Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bize has tasarım ve gerçek renklerimizle forma, bir ara yaşamıştık bir gün bir daha yaşarız inşallah...

bu forma bize has tasarım değildi, bu forma kappa koleksiyonundan bizim renklerimizde üretilmişti.

bence Nike firmasını şimdi eleştirmk yanlış, eğer 2009-2010 sezon formaları özel üretilmiş olmazsa tamam!

yukarılarda sayılan takımlardaki formalarının bir çoğu katalogda var.

parçalı forma bence güzel, tabi zevk meselesi

biraz sabır göstermeliyiz, anlaşma sezon başlamadan kısa bir süre önce yapıldı, hangi arada forma üretilecekti.

birde şu acıdan bakmak lazım, forma markasında istikrarsız sayılırız
    Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bize has tasarım ve gerçek renklerimizle forma, bir ara yaşamıştık bir gün bir daha yaşarız inşallah...
      O forma bize has tasarım değildi. Real betisin de aynı formadan vardı.

Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• FİYATLARIMIZ UÇUUUK TS club ürünleri çk pahalı arkadaşlar bence indirim yapsınlar eşofman takımı alalım 100 lira yapsınlar mesela
        bEnLiĞiM bOrDo KaLbİmSe mAvi

SoN kApLaN = ALAN CARLOS GOMES DA COSTA

Yorum

• O yeni formadaki avea yazısı ne ya sanki 1990 lardayız hiç güzel olmamış basite kaçmışlar...ama nike avrupada başarı yaparsak bizi dikkate alır.
          FOREVER TRABZONSPOR
          1461
          TS rh (-)

Yorum

• İlk olarak solacik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu forma bize has tasarım değildi, bu forma kappa koleksiyonundan bizim renklerimizde üretilmişti.

bence Nike firmasını şimdi eleştirmk yanlış, eğer 2009-2010 sezon formaları özel üretilmiş olmazsa tamam!

biraz sabır göstermeliyiz, anlaşma sezon başlamadan kısa bir süre önce yapıldı, hangi arada forma üretilecekti.

sabir meselesi adamlar bizden 1 sene istior biz 1 olmadan yikip dagitmaya baslioruz yazik yazik
            25# Alan Carlos Gomez da Costa
            Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
            / Rize Ardesenli

Yorum

• İlk olarak atomania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tamam Trabzonsporu bilmezler ama Trabzonspor Türkiyedeki tek Nike Sponsorlu Takim. Eger Nike in Türkiye Bayii Türkiyedeki Tek Takimin Formasini özel yaptiramiyorsa Türkiye Subesini kapatsinlar
              Milli takım var ya şaka bi yana dediğin mantıklı evet. sırf bu yüzden özel tasarım düşünülebilir. ama bu kadar çok takıma tamamen farklı tasarımlar üretmek çok zor bişey olsa gerek.

mesela kimin forması güzel? barçanın diyelim. aynı formanın renklerini değiştirip bize verseler yine beğenmiycek miyiz acaba? ben bu forma konusuna tam uyum sağlayamadım heralde boşver

Yorum

• İlk olarak V.Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sabir meselesi adamlar bizden 1 sene istior biz 1 olmadan yikip dagitmaya baslioruz yazik yazik
                Etme abi neyi dağıtıyoruz? millet eleştirilerini dile getiriyor işte. bu eleştiriler doğrultusunda yapılacak iş daha da iyileştirilebilir. 1 sene yine onların, almadık yani ellerinden

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Etme abi neyi dağıtıyoruz? millet eleştirilerini dile getiriyor işte. bu eleştiriler doğrultusunda yapılacak iş daha da iyileştirilebilir. 1 sene yine onların, almadık yani ellerinden
                  elestirir tabiki yapacagiz daha iyi olmasi icin ona ammena ama elestiri dedin faydali olacak yapici yikici degil bazi arkadaslar basladilar yikmaya
                  25# Alan Carlos Gomez da Costa
                  Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                  / Rize Ardesenli

Yorum

• İlk olarak V.Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    elestirir tabiki yapacagiz daha iyi olmasi icin ona ammena ama elestiri dedin faydali olacak yapici yikici degil bazi arkadaslar basladilar yikmaya
                    Bişey olmaz abi ya, millet heyecenlı işte, düşüncelerini dile getirirken üslubu kaçırıyolar biraz ama olsun, içleri temiz, biliyorum ben

Yorum

• İlk olarak solacik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

lafı ağzımdan aldınız herkes kappa nın bize has ürünler ürettiğini düşünüyo ama türkiyede kappa yı birtek biz kullanıyorduk
                      ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• bi adamakıllı forma göremdik

Yorum

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          O forma bize has tasarım değildi. Real betisin de aynı formadan vardı.

Evet haklısın bize has demem yanlıştı onu şöyle değiştirmek gerek, Kappa'nin 2004-05 sezonundaki "1. sınıf" formasıydı. Betis ile aynı formayı giyiyorduk. Ben sene başında Nike bize katalogtan formaları gönderdiğinde seneye bakalım ne yapacaklar diye bekleyelim dedim ve Nike'ı eleştirmedim. Devre arasında formaları yetiştiremedik dese ona da sesim çıkmazdı. Ki aslında böyle bir durum söz konusu. Ama 2009a girmişken, yeni forma adı altında bir bekleyişe bizi itiyorlarsa, ki burada yönetimin de baskısı olabilir, ben orjinal bir dizayn beklerim. Burada yönetimsel bir sorun ve başarısılık söz konusudur. Benim düşüncelerim bunalrdır,
                          Sevgiler

Yorum

• ben formaları çok beğendim.asıl beklentim günlük kullana bileceğimiz ürünlerin çıkması
                            İhtilalsin efsanesin bir devsin Trabzon
                            Tek büyük var o da sensin sampiyon Trabzon
                            Hayde hayde vur hayde Trabzon

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yapılan anlaşma nedir nasıldır bilmiyorum ama hiçde öyle bir zorunluluğu yok
                              kusurabakmayın ama özeliz demekle özel olunmaz ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz
                              haa ayrıca özel forma için illa başırı gerekli demiyorum 10 sezon aynı firmayla çalışırsın sana özel forma üretir
                              Tamam o zaman .
                              Boynumuzu bükelim ,"ne yapalım bu kadar oluyor" diyelim.
                              Ayrıca özeliz demekle özel olamıyoruz.
                              Öyleyse özel olmadığımızı da kabul edip yerimize oturalım.
                              Haddimizi bilelim..öyle mi?

Biz öyle büyüğüz ki,öyle özeliz ki..
                              Bunu nike göremiyorsa gözüne soka soka gösteririz.
                              Başka da göremeyenler varsa resmi siteden Trabzonspor tarihini incelemeleri tavsiyemdir.
                              Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                              Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                              Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• Arkadaş hala mı tartışılıyor formalar ...

Bu sene bu formalarla olacak başka yok yeni formalar bize has formalar gelecek sezon üretilecek bitti nokta ...

Daha neyi tartışıyorsunuz yeni sezon formaları çıksın o zaman tartışırız oldu olmadı diye ...
                                RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X