Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yeni formalari heyecanla takip etmekdeyim ama formalardan ziyade TS Club un yeni tailimi cok hosuma gitt, Sweatshurtler olsun T-Shirtler olsun süper bi düsünce ins. devami gelir hediyelik ve aksesuar isinede el atsalar cok iyi olur.
    En müyüm gelir kaynagi ise bayan güyümde olur herhalde, alisverise olan zaaflarindan dolayi iyi bi potansiyel mevzutdur. Ins en kisa zamanda TS Club un atili sürer ben cok begendim en kisa zamanda bi siparis listesi ismarlicam.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gerçekten de çıldırmak üzereyim ne zaman çıkacak şu parçalı formalar...Meraktan öleceğim...Umarım yine hayal kırıklığı yaşamayız.
      aynen ya parçalı forma alıcam bekliyorum
      "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
      Ali Kemal Denizci

Yorum

• arkadaslar yeni parcalı forma cıktımı bu konu hakkında bilgisi olan varsa sevinirim
        Eski kullanıcı adı: olikos61
        Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
        Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Parcali formalar afs abiye demisti ya pazartesi(olmadi) yada sali günü satisa ve internet sitesine sunulacak. yane insallah sali günü olur. bekliyecegiz ...

Yorum

• Sadri Şener tesislerine gittim.

Eski puma ürünleri kaldırılmış. Nike ve tsclub ürünleri var. Eskisinden daha bol çeşit var ayrıca.
            A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• of of parçalı forma bugünde çıkmassa varya uçacam hepsine
              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
              Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                of of parçalı forma bugünde çıkmassa varya uçacam hepsine
                uçacağım derken başkanım

sen uyma onlara sabret bekle bakalım...
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Afs abinin yaptıı formalar üretilse hepsinden ayrı ayrı alırım
                  -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• formalar hala yok piyasada...
                    Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                    Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak insan51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      uçacağım derken başkanım

sen uyma onlara sabret bekle bakalım...
                      abi parçalı formayı bekliyorum sadece bekliyorum..

zaten hep sabretmiyoruz mu

şunuda paylaşayım burada da

Ali Kemal Denizci

Yorum

• formaların arka boyun kısmına ismin üstüne el yazısıyla simli bir yazıyla ''bize her yer trabzon'' yazılsa muhteşem olur...

klasiğimiz olur bu...

Yorum

• İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          formaların arka boyun kısmına ismin üstüne el yazısıyla simli bir yazıyla ''bize her yer trabzon'' yazılsa muhteşem olur...

klasiğimiz olur bu...

Bencede öyle birseyler yapsalar süper olur ben hatda hamsi resmi yapsinlar düsünmüsdüm ama bize heryer trabzonda güzel yani

Yorum

• Formaya bize özel bir fontla Trabzonspor yazmalı bence.

Belli yerlere de Karadeniz Fırtınası.

Nasıl mı olur? Müsait olunca bir örnek yaparım, şimdi tekrar işime döneyim.

Döndüğümde yeni formalar çıkmış olur umarım.
                            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Formaya bize özel bir fontla Trabzonspor yazmalı bence.

Belli yerlere de Karadeniz Fırtınası.

Nasıl mı olur? Müsait olunca bir örnek yaparım, şimdi tekrar işime döneyim.

Döndüğümde yeni formalar çıkmış olur umarım.

AFS abi saygısızlık etmem istemem de yani slogan daha ii olur aslında...takımı motive etmek amaçlı...hem rakip de etkilenir hem de taraftar takımla daha da bütünleşir...karadeniz fırtınası da güzel ama bize her yer trabzon daha bir motive edici...

Yorum

• Meydan da biraz işim vardı bi uğrayım dedim tsclub'a uğradım satış temsilcisiyle biraz söyleşi yaptık formaların geliş tarihi henüz net olarak belli değilmiş !

Tahmini olarak bir, iki gün için de gelir dendi belki de fb maçına çıkarız o formayla ama bence zor.
                                2008-2009 Yılı TürkiyeSüperLig ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
                                Kafalarda 61
                                Gönüllerde 7. Şampiyonluk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X