Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kudu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    colman varken niye serkan giydi o formaları anlamadım
    Abi ortada anlşamalar var...Ve tahminimce Serkanın Nike ile anlaşması var...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      tribünden kaç kere gördün formaları

yoksa sadece serkanın üzerindeki amatör çekim fotoğraflardan mı
      İyi de ben gördüm demiyorum zaten,görecek olan diyorum...
      Formaların iyi veya kötü göründüğü Serkan'la alakası yok,benim gözümde...
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Korayım;

Bu formaların hazır kreasyondan olacağı burada kaç defa yazıldı..Sen biliyorsun...Arka sayfalarda dolu ispatı var..Formaları hazırlamak 1 seneyi bulan bir müddet, he ne oldu bu senelik hazır kreasyondan yapıldı formalar ki düz mavi, ve yaka mavi bordo hariç diğerleri güzel...

Bu sene için formalara normal diyorum..Bizim beklentimiz aşırı derecede yüksekti bu beklentiyi seneye karşılayacaklar...

Merak ettiğim Nike'ın ilerde çıkardığı formalar güzel olduğunda ne denceği...
        Faruk bey benim de anlamadığım bir şey var. Nike gibi bir firma bir takıma forma yapacak ve ilk yılın formaları hazır elde bulunan formalardan olacak, tasarımları beğenilmeyecek ve şöyle bir savunma olacak, ilk yıl olduğu için böyle seneye daha iyi olacak. Bu bence düpedüz saçmalıktır. O zaman nike firması formalarımızı gelecek yıl üretsin de görelim tasarımlarını. Kumaş kalitesi falan bu aşama işin hikaye kısmı bence. Kim beğenmediği bir modeli sadece kumaşı iyi diye satın alır ki! Ayrıca puma nın ilk yılından herkesin tecrübeli olması lazımdı bu konuda. maç formaları ligin 4. haftası giyilebildi hatırladığım kadarıyla ki orda büyük bir yönetim yanlışı vardı, burda da vardır. Ayrıca kimse beğenmediği birşey için beğeniyorum demek durumunda da değildir. Ben formaları beğenmedim. İlk formamızın kol yapısını incelerseniz işin ne kadar baştan savma yapıldığı görülür zaten. Yönetimler bu forma konusunda daha fazla insiyatif kullanmalı. Yoksa böyle saçma sapan sonuçlar çıkıyor. Ben bu yıl forma alacağım ama içim eriyecek; neden formanın üstünde alakasız bir şekilde kocaman avea yazısı var, neden şu şöyle bu böyle diye.Yani nike ilk işinde tasarım konusunda bence başarısız olmuştur bu kesin. Adidas'ın tasarımları ve forma zamanlaması konusunda nike'ın nerelerde olduğunu söylemeye gerek yok sanırım. Daha iyisi varken ben neden bir yıl daha bekleyeyim iyi forma almak için. OFFFFF çok darlandım bu forma konusunda....
        Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
        my name is onur....
        Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İlhancım bu görüşe katılamayacağım. Tabi bireysel olarak seven de çıkmış olabilir ama büyük çoğunluk formaları hiç beğenmedi. Hatta şok oldular zira Nike gibi bir firmadan bunu kimse beklemiyordu. Bir takım haber siteleri formalarımızı haber yaptı. Hem de ulusal basında. Alt tarafa yazılan yorumlara bakarsanız yukarıda söylediğim açıklama doğrudur. Kısa bir zamandan bahsediyoruz ama formayı üteren firma dünyaca bir numara olan Nike. Nike gibi bir firma için ben bu durumu kabullenmiyorum. Formayı alacağım, inatla daha da fazla alırım. Bu yönetim geldiği günden bu yana yaptıklarıyla bu hakediyor ama formalar yakışmadı. Defalarca bakıyorum; ortada "tasarım" yok... Formalar resmen dümdüz. Türkiye'de kime verseniz daha iyi ve etkili bir ürün ortaya çıkardı. Sunum da kötüydü lakin bu formaları sunum biraz zor kurtarır arkadaşlar. Ben hayatım da böyle forma görmedim. Maalesef durum böyle...
          aynen noktasına virgülüne kadar katılıyorum.
          ben formaları gördükten sonra gerçekten biz nike ilemi anlaştık diye sordum kendi kendime ve şaşırdım doğrusu.demekki herşey marka değil görünümde çok önemli.benim ilk dikkatimi çeken görünümüdür.kalitesi fazla ilgilendirmiyor beni.çok kaliteli olabilir ama göze hoş gözükmüyorsa ne edimm ben kaliteyi.
          ancak bu demek değildirki forma almayacağım.tabiki alacağım ve giyeceğim fiyatı her ne olursa olsun.ancak, nike dan daha iyisini,daha güzelini Trabzonsporumuz ve taraftarları için bekleyen arkadaşlarımıza haksızlık etmeyelim..bence ilk izlenimler çok önemlidir.
          ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

• İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İyi de ben gördüm demiyorum zaten,görecek olan diyorum...
            Formaların iyi veya kötü göründüğü Serkan'la alakası yok,benim gözümde...
            kötü görüneceğini söylüyosun ya tribünden.. bende ne zaman gördün dedim

hele bi görelim sahada kendi bedenlerine uygun formaları giyince herkes böyle görünecek mi..

asmaya kesmeye ne meraklı milletiz..
            Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              @ Korayhan,

Haklıymışım ama cümleye o başlangıcı yaparken

Belli zaten kimde düz mantık olduğu senin gibi düşünenlere Lescon bile fazla
              Beni anlamamak için kendini o kadar çok kasıyosun ki bilgisayar başında hissediyorum bunu...

