ben daha formalar satışa çıkmadan söylüüydum sırt numaraları manchester unidet gibi olursa güüzel olur diye ama maalesef nike bizim mahalle takımının giydiği font lardan yapmış . inşallah lig de değişir de sırt no ları rezil olmayız cümle aleme :d
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Halil Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevt arkadaşlar bugünden itibaren nike formalarını almış bulunmakdayım bana göre bize özel yapılmasada pumaya 5 basar arkadaşlar kumaş kalitesinde bile fark var ben bordo çizgili aldım oğluma kolları mavili olanı eşime bayan forması aldım
Görev yerine getirilmiştir.
Yorum
-
Taraftara müjde
TRABZONSPOR’da yeni çıkan formalar taraftarlarca beğenilmemişti. Beğenilmeyen formalar için Trabzonspor yönetimi yeni bir formül buldu. Nike firması İtalyan ekibi İnter için yaptığı formalardaki dizaynı, ikinci kez Trabzon formaları için uygulayacak. Taraftarın ilgisinin artırılması amaçlanıyor.
Fotosporteκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
İlk olarak akczay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslında belirtmekte fayda var yüzde 99 umumuzun nike nayk diye telaffuz etmesine rağmen nike nin asıl okunuşu nayki dir.aynen aynen
ÖLÜMÜNE BORDO MAVİ
"Of' lu" yuz Elhamdülillah
Yorum
-
İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftara müjde
TRABZONSPOR’da yeni çıkan formalar taraftarlarca beğenilmemişti. Beğenilmeyen formalar için Trabzonspor yönetimi yeni bir formül buldu. Nike firması İtalyan ekibi İnter için yaptığı formalardaki dizaynı, ikinci kez Trabzon formaları için uygulayacak. Taraftarın ilgisinin artırılması amaçlanıyor.
Fotospor
Fotospor da kompresör tam gaz çalışıyor. Yakında şişirmekten patlayacaklar.TRABZONSPOR
TRABZON - OF - GÜRPINAR (MAPSİNO)
Yorum
-
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Çok güzel, çok hoşuma gitti.
Tek eleştirdiğim yanı Ülker reklamının altındaki beyaz kısım olmasa ne olurdu
En son EyüpKILIÇ61 tarafından düzenlendi; 30.07.2008, 18:24.Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
Her Türlü
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum