflarda bu detaylar belli olmadığı için çoğu kişi bol keseden atıp tutuyor Amlemlerimiz de formaya düzgün bir biçimde eklenirse sorun kalmayacağını düşünüyorum . Evet bu arada çok merak edenler için de ayrı bir bilgi vereyim : Amblemlerimiz geçen senenin Puma'daki yapıştırmalardan yapılmış . Bu sonradan değişir mi bilemem ama şu anlık böyle .

Yorum

• Abi formalar gerçekten son kalite desem yeridir yani..

Arkaları çok sık şekilde olmak üzere fileli,armamız eski pumanın arması değil kesinlikle oda süper ve nike işaretiyle aynı hizada güzel bir görüntüye sahip,kollardaki ülker yazısı ise eskisi gibi beyaz arkaplana sahip..

Ozan'ın dediği gibi NİKEFİT kalitesinde üretilmiştir ki formanın da sağ alt köşesinde yazıyor.
                            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• kendimden alıntı

İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              formalarımız ne zaman çıkacak diye mail atmıştım dün cevap geldi paylaşayım dedim

"Merhaba,

İlginizden dolayı teşekkür ederiz.

Nike marka ürünler bu ayın 20 si yada 25 şia arası satışa sunulacak. Yine 25 şi gibi sanal mağazamızda satışta olabilecekler. Şimdilik tanıtımla ilgili bir karar alınmamış yani tanıtım olmayabilir.

Nike formaların Nike mağazalarında satılıp satılmaması konusunda henüz anlaşma yapılmadı. Ama büyük bir ihtimalle satılacak.

Saygılarımızla

Özkan YAVUZ
                              Mağazalar MüdürüTrabzonspor Tic. Ür. Tic. A.Ş.
                              Kemerkaya Mah. Halkevi Sok.No:14 TRABZON
                              Tel: 0 462 326 20 77
                              Gsm: 0 555 717 19 67 0 532 456 30 70
                              Faks: 0 462 326 67 97
                              wwww.trabzonspor.org.tr
                              ww.trabzonspor.com.tr "
                              20 yada 25 diye cevap geldi mailime eski sayfada görmemiş olanlar için tekrar yapıştırdım
                              diğerlerinden farklı...öteki...
                              Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                              2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Kazım_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Abi formalar gerçekten son kalite desem yeridir yani..

Arkaları çok sık şekilde olmak üzere fileli,armamız eski pumanın arması değil kesinlikle oda süper ve nike işaretiyle aynı hizada güzel bir görüntüye sahip,kollardaki ülker yazısı ise eskisi gibi beyaz arkaplana sahip..

Ozan'ın dediği gibi NİKEFİT kalitesinde üretilmiştir ki formanın da sağ alt köşesinde yazıyor.
                                Eski Puma amblemi konusu dışında her dediğine katılıyorum tekrardan Kazım Otobüste Kemal arkadaşımızın Puma formasıyla karşılaştırdık ve en son sezon bizde yaptıkları armaların aynısı olduğu kanaatine vardık
                                En son Ozan tarafından düzenlendi; 13.07.2008, 02:38. Sebep: Yazım yanlışı .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X