Konu benim tarafımdan kapanmıştır.
              En son Koray tarafından düzenlendi; 25.07.2008, 11:56.

Yorum

• Gönül isterdi ki Trabzonspor için özel tasarım yapılsın. Çünkü biz büyük takımız. Ayrıcalıklı olmalıyız. Bazı imkansızlıkları da gözönüne alırsak, aciliyet dolayısı ile çıkarılmış bu formalar şu an için mazur görülebilir ama en kısa zamanda daha zevkli, daha kaliteli ve özgün tasarımlı formalarla farkımızı göstermemiz lazım. Bu, büyük takımlar için alternatif değil büyük olmanın gereğidir
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Korayım burada çubuklu formanın diğer formalardan,yapımının çok daha uzun sürdüğünü yazdık binlerce...

Hem hazır kreasyonda yok cubuklu forma...Üretmeden nasıl göndercekler...

Bu Nıke için asla bahane olamaz...

Yorum

• İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Belli zaten kimde düz mantık olduğu senin gibi düşünenlere Lescon bile fazla
                    Beni anlamak için kendini o kadar çok kasıyosun ki bilgisayar başında hissediyorum bunu...

Konu benim tarafımdan kapanmıştır.
                    Fazla olduğu için nike'dan beklenti içine girdik zaten

Seni anlamak için niye kasacağım yahu Görende master yaptın bunu ingilizce yazdın sanacak forma konusunda.

Konunun senin için kapanması isabet olmuş. Yoksa gerçekten kasacaktım şu üstün görüşlerinizi anlamak için. Ben de hatırı görülür bir zamanda kapatmıştım zaten
                    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• ya ben gerçekten anlayamıyorum burada yazılanları okumuyor musunuz diye.. arkadaşlar nedir bu agresiflik? iki üç ay içinde adamlar formalarımızı vermişler -hazır kreasyon olsa bile- buna insan bir teşekkür eder ama yok illa küçümseyici ağır ifadeler falan.. ben nike olsam bu kadar ağır lafın sonunda alır başımı şirketimi kapar bir köşeye çekilirdim ya yavaş biraz

Yorum

• arkadaslar uzatmaya gerek yok. afs abinin umut dolu sözlerini iyi okuyun. gelecek yil icin özel formalar yapilacak.

evet bende begenmedim ama olsun, bu sene büyüüüüüüüüüük umutlar ile giriyoruz sezona.

yönetim gecesini sabahina katmis.

herkesin tek amaci "ille de 7".

kurumsallasma yolunda hatalar olabilir bu dogal biraz göz yumalim...

2008-2009 yili sonunda Sampiyon Trabzonspor olduktan sonra hickimse bu formalari konusmayacak.

Lütfen biraz daha yapici olalim....

not: resmi site ile ilgilenen sorumlu veya serkan'in o resimlerini oraya koyan kisi hakkinda sorusturma acilmasi lazim !

.
                        *
                        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlhan @

Anlamamak için diyecektim,neyse...
                          ---

E ne yapalım Nıke efendi gelecek sene yapacağınız formaları bekleriz artık,nede olsa beklemeye alışık bi topluluğuz Trabzonspor taraftarları olarak...

Yorum

• formalar tek kelimeyle rezalet bence..yani güzelim bordo-mavi ile ancak bu kadar kötü forma cıkarılırdı..2 yasındayım hayatımda gördügüm en kötü ts forması bunlar..hiç bi dizayn,çizgi,emek özen yok.

ha forma alacakmıyım tabiki,en azından bi tane alcam..ve idman tisörtlerinden de.

ayrıca bunlar gecen senenın kreaksiyonu diyenler,valla ben nike giyipte bu kadr berbat forma giyen takım görmedım daha..
                            1461!

Yorum

• İlk olarak tratoni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              çok yazık o formalar 80 sene önce kullanılıyodu . hele şu düz mavi forma aynı pijama takımı gibi .neden bir klasik forma serisi yapmıyorlar manhcester barcelona arsenal bunların formalarında her sezon benzer dizayn kullanılıyo da bizimkiler niye bunu düşünmüyo hayret.

Yahu güzel kardeşim, ilk mesajını insan yazarken biraz daha dikkat eder.Bu başlıktaki geçmiş sayfaları bir okusan, bu soruyu sormazsın!...

NIKE, asıl Trabzonspor'a özgü formaları seneye yapacak diyor birileri... Okumadın mı?Manchaster,Arsenal,Barcelona v.s... örneklerini nasıl veriyorsunuz? hayret yani!... Trabzonspor'un marka değeri ile Barcelonanınki birmidir?
                              TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• O forma Kutsaldır nasip olmaz herkese, derdik futbolculara... Bu konuşulanları duyduktan sonra bende bizlere hepimize şunu sölemek istiyorum:
                                "O forma kutsaldır almak da nasip olmaz herkese..."
                                Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
                                Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
                                Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X