Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzondaki tsclub mağazasında bütün formaların sadece xl bedeni kaldı uzun kollu formalardan sadece turuncu olanı vardı onlarda bitmiş diğer uzun kollu formalarda kışın gelecekmiş...Buarada çubuklu formayıda sordum oda şubat ayında falan elimizde olur dedi.
    Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Arkadaşlar ben internet üzerinden forma alıcam ama ebatları tam olarak nedir bilemiyorum.

1.70 boyunda normal boyutlarda bir kişi için medium mu, yoksa small mu olur...formanınçok geniş olmasını istemiyorum çok dar olmasın ama vücuda otursun istiyorum, medium olurmu sizce

Yorum

• İlk olarak atigol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar ben internet üzerinden forma alıcam ama ebatları tam olarak nedir bilemiyorum.

1.70 boyunda normal boyutlarda bir kişi için medium mu, yoksa small mu olur...formanınçok geniş olmasını istemiyorum çok dar olmasın ama vücuda otursun istiyorum, medium olurmu sizce
        Vallah ben 1.73 boyundayim ve amatör futbolcuyum. Yane göbegim felan yok ve ben mavi nike formam Medium. Bana tam geliyor sadece biraz genis. ama tam oturuyor aslinda..

insallah yardimci olmusumdur.

Yorum

• Parçalı formanın uzun kollusu Ts Clublarda satışa sunuldu.

Mavi forma dışındaki tüm formalarda beden sorunu devam ediyor.Logolar Yine Emanet Yapıştırma
          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

her pozisyonda başında 2 kişi vardı. yinede top alamadılar ayağından. çok iyi top saklıyor. formada çok güzel yakışıyo
            Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İnternet üzerinden satılan formalarımızın tüm bedenleri nihayet mevcut. Beyaz forma siparişi verdim, acaba biraz daha bekleyip uzun kollu parçalı mı alsaydım. Neyse onu da alırız.

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Parçalı formanın uzun kollusu Ts Clublarda satışa sunuldu.

Mavi forma dışındaki tüm formalarda beden sorunu devam ediyor.Logolar Yine Emanet Yapıştırma
                kardesim sunun bi resmini ceksen cok merak ediyorum. sagol.

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kardesim sunun bi resmini ceksen cok merak ediyorum. sagol.
                  fotoğrafını çekmedim fakat bu formanın aynısı.Tek fark kol keimleri biraz daha dar gibi.

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    fotoğrafını çekmedim fakat bu formanın aynısı.Tek fark kol keimleri biraz daha dar gibi.

şu fotoğrafı görünce aklıma geldi bizim takım neden bu düzenle maçlara çıkmıyor ki...

Yorum

• Uzun kollu parçalı formadan beklentimiz kollarının dar olmasıydı zaten. İyi olmuş. Ne zaman nete düşer acaba, sabırsızlıkla beklediğim ilk formayı alacağım çıkar çıkmaz. Beyazı aldım ama onu sabırsızlıkla beklemiyordum

Yorum

• Logo dışında İlk yıl için Nike formalar idare eder.

Fakat Logo konusunda hiç iyi şeyler diyemem.

Pumalarda bile bu yapıştırma logolar daha iyi duruyordu.Nike de Yapıştırma Logo kötü duruyor.

Yorum

• Ligin ikinci yarısında çıkacak olan çubuklu formaları bekliyorum açıkçası...nike benim için büyük hayal kırıklığı oldu...çok daha büyük ve güzel işler bekliyordum..

Yorum

• 2 gün önce trabzonda trabzon foruma gittim ama gördüklerim karsısında sok oldum.nike larda trabzon forması bile yok.isin dahada kötüsü g fb bjknin ürünleri varken trabzonun ürünlerinin bile bulamıyosun.bir magazaya girdim birde ne göreyim gs fb nin topları.adama sorudum burası trabzon degilmi bunların ne işi var burda adam bana ne yapalım trabzonun hicbirseyi geldigi yok dio.dahada acısı o eziklerin ürünleride satılıyormus...

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Eyvallah Misina kardesim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X