Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben daha formalar satışa çıkmadan söylüüydum sırt numaraları manchester unidet gibi olursa güüzel olur diye ama maalesef nike bizim mahalle takımının giydiği font lardan yapmış . inşallah lig de değişir de sırt no ları rezil olmayız cümle aleme :d

Yorum

• Aslında belirtmekte fayda var yüzde 99 umumuzun nike nayk diye telaffuz etmesine rağmen nike nin asıl okunuşu nayki dir.

Yorum

• evt arkadaşlar bugünden itibaren nike formalarını almış bulunmakdayım bana göre bize özel yapılmasada pumaya 5 basar arkadaşlar kumaş kalitesinde bile fark var ben bordo çizgili aldım oğluma kolları mavili olanı eşime bayan forması aldım

Görev yerine getirilmiştir.
        Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• İlk olarak Halil Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          evt arkadaşlar bugünden itibaren nike formalarını almış bulunmakdayım bana göre bize özel yapılmasada pumaya 5 basar arkadaşlar kumaş kalitesinde bile fark var ben bordo çizgili aldım oğluma kolları mavili olanı eşime bayan forması aldım

Görev yerine getirilmiştir.
          bayan formasi varmi??

Yorum

• Halil abi bayan forması TsClub'ın yaptıği 0 kollu olan mı?
            Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Taraftara müjde

TRABZONSPOR’da yeni çıkan formalar taraftarlarca beğenilmemişti. Beğenilmeyen formalar için Trabzonspor yönetimi yeni bir formül buldu. Nike firması İtalyan ekibi İnter için yaptığı formalardaki dizaynı, ikinci kez Trabzon formaları için uygulayacak. Taraftarın ilgisinin artırılması amaçlanıyor.

Fotospor
              teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak akczay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aslında belirtmekte fayda var yüzde 99 umumuzun nike nayk diye telaffuz etmesine rağmen nike nin asıl okunuşu nayki dir.
                aynen aynen
                ÖLÜMÜNE BORDO MAVİ

"Of' lu" yuz Elhamdülillah

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Taraftara müjde

TRABZONSPOR’da yeni çıkan formalar taraftarlarca beğenilmemişti. Beğenilmeyen formalar için Trabzonspor yönetimi yeni bir formül buldu. Nike firması İtalyan ekibi İnter için yaptığı formalardaki dizaynı, ikinci kez Trabzon formaları için uygulayacak. Taraftarın ilgisinin artırılması amaçlanıyor.

Fotospor

Fotospor da kompresör tam gaz çalışıyor. Yakında şişirmekten patlayacaklar.
                  TRABZONSPOR

TRABZON - OF - GÜRPINAR (MAPSİNO)

Yorum

• çubuklu formalar çıksın kesin alırım...
                    forumtayfa

Yorum

• Herşeyden Öte Kalite Farkı Var ama...
                      ÖLÜMÜNE BORDO MAVİ

"Of' lu" yuz Elhamdülillah

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Manolya mıydı neydi? Kadıköy'de.Oraya formalar gelmiş mi? Alamadık hala...
                          facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ben bunlardan alacağım. Çok güzel, çok hoşuma gitti. Tek eleştirdiğim yanı Ülker reklamının altındaki beyaz kısım olmasa ne olurdu
                            En son EyüpKILIÇ61 tarafından düzenlendi; 30.07.2008, 18:24.
                            Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                            Her Türlü

Yorum

• resimlerden belli olmuyor ama bugün tv den görebildigim kadariyla armalar yapisma degil, Dikilmis. (hazirlik macindaki formaler icin gecerli)

Yorum

• fenerliler bizde üsterük diyolar
                                pele good , maradona better , george best

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X