İlk olarak Benny. tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
-
İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbolcularda dikişli armalı ürünleri gördükten sonra siparişini çarşamba günü verdiğim formam az önce elime ulaştı. Ama armamız yine yapıştırma, keklendik. Umarım uzun kollu formaları dikişli armayla piyasaya sürerler.
Yorum
-
tam bir rezalet bu forma isi ya. Yaz aylarinda izindeyken hatirliyorum cikiyor cikacak cikti derken izin gecti ve formayi alamadim. ts.com guvenilir gibi degil ( beden dahil birsey yok). Anlayacaginiz arkadaslar bu kadarini Nike gibi bir dunya markasindan beklemiyordum, yoksa sorun kuluptemi bilemiyorum ama gercekten profesyonel ve buyuk bir kulube yakismaz hamleler. Insallah pek yakinda duzelir ve Trabzonsporumuza ozel ve bulunabilir(!) formalar gelecek. Artik seneye gorecegiz.
Yorum
-
İlk olarak extremer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar kocaelinde forma var ts club yetkili ürünlerini satan bi puma mağazası var biliyosunuz. cumhuriyet parkından aşağı yürüyüş yoluna doğru inen arada
Türk Telekom üsttü..
Yorum
-
İlk olarak D.M.G FatihK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMesela bi polar çıksa arkasındada ' Bize Heryer Trabzon ' yazsa süper olur...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
gelecek sezon icin simdiden tasarimlara baslayalim...
sonra yine gec olur filan demesinler
bu arada ankarasporun yazi fontlari cok güzel...
onlarda orjinal nike fontlari...
www.fanatik.com.tr bakabilirsiniz
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum