Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bordolumavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ark Lar Benim Merak Ettgim Sey Gs Taraftari Klubune Tepki Gostermemismi Neden Turuncu Forma Yaptilar Diye...yani Turuncuyu Bizim Giydigimizi Herkes Biliyor..yoksa Bu Sene Moda Bordo-mavİ-turuncu Olacagini Bildikleri Icin Modayami Uymak Istediler

bursa da turuncu forma giyecek bu sne dun hazırlık macında gördum. ne kadar özenti oldu millet. febe de ali fuat abinin dizayn ettigi formayı giyecek herkes trabzonsporlu oldu.

Yorum

• İlk olarak NuDGeRR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bursa da turuncu forma giyecek bu sne dun hazırlık macında gördum. ne kadar özenti oldu millet. febe de ali fuat abinin dizayn ettigi formayı giyecek herkes trabzonsporlu oldu.
      galatasaray sarı+kırmızı karışımı=turuncu formülünden
      biz ise sembol hayvan olarak kaplan gösterilmesinden(hiç sevmem bu benzetmeyi) turuncu giyiyoruz da bursaya ne oluyor onlarda ki maksat ne

Yorum

• bende sahsen Alı Fuat abının tasarımlarından sonra hazal kırıklıgı yasamadım desem yalan olur ama bu sene yıne detsek amaclı en az 2 belkıde 3 forma alıcam.

Yorum

• ben gördüm trabzon ts clubda çok kaliteli bir kumaşı var.
          ayrıca nıke logosu ile amblem aynı hizada yapılmış

Yorum

• İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            galatasaray sarı+kırmızı karışımı=turuncu formülünden
            biz ise sembol hayvan olarak kaplan gösterilmesinden(hiç sevmem bu benzetmeyi) turuncu giyiyoruz da bursaya ne oluyor onlarda ki maksat ne
            şeftaliden mi dicem ama pekte turuncu değil

Bazen Sevinç Bazen Keder
            YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• Sözümü sakın konuyla ilgisiz kişiler üzerine almasın;
              16 ağustosta olimpiyat stadına giderken formamı alacağım(delikanlı gibi) isterse kumaşı paçavra olsun isterse şile bezinden ben rengine,bizansa karşı onurlu duruşuna aşığım...Maçın 7. dakikasında 7 diye bağıracağım 61. dakikasında ise bayram edeceğim var mı itirazı olan seviyorum bu takımın renklerini...Formaları beğenmeyen,eleştiren,satın alınmasını engelleyen TS liyim demiycek...

Yorum

• Formalar güzel degil diyenler acaba neye dayanarak söylüyor bize zaten kac kere söylediler böyle büyük firmalar sponsorluk anlasmalarını 1 yıl önceden yapıyor ama bizim takım 1 ay önceden yaptı 1 ayda nike dan yeni forma beklemek salaklık olur , formaların eski koleksiyondan yapılacagı belliydi cubuklu forma 2.yarıya yetişecek deniyor şimdi size soruyor nike mı hatalı yoksa bu anlasmayı yapan kişimi ? o anlasmayı yapan trabzonlu kişi böyle olacagını bilmiyormuydu , bu haliyle bile begendim begenmeyenler her sene aynı seyi yaparlar

bize özel formaları asıl seneye cıkaracak nike ...

Yorum

• bugün ts clubtan 1 adet turuncu forma 1 adet sort ve 1 adet konc aldım. bordo-mavı olan formayıda alacaktım ama beden kalmadı onuda 1-2 gun sonra alacagım ınsallah. ama sunu soyleyeyım renkler ve kumas kalıtesı mukemmel. amblem ne yazıkkı dıkılı degıl gecen senekı gıbı. nıke ısaretı ve logo ıse aynı hızada. o acıdan sorun yok. bu arada formalar ts club dısında forum trabzondakı nıke ve ıntersport magazında satılıyor.
                  "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak NuDGeRR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ee kappadır yapar beklenir Kappa'dan

Yorum

• İnternet'den satışlar ne zaman başlıyacak acaba bilgisi olan var mı?
                      Gerçi orda çalışanlara hiç güvenmiyorum turuncu forma istersin mavi forma yollarlar.
                      ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                      Kazım Koyuncu

Yorum

• Valla bugün tscluptan 20 liraya puma aldım nike lara baktım hiç fena değiller.
                        Yanımda para olsaydı belki nike alırdım ama yoktu işte.

Çubuklularda kışa doğru çıkıyormuş
                        T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• şu an uzun kollu forma satışı var mı acaba TSClub' da?

Yorum

• bugün istanbul haznedardaki Ts cluba gittim saat 18.00 sularıydı beyaz formanın sadece XL bedeni vardı diğer formaların bedenleri mevcuttu

şöyle bir açılım yapayım

en kalite forma fiyattan da anlaşılacağı gibi beyaz forma gayet de şık duruyo bir alt kalite bordo ve turuncu formalar en düşük kalite ise aston villa tarzı ve düz mavi formalar ama şunu da belirtmek istiyorum düşük kalite dediğime bakmayın onlar da geçen senelerdeki puma ve ts club formalarla hemen hemen aynı kaliteye sahip formalarda beğenmediğim tek nokta armalarımız bu kadar rezil bir arma yapılamazdı kalitesiz ve yapıştırma ayrıca çevresini turuncuyla geçmişler ne gerek vardıki böyle bişiye anlamadım yani son bir bilgi daha vereyim yeni parti çarşamba günü gelecek istanbul avrupa yakasındaki arkadaşlara duyurulur
                            Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Egemen Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              şu an uzun kollu forma satışı var mı acaba TSClub' da?
                              henüz daha gelmedi diye söylediler bana birazdan resimleri yükleyeceğim gerçi kötü çıkmışım ama olsun
                              Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                              As Roma
                              Francesco Totti "10"
                              Twitter:cemtotti61

Yorum

• Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                                As Roma
                                Francesco Totti "10"
                                Twitter:cemtotti61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X